+1Pacific je meni posle Band of brothers bio pomalo razocaranje, valjda su mi ocekivanja bila prevelika.
Tako je i meni bilo na prvo gledanje, dosta lošije od BoB. Međutim, skoro udarim reprizu i to na 50". Mnogo bolji utisak mi je ostavio. Čak nemam ništa da prigovorim.+1
Mnogo lošije, na kraju nisam ni odgledao pacific do kraja 🙂
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
^^ Tako nekako.
Nema direktnih indicija kome pa je najverovatnije da ostavlja njoj.
Pacific na temu WW2Zavrsio bas sinoc Stranger Things... Pa meni je skroz ok, a i tacno taj ET/Gunisi fazon 🙂 Nego, jel` ima nesto od serija na foru Band of Brothers? Drugar voli tu ratnu tematiku, a Band of Brothers upravo pogledao.
Pacific na temu WW2
Od savremenih Generation Kill,The Unit,Over There i Strike Back
Beyond Genius Lies Insanity
Pacific na temu WW2
Od savremenih Generation Kill,The Unit,Over There i Strike Back
Beyond Genius Lies Insanity
Daleko su od GK. Pogotovo Strike BackGeneration mi bio OK,pomalo antiratni,pitanje,jel ova tri slična njemu,nema rambo/terminator scena?hodam šorom i pucam pištoljom....i nikad ga ne punim
Ok je serija, film je baš žestok.
Pope je tamo apsolutno autentičan. Ovde su mi svi malo previše izdepilirani, da ne kažem "metro"...
U vezi Animal Kingdoma, onaj mali J je glumio u Peaky Blinders, a Craig je bio u Vikinzima. Nisu bas skroz anonimusi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari