Pogledaj i Over There....jeste slabije od Generation Kill ali solidna je serija...Generation kill, odgledao par epizoda 8.5/10
Sent from my Z5
Gledam Scorpion, ***, lik platio da se napravi serija po njemu, u kojoj je prikazan kao "nadčovek".
Ne pitam ko je glumica, nego koga predstavlja 😀 Jer ocigledno je neko iz stripa, bez ikakve biblijske povezanosti..Za kevu u Luciferu saznacete posle kastinga za drugu sezonu.
Pogledaj i Over There....jeste slabije od Generation Kill ali solidna je serija...
Umetnost, dugo jos nece da se pojavi neka serija koja moze da prismrdi BB.http://www.buzzfeed.com/robinedds/look-on-my-works-ye-mighty-and-despair
Breaking bad,koja genijalnost...Vrhunska serija,bacite pogled na ovaj link
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Pa NCIS ima prosek po epizodi sada 15 16 milionaUff,gledam sad na wikipediji,pilot Losta prvi deo,gledalo ogromnih 18.6 miliona ljudi,a drugi deo 17 miliona ljudi...A sad se GoT i TWD ku*ce sa 6-7 miliona...
24 ti je otprilike muški "Nikita", samo modernije i rekao bih bolje, sa sličnim neočekivanim i surovim obrtima, meni inače jedna od omiljenih.
Person of interest meni izuzetno dosadna i nepotrebno snimljena, ali vidim da se mnogima sviđa, pa možeš da probaš. Zbog odbojnosti prema seriji, nisam ni u stanju da definišem o čemu se radi.
Person of Interest je bazirana (pokušaću da izbegnem spoiler) na pokušaju stvaranja veštačke inteligencije koja je toliko napredna da predstavlja entitet sama po sebi i namenjena je da služi u dobre svrhe ali naravno, nešto mora da krene naopako i dalje se radnja plete oko toga... Vidim da se ljudi žale na nju i da budemo iskreni, da je nerealno, jeste, kao uostalom i masa drugih serija, ali iz ugla tv zabave, odradjena je kvalitetno, uz dobre glumce i solidne zaplete. Po meni vredi gledati, bez predubokog analiziranja i poređenja sa realnošću.Moze li neko ko je gledao da napise ukratko o cemu se radi u 24 i Person of interest?Deluju zanimljivo
Inace gledam Lost,za sad objasnjava skroz
I beter call saul gledam obe sezone,stigo sam do s02e03-mnogo bolje mi deluje nego kada sam cekao epizode da izadju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari