Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlična epizoda GoT.Mnoge stvari su razjašnjene!!!!

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] za HBO

HOld the DOOR

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Banshee završio, extra serija btw, a Outcast počeo, ko ima slab stomak nek pogleda samo prvih 5 minuta 😀
Mislim da je ista produkcija kao i banshee, ima isti logo na početku, nisam istraživao...

Outcast... pfff odgledao trejler i rekao odmah doviđenja, ovo nije za mene ☺️

Sent from my D6603

GoT školuje. Da ne kažem pokidao.

Pokidao, pokidao, lebac mu...
Zao mi Hodora, ***...

I ja sam prezadovoljan poslednjom epizodom serije Benši, a svim bih preporučio odličnu Evu Green u seriji Peni Dredful.
Soylent Green is People

Game of Thrones fenomenalna epizoda! Mnogo istorije.
Ima ovo da traje još 3 sezone dok se ovi svi okupe ili pobiju. 😀
Kad se pojave White walkeri epizoda ne može da ima rating ispod 9 :d

Banshee, ništa manje nisam ni očekivao, najzad jedna serija da ima smislen kraj - 9/10.
Penny Dreadful, dobra, odlična atmosfera u seriji, polako se zakuvava. Nikad nisam nešto posebno mirisao Timoti Daltona, ali ovde je odličan.
Grimm - limunada, ali gledljiva. Koliko god se činila naivna, ja se uvek vraćam po još i redovno je pratim evo već petu sezonu, a nekoliko puta sam bio izgubio korak i mislio sam da ću prestati da je gledam.

Ako ne bude linc na pwin peaks-u bice ******. Cuo sam da su okupili staru ekipu glumaca. To je jedina serija koja mi je onako van vremena, tripoizna totalno. Negde u septembru cu da je okrenem jos jednom i da se polako spremam za novu sezonu.
E a jel got pokidao i od nazad il samo od napred hahahah ?

GoT 🙁

Mirise mi da ce Bendzena biti u ovoj sezoni. Da spasi Meru i objasni sta je radio i kako je ziv ostao tolke godine van zida. Ako on nije Coldhands

Mazohista kakav jesam uzmem da gledam FtWD bar do ove 7. mid sizon ep.

Evo valjam se koliko je ova serija glupava i *****na. Znači ova 7. ep je vrhunac *****izma. AMC zadnjih par serija totalno omašio.

Moze li neko, pa ako treba i u privatnoj poruci, ko je citao knjige GoT-a, da mi kaze samo da li ce da roknu onog smrdljivog Ramsey-a jer mi taj lik toliko ide na zivce da je to neverovatno!!! Mislim da mi je gori osecaj kad njega vidim od onog kad je krajem cetvrte sezone poginuo najveci kralj u seriji Oberin i to onako glupavo...Oprostite ako sam ispao seljak...

Moze li neko, pa ako treba i u privatnoj poruci, ko je citao knjige GoT-a, da mi kaze samo da li ce da roknu onog smrdljivog Ramsey-a jer mi taj lik toliko ide na zivce da je to neverovatno!!! Mislim da mi je gori osecaj kad njega vidim od onog kad je krajem cetvrte sezone poginuo najveci kralj u seriji Oberin i to onako glupavo...Oprostite ako sam ispao seljak...

Knjige kasne za serijom

Poslednja izmena:
Nešto mi je palo na pamet - zamislite sledeći kraj GoT:

Bren se vrati pomoću vizija u svoje detinjstvo i kaže malom Brenu da se ne pentra na kulu... Kao Ethan Hawke u Predestination, kada su već krenuli da ga komplikuju u tom smeru

Nešto mi je palo na pamet - zamislite sledeći kraj GoT:

Bren se vrati pomoću vizija u svoje detinjstvo i kaže malom Brenu da se ne pentra na kulu... Kao Ethan Hawke u Predestination, kada su već krenuli da ga komplikuju u tom smeru

I još pride
kaže Nedu da ni u ludilu ne ide u Kraljevu Luku. A poslednja scena svi Starkovi u dvorani Zimovrela, a npr. Rob se ženi 🙂 Ni španske sapunice im ne bi bile ravne 😉
Inače, i meni je prva asocijacija kod te scene iz prošlosti bila Predestination.

Poslednja izmena:
Bez Remzija ne bi ni GoT bio to što jeste. Ne sećam se da je neki negativac ostavio ovakav utisak na mene još od kad sam kao klinac gledao prvog Betmena. A bilo ih je posle Džokera na desetine. Prvi put sam počeo da gledam GoT pre neku nedelju, i 3,4,5 sezonu sam odgledao u jednom dahu.

Koristi spoilere, i drži vrata zatvorena. 😉

Ocigledno GoT nisi ni pokusao 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I još pride
kaže Nedu da ni u ludilu ne ide u Kraljevu Luku. A poslednja scena svi Starkovi u dvorani Zimovrela, a npr. Rob se ženi 🙂 Ni španske sapunice im ne bi bile ravne 😉
Inače, i meni je prva asocijacija kod te scene iz prošlosti bila Predestination.
I onda krenu cijelu seriju ponovo, sa istim likovima, ali drugom pričom.
Kasandra, Ljovisna, Mala nevjesta, Sulejman,... Ima da se postide. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno