Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ujceq
Precher odlican. Nadam se da ce bar malo da odstupe od stripa, cisto zbog auditorijuma 😀
Krvavo, smesno, intrigantno, sve sto je Lucifer trebao da bude, a nije.
Oh da, Tom Kruz umire u prvoj epizodi hahhahahhahahah (naravno ne pojavljuje se likom a i nije neki spoiler).
P.S. Kasidi pokidao!

Poslednja izmena:
Zasto uopste u današnje vreme shvatate ovakve likove za ozbiljno i odgovarate im na postove [emoji3]
Ja sam krenuo GoT od pocetka jer sam sve pozaboravljao,*** ko novu seriju da gledam 😀 Ubiju ove pauze od godinu dana.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sta fali Maloj nevesti? kao sto rece Sale83, tu su istog ranga tj kvaliteta

Otkud znas da su istog ili pribliznog kvaliteta ako vec tvrdis da nisi gledao ni jednu od sezona? Malo lagis, a?!

@Martine
I mala nevesta je za njega teska misterija, predlozi momku nesto lakse za gledati 😉

Omg, evo ga i ovaj osvedoceni trol slimi Stig... Pa skini, iako znam da imas net slabog kapaciteta, bar sezonu 1 u sd kvalitetu, odgledaj, i vrati se sa komentarima. Pljuj ili sta vec, ali tek kad odgledas 😉

A sta ima u GoTu osim seksa i ubijanja? Zanimljivo sto svako j* svakoga? Sta je zanimljivo u toj seriji, za nas sa jeftinijim ulaznicama?

Zanimljivo, isto se mnogi pitaju šta tek ima zanimljivo u Top Gearu - nit zanimljivo, nit duhovito pa se opet neko nađe da gleda. Šta da ti kažem, ne lože se svi ni na četvorotočkaše...

Ali nit zanimljivo nit duhovito.

Omg, evo ga i ovaj osvedoceni trol slimi Stig... Pa skini, iako znam da imas net slabog kapaciteta, bar sezonu 1 u sd kvalitetu, odgledaj, i vrati se sa komentarima. Pljuj ili sta vec, ali tek kad odgledas 😉

Odgledao sam 7 epizoda i nista se nije desilo. Onaj je tarabio onu u onom zamku, neko dijete je gledalo kroz prozor i nekome su odsjekli ruku. I mali plavi mrsavi pedercic me je nerivrao. I nisam vise mogao da gledam.

Isto kao u Gospodaru prstenova kad stari ide pola sata livadom. Pa mogu i ja da tako da napravim film od 4 sata.

Ali nit zanimljivo nit duhovito.
Kako za koga - meni lično ni tematika nije bila niti će ikada biti zanimljiva a još manje mi je Klarksonov pokušaj "humora" nešto zbog čega bi se padalo na du*e.

Ja sam svestan da se ukusi razlikuju pa tako gledam da i ne pljujem razne serije i serijice, šta više, čak izbegavam da ih na bilo koji način komentarišem ali kad već vučete za jezik

Zanimljivo, isto se mnogi pitaju šta tek ima zanimljivo u Top Gearu - nit zanimljivo, nit duhovito pa se opet neko nađe da gleda. Šta da ti kažem, ne lože se svi ni na četvorotočkaše...

Ne fali joj ništa, baš ima izražene dramske momente, a pošto već kažeš da su istog kvaliteta cenim da bi onda čak i ti uživao u GoT...

A da li ste ikad ostavili mogucnost da mozda vi ne kontate?

P.S. Ja nikad nisam pisao TG pokidao i ne znam uopste odakle kao tema?

P.P.S. ne lozim se ja na cetvorotockase, bar ne na Ferarije, Porsee i slicno, ali mi je njihov humor odlican. Ali dobro, Kursadzije imate na Pinku.

Poslednja izmena:
Kako za koga - meni recimo ta tematika nije ni najmanje zanimljiva a tek Klarksonov pokušaj "humora" nije nešto zbog čega se pada na du*e.

Svestan sam da se ukusi razlikuju i zbog toga gledam da ne pljujem razne serije i serijice, šta više izbegavam čak i da ih komentarišem ali kad već vučete za jezik...

A da li ste ikad ostavili mogucnost da mozda vi ne kontate?

P.S. Ja nikad nisam pisao TG pokidao i ne znam uopste odakle kao tema?

P.P.S. ne lozim se ja na cetvorotockase, bar ne na Ferarije, Porsee i slicno, ali mi je njihov humor odlican. Ali dobro, Kursadzije imate na Pinku.

Niti sam ti ja rekao da ne kontaš tako da ne znam otkud taj komentar u postu u kom citiraš mene, a kad ljubitelj TG nađe da pita šta je zanimljivo u GoT eto i a i odgovora.

A što se tiče kursadžija moraću sa žaljenjem da preskočim tvoj predlog pošto nemam pink na TV...

Odgledao sam 7 epizoda i nista se nije desilo. Onaj je tarabio onu u onom zamku, neko dijete je gledalo kroz prozor i nekome su odsjekli ruku. I mali plavi mrsavi pedercic me je nerivrao. I nisam vise mogao da gledam.

Isto kao u Gospodaru prstenova kad stari ide pola sata livadom. Pa mogu i ja da tako da napravim film od 4 sata.
Pa kako ništa čoveče [emoji4] a i to sa seksom je bilo u fokusu na početku, sad se možda provuče neka vulgarnost negde...a što se ubijanja tiče, nije ubijanje zbog ubijanja, rat je, surovo vreme...

Gotham zadnja epizoda razbila!

Sent from my D6603

Odgledam jednu desetinu jedne celine i aj da se popišam to tome. Verovatno nisi ni knjige čitao.
Mojne tako, ne voliš, nisi gledao sve, nisi kompetentan da daješ mišljenje.

Odgledam jednu desetinu jedne celine i aj da se popišam to tome. Verovatno nisi ni knjige čitao.
Mojne tako, ne voliš, nisi gledao sve, nisi kompetentan da daješ mišljenje.
Jašta da nije, no treba mu vremena da procesira tu informaciju i shvati 🙂

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno