Nije loša ovako za 2 epizode, ******ski humor, baš ono što volim. Mada milion puta Morty me užasno nervira. :dRick and Morty
Ko nije gledao, obavezno. Ovakva serija se ne vidja cesto.. 🙂
Nije loša ovako za 2 epizode, ******ski humor, baš ono što volim. Mada milion puta Morty me užasno nervira. :d
Previse brze promene i jurnjave na razlicite strane po epizodama druge sezone. A za ove dve spojene (11/12) bih rekao:Odlicna poslednja epizoda Dark Matter.
My name is not Four. I am Ishida Ryo. Emperor of Zairon.
Ma nije američka verzija istine. Glavni tvorci nisu amerikanci. Ali su uzeli mnogo kreativnih sloboda.Odgledao Narcos S2.
Ocjena 8/10.
Mogla je ocjena ići i malo više, ali to ne dajem serijama koje potpisuju kao “po istinitom događaju".
Jednostavno kada je kraj unaprijed poznat onda je tu teško režirati neku dramaturgiju.
Dodatno je problem kada je to sve bazirano na "američkoj istini".
Off.
Narkotici nikada neće biti legalizovani jer se jeftino mogu proizvoditi u zemljama trećeg svijeta, a to bi znatno promjenilo ekonomsku kartu svijeta.
Važno nam je da je zato oružje legalno za proizvodnju i prodaju. Ono donosi sigurno manje žrtava nego narkotici.
Treba jos jedna epizoda da bude u ovoj sezoni 16.9.Uh, kakav kraj u Dark Mater 🙂 odlična zadnja epizoda 🙂
Za narkotike si potpuno upravu,ali ipak treba slediti US i legalizovati marihuanu u medicinske svrhe. Ali daleko smo mi od toga,nažalost. Jer bolesnim ljudima zaista pomaže.Odgledao Narcos S2.
Ocjena 8/10.
Mogla je ocjena ići i malo više, ali to ne dajem serijama koje potpisuju kao “po istinitom događaju".
Jednostavno kada je kraj unaprijed poznat onda je tu teško režirati neku dramaturgiju.
Dodatno je problem kada je to sve bazirano na "američkoj istini".
Off.
Narkotici nikada neće biti legalizovani jer se jeftino mogu proizvoditi u zemljama trećeg svijeta, a to bi znatno promjenilo ekonomsku kartu svijeta.
Važno nam je da je zato oružje legalno za proizvodnju i prodaju. Ono donosi sigurno manje žrtava nego narkotici.
Off.
Bio sam ubeđen da je poslednja jer su bile puštene zajedno 🙂Treba jos jedna epizoda da bude u ovoj sezoni 16.9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari