Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav klise kraj Castle serije.
Tacno se vidi sta su hteli da odrade kao produzetak na 9tu sezonu a gde su "nalepili" kraj.

PB samo prva sezona valja...
+1

Eventualno deo druge, dok je to sve bilo koliko toliko realisticno...sve ostalo vredjanje inteligencije.Onaj glavni lik je verovatno najveci baksuz na ovoj planeti ili najveci *****.[emoji1]

Jesi cuo nekad za Google image i video search? 😀 Znas, ona i drugde glumi i pojavljuje se 😉

Ma znam je iz Crne knjige, al ovde mi je mila, draza i otvorenija.[emoji1]

Poslednja izmena:
Limitless pokušao da gledam i nema šanse, ono je dno.
Suits sam odgledao poslednju sezonu i iako nije neka odlična serija, interesantna su mi dešavanja, jedva čekam nastavak.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Jedva cekam da izadje Prison Break i pokaze kakav je to fail od serije. Pogotovu ovo ozivljavanje posle dosta godina, propast u najavi. Foxove serije su ocaj zivi, pogotovu u zadnje vreme.

Sent from mTalk

@Prison Break
Samo cetvrta sezona je djubre. Meni treca mozda i bolja od druge.
A definitivno jedna od retkih serija koja ima zaista odlicne sporedne likove.

Otvorite temu o GoTu, stvarno 🙂

+1, udavili na 4 stranice.

Fargo S02...

kakvi su bre ono leteci tanjiri? 😀

To je referenca na sedamdesete kada je bilo u trendu "vidjati" NLO. 😀 Primer: http://www.ufocasebook.com/minnesotasheriff1979.html
Nista vise, samo blagi zacin u ovoj sezoni. Skroz nebitan detalj.

Poslednja izmena:
NCIS finale i odlazak Dinozoa...

ŠPta reći, kada sam odgledao CSI finale, što je ujedno bila poslednja CSI epizoda ikada, komentar mi je bio, napokon je gotovo.

Nakon ove sezone NCIS i ovog finalea, srozavanja lika ali i glume... moram reći isto i za Dinozoa... nekako mi je osećaj, napokon se i to desilo. Ujedno ovo je po meni i mini kraj ove legendarne serije. Videćemo kakva će biti sledeća sezona.

Jedva cekam da izadje Prison Break i pokaze kakav je to fail od serije. Pogotovu ovo ozivljavanje posle dosta godina, propast u najavi. Foxove serije su ocaj zivi, pogotovu u zadnje vreme.

Sent from mTalk

Kad već pomenu Fox ja i dalje ne mogu da se načudim da za koji dan ide i druga sezona Wayvard Pines.Ono što sam do sada gledao je dno! Ne znam zašto tako velika profitna mreža kao što je Fox pravi ovako loše serije?

Mozda mi je bila bolja jer sam je onomad bas brzo odgledao. 😀 Ali svakako je dobra, makar zbog likova - vidimo drugu stranu Mahonea i Bellicka.

Da bi neko voleo prison break mora prvo da voli serije tog tipa, gde se milion stvari desi za 45 minuta. Uvek se na kraju epizode junaci stavljaju u bezizlazne situacije i uvek se na početku sledeće izvuku na neki volšeban (glup?) način, i tako u krug. Stalno jurnjava, tenzija, haos. Svaka čast ko voli, ja sam odustao na pola prve sezone.

Kad već pomenu Fox ja i dalje ne mogu da se načudim da za koji dan ide i druga sezona Wayvard Pines.Ono što sam do sada gledao je dno! Ne znam zašto tako velika profitna mreža kao što je Fox pravi ovako loše serije?
Idi na FOX FB stranu i videćeš koji mentalni sklop uživa u tim serijama što idu na FOX-u (te koje oni najviše guraju).

Ajd ovde bar ima realnih komentara, neko gleda nešto iz mazohizma kao ja TWD npr. Ali oni tamo seku vene na to ...

Prison break je bila serija koja je pokrenula lavinu.
Do te serije shira javnost u srbiji nije toliko gledala serije osim selo gori a baba se ceshlja fazona.
Sa tom serijom su se omasovili dvd diskovi koji su setali, net je u to vreme postao podnosljiv za download po razumnoj ceni i udri.
A PB. Je slicna 24h i nabijena je akcijom koja je posle srecnih ljudi vise nego dobro dosla. Kome je legla pb taj ce odgledati i nastavak kao dosijex. Mladje generacije ce se smoriti jel je taj tip serija prevazidjen fleshom i arrowom i ovima sto objasne i pokidaju od napred i od pozadi - teen terminologija.

Kakvo finale Agenata Štita...komotno je mogla cela serija da se završi na 4 minuta pre kraja. Odlične scene borbe. Shotgun Axe is back in action 🙂 10/10 finale.

Prison break je bila serija koja je pokrenula lavinu.
Do te serije shira javnost u srbiji nije toliko gledala serije osim selo gori a baba se ceshlja fazona.
Sa tom serijom su se omasovili dvd diskovi koji su setali, net je u to vreme postao podnosljiv za download po razumnoj ceni i udri.
A PB. Je slicna 24h i nabijena je akcijom koja je posle srecnih ljudi vise nego dobro dosla. Kome je legla pb taj ce odgledati i nastavak kao dosijex. Mladje generacije ce se smoriti jel je taj tip serija prevazidjen fleshom i arrowom i ovima sto objasne i pokidaju od napred i od pozadi - teen terminologija.

+1

Kad ce vec ovo dvoje dobiti moci u Flesu, ? mislim na cerku wellsa, i sina Joea?

O bre taman sam počeo da gledam misleći da će to biti u ovoj... 😀

i ja isto 🙂 Sve gledam kad izleti iz automobila, ili kad cerkao zbog slusalica dobije brzinu

Wayward Pines je odlična serija. Nastavak se čeka.

Sent from my m2 note

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno