+1PB samo prva sezona valja...
Jesi cuo nekad za Google image i video search? 😀 Znas, ona i drugde glumi i pojavljuje se 😉
Otvorite temu o GoTu, stvarno 🙂
Fargo S02...
kakvi su bre ono leteci tanjiri? 😀
Jedva cekam da izadje Prison Break i pokaze kakav je to fail od serije. Pogotovu ovo ozivljavanje posle dosta godina, propast u najavi. Foxove serije su ocaj zivi, pogotovu u zadnje vreme.
Sent from mTalk
@Prison Break
Samo cetvrta sezona je djubre. Meni treca mozda i bolja od druge.
Idi na FOX FB stranu i videćeš koji mentalni sklop uživa u tim serijama što idu na FOX-u (te koje oni najviše guraju).Kad već pomenu Fox ja i dalje ne mogu da se načudim da za koji dan ide i druga sezona Wayvard Pines.Ono što sam do sada gledao je dno! Ne znam zašto tako velika profitna mreža kao što je Fox pravi ovako loše serije?
Prison break je bila serija koja je pokrenula lavinu.
Do te serije shira javnost u srbiji nije toliko gledala serije osim selo gori a baba se ceshlja fazona.
Sa tom serijom su se omasovili dvd diskovi koji su setali, net je u to vreme postao podnosljiv za download po razumnoj ceni i udri.
A PB. Je slicna 24h i nabijena je akcijom koja je posle srecnih ljudi vise nego dobro dosla. Kome je legla pb taj ce odgledati i nastavak kao dosijex. Mladje generacije ce se smoriti jel je taj tip serija prevazidjen fleshom i arrowom i ovima sto objasne i pokidaju od napred i od pozadi - teen terminologija.
Kad ce vec ovo dvoje dobiti moci u Flesu, ? mislim na cerku wellsa, i sina Joea?
Onda u sledećoj sezoni ako je bude a ako ne onda nikad...
Ne brini, potvrdjena je treca sezona.
Wayward Pines je odlična serija. Nastavak se čeka.Kad već pomenu Fox ja i dalje ne mogu da se načudim da za koji dan ide i druga sezona Wayvard Pines.Ono što sam do sada gledao je dno! Ne znam zašto tako velika profitna mreža kao što je Fox pravi ovako loše serije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari