Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pacific je meni posle Band of brothers bio pomalo razocaranje, valjda su mi ocekivanja bila prevelika.

Stranger Things odgledao 10-15 min nemam vremena sada da gledam. Deluje fantasticno :banana::banana::banana:

Super, hvala za preporuku 🙂 Meni je Band of Brothers bio skroz fina serija, a pogledacu taman i Pacific kad stignem.

Imam pitanje u vezi poslednje epizode Stranger Things-a:
Kome šerif ostavlja hranu u šumi? Jedanaestici ili nekom drugom?

U vezi te serije mene više zanima da li je
portal/kapija zatvoren prilikom eliminacije čudovišta i ako jeste kako su izašli šerif, keva i Vil?

Ovaj The Night of je skroz zanimljiv. Dobra priča, lepo teče radnja. Preporuka.

Tapatalked from LG V10

Zavrsio bas sinoc Stranger Things... Pa meni je skroz ok, a i tacno taj ET/Gunisi fazon 🙂 Nego, jel` ima nesto od serija na foru Band of Brothers? Drugar voli tu ratnu tematiku, a Band of Brothers upravo pogledao.
Pacific na temu WW2

Od savremenih Generation Kill,The Unit,Over There i Strike Back

Beyond Genius Lies Insanity

Погледах коначно Strager things и шта знам није баш оставила неки утисак на мене, очекивао сам много више с обзиром колико велику оцену има на ИМДБ

Pacific na temu WW2

Hvala 🙂 Taman da informisem coveka, pa neka bira sta ce 🙂 Sto se mene tice, sledeci je Pacific, a mogao bih malo i da obnovim gradivo sa Band of Brothers 😀

Pacific na temu WW2

Generation mi bio OK,pomalo antiratni,pitanje,jel ova tri slična njemu,nema rambo/terminator scena?hodam šorom i pucam pištoljom....i nikad ga ne punim

Krenuo da gledam Animal Kingdom! Jako dobro,navukao sam se,prava letnja serija.
Svidja mi se okruženje i ton serije.
Cujem da je SoA slicna,to jos uvek nisam gledao,ali to je sledece kad zavrsim sa ovom.
8/10 za sada

Sent from my iPad using Tapatalk

Bogami i ja sam se malko navukao na AK, stvarno su je lepo uradili, samo se down sa rarbg vuce nenormalno. Glumci su taman na granici anonimnosti/solidnog kvaliteta. Ona varijanta kad ih vecinu vidis prvi put a iznenade te. Elen Barkin i Speedman-a sam vec vidjao 😉.

Inace produžena je za drugu sezonu, ja sam mislio da ce biti samo ova jedna, s obzirom da su ovi sve strpali u film od dva sata. Film sam ostavio za posle, da mi ne spojluje seriju.

U vezi Animal Kingdoma, onaj mali J je glumio u Peaky Blinders, a Craig je bio u Vikinzima. Nisu bas skroz anonimusi.

Meni je onaj Pope poznat iz Southland (meni odlična serija).

Sent from my Nexus 5X

Njega se secam iz matorog horora The Faculty, ili kako su naši stručno preveli Fakultet Straha.

Ok je serija, film je baš žestok.
Pope je tamo apsolutno autentičan. Ovde su mi svi malo previše izdepilirani, da ne kažem "metro"...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno