E pa stvarno ako neko ne može dan da sačeka... [emoji1]Game.Of.Thrones.S06E05.LEAK.BAD.QUALITY.WEBRip.x264 😀
Kad ce da urade twin peaks novu sezonu?
Moze li neko, pa ako treba i u privatnoj poruci, ko je citao knjige GoT-a, da mi kaze samo da li ce da roknu onog smrdljivog Ramsey-a jer mi taj lik toliko ide na zivce da je to neverovatno!!! Mislim da mi je gori osecaj kad njega vidim od onog kad je krajem cetvrte sezone poginuo najveci kralj u seriji Oberin i to onako glupavo...Oprostite ako sam ispao seljak...
Ko jois gleda GoT?
Nešto mi je palo na pamet - zamislite sledeći kraj GoT:
Bren se vrati pomoću vizija u svoje detinjstvo i kaže malom Brenu da se ne pentra na kulu... Kao Ethan Hawke u Predestination, kada su već krenuli da ga komplikuju u tom smeru
Bez Remzija ne bi ni GoT bio to što jeste. Ne sećam se da je neki negativac ostavio ovakav utisak na mene još od kad sam kao klinac gledao prvog Betmena. A bilo ih je posle Džokera na desetine. Prvi put sam počeo da gledam GoT pre neku nedelju, i 3,4,5 sezonu sam odgledao u jednom dahu.Moze li neko, pa ako treba i u privatnoj poruci, ko je citao knjige GoT-a, da mi kaze samo da li ce da roknu onog smrdljivog Ramsey-a jer mi taj lik toliko ide na zivce da je to neverovatno!!! Mislim da mi je gori osecaj kad njega vidim od onog kad je krajem cetvrte sezone poginuo najveci kralj u seriji Oberin i to onako glupavo...Oprostite ako sam ispao seljak...
Sta ti gledas, rumunske? ..... Ne, mislim, znam sta hoces da kazes..
Priznaj, nisi popio lekice? 🙂
I onda krenu cijelu seriju ponovo, sa istim likovima, ali drugom pričom.I još pridekaže Nedu da ni u ludilu ne ide u Kraljevu Luku. A poslednja scena svi Starkovi u dvorani Zimovrela, a npr. Rob se ženi 🙂 Ni španske sapunice im ne bi bile ravne 😉
Inače, i meni je prva asocijacija kod te scene iz prošlosti bila Predestination.
Ne gledam nista. Ni jedna serija ne zavredjuje moju paznju 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari