Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta serija ce verovatno da napravi najveci boom posle GoT, ali mislim da cu morati da se strpim dok se ne zavrsi cela sezona pre nego sto pocnem da gledam

Odgledah trejler i ostao bez teksta...kakva glumačka postava bog te mazo.
Ovo se gleda u mračnoj sobi sa 9.1 sluškama na glavi [emoji85]

Sećam se originala (film) sa Jul Brinerom, bio sam klinac u OŠ kad sam gledao, čini mi se nedeljno popodne nakon neke dečije emisije koju je vodio Vajta... Tada vilica do poda...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Sećam se originala (film) sa Jul Brinerom, bio sam klinac u OŠ kad sam gledao, čini mi se nedeljno popodne nakon neke dečije emisije koju je vodio Vajta... Tada vilica do poda...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Da da svaki put kada je bio zimski raspust ja sam lovio dan kada će biti prikazan taj film. Koliko god puta da sam pogledao taj film meni je bilo ko prvi put da ga gledam.

Tako je, ali još nije "poslednja odgledana serija" pa još nema mesto u ovoj temi.

Jel ovo za Fargo sto pise na pocetku svake epizode da je radjeno po istinitim dogadjajima istina ili hoax?

Beyond Genius Lies Insanity

Odgledao prvu epizodu Narcos , očekivano. Standardno brutalno kvalitetna. Mislim da će večeras još dve da sevnu. Taman za vikend da se pogleda cela. Sto volim Netflix i što odmah puste ceo serijal. Ne moram da čekam dva meseca.[emoji2]

Sent from mTalk using Lumia 640 build 14915

Zavrsio sam drugu sezonu Narcos u jednom cugu tokom noci.

Odlicna je i druga sezona, mada je "neznatno" losija od prve koja ima vise taj "epic feel" sa razvonijnim putem. Druga je ipak sa vise akcije i cini mi se da je samo poslednja godina Escobarovog zivota obuhvacena.

Prvoj sezoni bih dao 9.5/10, drugoj 8.5/10 - u svakom slucaju i druga sezona je odlicna i vredi odgledati u suprotnom: "Plata o plomo!" odnosno samo "Plomo". (interesantno je da druga sezona ima bas mnogo vise ovog potonjeg) 🙂

Nadam se i trecoj sezoni posto izgledi za istu, sudeci po poslednjoj sceni, uopste nisu losi. 😀

Poslednja izmena:

Krece za mesec dana

Ovo pratim od kad su najavili twwetove,sve zive glasine,sam sam sebi nabio ozbiljan hype.Ocekujem zaista puno mada HBO me do sada nije razocarao,jeste samo sa Treme mada tu je kriv David Simon.Posle The Wire on izbaci nesto onako,mada i Treme je kvalitetna serija ali malo se pogubio sa idejom,jedino je muzika fenomenalna to me je i nateralo da je pogledam do kraja.Simon-u sam oprostio :d sa Show Me a Hero fantasticna mini serija.Now back to Westworld kada je gospodin Sir Philip Anthony Hopkins presao na TV sve je jasno.Koja ce ovo zver da bude i koliko su movies otisli dodjavola.Samo treba jos docekati mesec dana da krene.🙂

Mala degresija sto se David Simon-a tice The Deuce mu je sledeci projekat takodje u HBO produkciji ovo ima potencijal da bude ozbiljna serija,tema je svakako vrlo zanimljiva i nema boljeg coveka da je obradi od Simona.Ako bude pristupio kao sa The Wire bice pun pogodak no videcemo https://en.wikipedia.org/wiki/The_Deuce_(TV_series)

Izvinjavam se sto sam otisao malo offtopic

Poslednja izmena:
Ja uzeo malo bzvz da pogledam taj Flash. Nisam se trudio ni da skinem HD, nego one najmanje moguće 200-300mb po epizodi. Mnogo naivno, kao da smo u 1995-oj npr. Ali ima neki pozitivan vajb. Bad guys su kriminalno smešni i glupavi. Međutim ono što sam primetio i primećujem u skoro svakoj epizodi je reciklaža. 90% lokacija prepoznajem iz Smallville-a. Ona policijska zgrada i onaj lift su Daily Planet iz Smallvile-a. A i da ne govorim kako priča mnogo vuče na isti. Definitivno nije toliko loša serija kao Arrow npr, i mislim da ću nastaviti da gledam, jer mi deluje kao da čuvaju neke mnogo jake teme za kasnije (tek sam 5-6 epizoda pogledao). Trebalo mi je nešto malo za mozak na pašu, malo me smorila ozbiljnost ovih mega jakih serija.

Pravljeno je za klince 6-14 godina, kao i vecina takvih serija, pa nije ni cudo da tako izgleda - jer jeste takva 🙂

Dark Matter s2e10 - uff, skroz predvidivo, otprilike samo nisam bio sigurna da li ce troje ili vise biti "preoccupied". Sto rece iznad mene - reciklaza nekih stvari iz drugih SF serija.

Tyrant - bas neubdeljiv preobrazaj lika Berija.

Ja sam jedino Flash zavrsio od tih poluozbiljnih serija, Arrow batalio negde na pola ove zadnje sezone, previse mi je bila negledljiva, Legends of Tomorrow takodje negde na pola, i Grimm (koja jeste malo ozbiljnija serija) isto negde na pola ove zadnje sezone 🙂

Ovo pratim od kad su najavili twwetove,sve zive glasine,sam sam sebi nabio ozbiljan hype.Ocekujem zaista puno mada HBO me do sada nije razocarao,jeste samo sa Treme mada tu je kriv David Simon.Posle The Wire on izbaci nesto onako,mada i Treme je kvalitetna serija ali malo se pogubio sa idejom,jedino je muzika fenomenalna to me je i nateralo da je pogledam do kraja.Simon-u sam oprostio :d sa Show Me a Hero fantasticna mini serija.Now back to Westworld kada je gospodin Sir Philip Anthony Hopkins presao na TV sve je jasno.Koja ce ovo zver da bude i koliko su movies otisli dodjavola.Samo treba jos docekati mesec dana da krene.🙂

Mala degresija sto se David Simon-a tice The Deuce mu je sledeci projekat takodje u HBO produkciji ovo ima potencijal da bude ozbiljna serija,tema je svakako vrlo zanimljiva i nema boljeg coveka da je obradi od Simona.Ako bude pristupio kao sa The Wire bice pun pogodak no videcemo https://en.wikipedia.org/wiki/The_Deuce_(TV_series)

Izvinjavam se sto sam otisao malo offtopic

Takodje se slazem sa ovim.

Pored ekranizacije "The Expanse" univerzuma Westworld je serija koju najvise ocekujem i od koje najvise iscekujem sto se tice sci-fi zanra. Vrlo verovatno najbolje sto ce biti na "malim ekranima" od nove BS Galactica i Firefly serije (i filma).

Narcos, standardno dobar, ostalo mi je jos malo da zavrsim, ali po meni je i druga sezona kao i prva, top. Ima ljude koje smaraju monolozi, ali meni je to odlicna stvar, verovatno jer ih dozivljavam kao sazetak detalja koji bi bili suvisni i koji bi produzili seriju, prikazivajuci nesto sto i nije toliko interesantno, ili kao dodatak nekih informacija, od kojih su mi najjace ludacke cifre koje se pominju, sve same milijarde.. 😀

Stranger things, ima 8 ep. Ima zanimljivu "misteriju" koja te tera da gledas sve ep. odjednom... barem meni je tako

Narcos - jeste li našli engleske titlove za ep7-10?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno