fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Hahah koji kraljevi...
Sent from my D6603
Sent from my D6603
Sećam se originala (film) sa Jul Brinerom, bio sam klinac u OŠ kad sam gledao, čini mi se nedeljno popodne nakon neke dečije emisije koju je vodio Vajta... Tada vilica do poda...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Krece za mesec dana
Ovo čekam od prve najave...Ovo se gleda pod obavezno!!!!!!!!
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Poceo Narcos S2 :wave:
Jel ovo za Fargo sto pise na pocetku svake epizode da je radjeno po istinitim dogadjajima istina ili hoax?
Beyond Genius Lies Insanity
Krece za mesec dana
Ovo pratim od kad su najavili twwetove,sve zive glasine,sam sam sebi nabio ozbiljan hype.Ocekujem zaista puno mada HBO me do sada nije razocarao,jeste samo sa Treme mada tu je kriv David Simon.Posle The Wire on izbaci nesto onako,mada i Treme je kvalitetna serija ali malo se pogubio sa idejom,jedino je muzika fenomenalna to me je i nateralo da je pogledam do kraja.Simon-u sam oprostio :d sa Show Me a Hero fantasticna mini serija.Now back to Westworld kada je gospodin Sir Philip Anthony Hopkins presao na TV sve je jasno.Koja ce ovo zver da bude i koliko su movies otisli dodjavola.Samo treba jos docekati mesec dana da krene.🙂
Mala degresija sto se David Simon-a tice The Deuce mu je sledeci projekat takodje u HBO produkciji ovo ima potencijal da bude ozbiljna serija,tema je svakako vrlo zanimljiva i nema boljeg coveka da je obradi od Simona.Ako bude pristupio kao sa The Wire bice pun pogodak no videcemo https://en.wikipedia.org/wiki/The_Deuce_(TV_series)
Izvinjavam se sto sam otisao malo offtopic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari