Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ne gledam nista. Ni jedna serija ne zavredjuje moju paznju 🙂
Poenta postovanja na ovoj temi onda?
Ne gledam nista. Ni jedna serija ne zavredjuje moju paznju 🙂
Pa banuj se onda sa ove teme ***.
Poenta postovanja na ovoj temi onda?
Zasto da se banujem?
Mozda naidjem na neku kvalitetnu seriju. GoT to nije.
Mozda naidjem na neku kvalitetnu seriju. GoT to nije.
Idi bre Martine, prosuo sok pročitajući tvoj post [emoji122] [emoji3]Možda da probaš sa Malom nevestom, verujem da bi ti savršeno odgovarala.
A sta ima u GoTu osim seksa i ubijanja? Zanimljivo sto svako j* svakoga? Sta je zanimljivo u toj seriji, za nas sa jeftinijim ulaznicama?
A sta ima u GoTu osim seksa i ubijanja? Zanimljivo sto svako j* svakoga? Sta je zanimljivo u toj seriji, za nas sa jeftinijim ulaznicama?
Sta fali Maloj nevesti? kao sto rece Sale83, tu su istog ranga tj kvaliteta
Omg, evo ga i ovaj osvedoceni trol slimi Stig... Pa skini, iako znam da imas net slabog kapaciteta, bar sezonu 1 u sd kvalitetu, odgledaj, i vrati se sa komentarima. Pljuj ili sta vec, ali tek kad odgledas 😉
Kako za koga - meni lično ni tematika nije bila niti će ikada biti zanimljiva a još manje mi je Klarksonov pokušaj "humora" nešto zbog čega bi se padalo na du*e.Ali nit zanimljivo nit duhovito.
Zanimljivo, isto se mnogi pitaju šta tek ima zanimljivo u Top Gearu - nit zanimljivo, nit duhovito pa se opet neko nađe da gleda. Šta da ti kažem, ne lože se svi ni na četvorotočkaše...
Ne fali joj ništa, baš ima izražene dramske momente, a pošto već kažeš da su istog kvaliteta cenim da bi onda čak i ti uživao u GoT...
A da li ste ikad ostavili mogucnost da mozda vi ne kontate?
P.S. Ja nikad nisam pisao TG pokidao i ne znam uopste odakle kao tema?
P.P.S. ne lozim se ja na cetvorotockase, bar ne na Ferarije, Porsee i slicno, ali mi je njihov humor odlican. Ali dobro, Kursadzije imate na Pinku.
Pa kako ništa čoveče [emoji4] a i to sa seksom je bilo u fokusu na početku, sad se možda provuče neka vulgarnost negde...a što se ubijanja tiče, nije ubijanje zbog ubijanja, rat je, surovo vreme...Odgledao sam 7 epizoda i nista se nije desilo. Onaj je tarabio onu u onom zamku, neko dijete je gledalo kroz prozor i nekome su odsjekli ruku. I mali plavi mrsavi pedercic me je nerivrao. I nisam vise mogao da gledam.
Isto kao u Gospodaru prstenova kad stari ide pola sata livadom. Pa mogu i ja da tako da napravim film od 4 sata.
Ne fali joj ništa, baš ima izražene dramske momente, a pošto već kažeš da su istog kvaliteta cenim da bi onda čak i ti uživao u GoT...
Idi bre,toliko sam se smejao.Zena pomislila d asam poludeo [emoji33] [emoji2]Možda da probaš sa Malom nevestom, verujem da bi ti savršeno odgovarala.
Odgledam jednu desetinu jedne celine i aj da se popišam to tome. Verovatno nisi ni knjige čitao.Odgledao sam 7 epizoda i nista se nije desilo. Onaj je tarabio onu u onom zamku, neko dijete je gledalo kroz prozor i nekome su odsjekli ruku. I mali plavi mrsavi pedercic me je nerivrao. I nisam vise mogao da gledam.
Isto kao u Gospodaru prstenova kad stari ide pola sata livadom. Pa mogu i ja da tako da napravim film od 4 sata.
Jašta da nije, no treba mu vremena da procesira tu informaciju i shvati 🙂Odgledam jednu desetinu jedne celine i aj da se popišam to tome. Verovatno nisi ni knjige čitao.
Mojne tako, ne voliš, nisi gledao sve, nisi kompetentan da daješ mišljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari