Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za kevu u Luciferu saznacete posle kastinga za drugu sezonu.

Gledam Scorpion, ***, lik platio da se napravi serija po njemu, u kojoj je prikazan kao "nadčovek".

*** IQ 197 😀 Generalno je ok serija, jedna od onih koje gledam onako kako izlaze.

Blacklist volim pogledati u paketu od 5-6 epizoda, često su izvezane.

A još 7 dana pa POI 🙂

Supernatural bas objasnjava u ovoj 11.sezoni

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Lucifer: "if you dont do it, we will have to shoot you...with our new bazooka" 😀

Odgledao GoT, koja smaračina... bolje da sam se držao plana i čekao da sve izadje. Ima da razvlače kao panta pitu pa se nešto desi, pa ponovo razvlače pa se nešto desi.

cf6fbba02dd38e85e3caaaceb9afd814.jpg

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Sjajni Shameless, opet zavrsi.

Mračan i depresivan početak nove sezone Penny Dreadful, dobar nastavak kraja prošle sezone. Predstavljeni su i neki novi likovi.

Poslednja izmena:
Uff,gledam sad na wikipediji,pilot Losta prvi deo,gledalo ogromnih 18.6 miliona ljudi,a drugi deo 17 miliona ljudi...A sad se GoT i TWD ku*ce sa 6-7 miliona...

GoT je samo na HBO-u. Veeeelika razlika, naspram Losta koje je bio na freeview kanalu 🙂

Uff,gledam sad na wikipediji,pilot Losta prvi deo,gledalo ogromnih 18.6 miliona ljudi,a drugi deo 17 miliona ljudi...A sad se GoT i TWD ku*ce sa 6-7 miliona...

Pa NCIS ima prosek po epizodi sada 15 16 miliona
Razlika izmedju Nacionalne i kablovske televizije je ogromna [emoji16]
Primera radi isto kao stoo je RTS gledaniji od HBO-a kod nas [emoji16]

Poslednja izmena:
Moze li neko ko je gledao da napise ukratko o cemu se radi u 24 i Person of interest?Deluju zanimljivo
Inace gledam Lost,za sad objasnjava skroz
I beter call saul gledam obe sezone,stigo sam do s02e03-mnogo bolje mi deluje nego kada sam cekao epizode da izadju

24 ti je otprilike muški "Nikita", samo modernije i rekao bih bolje, sa sličnim neočekivanim i surovim obrtima, meni inače jedna od omiljenih.
Person of interest meni izuzetno dosadna i nepotrebno snimljena, ali vidim da se mnogima sviđa, pa možeš da probaš. Zbog odbojnosti prema seriji, nisam ni u stanju da definišem o čemu se radi.

24 ti je otprilike muški "Nikita", samo modernije i rekao bih bolje, sa sličnim neočekivanim i surovim obrtima, meni inače jedna od omiljenih.
Person of interest meni izuzetno dosadna i nepotrebno snimljena, ali vidim da se mnogima sviđa, pa možeš da probaš. Zbog odbojnosti prema seriji, nisam ni u stanju da definišem o čemu se radi.

Person of Intereset nema toliko suve akcije kao 24h, pa je zato možda dosadna nekima, ali ima izuzetno zanimljivu priču, pogotovo ukolikobte interesuje sistemska špijunaža građana, veštačka inteligencija, mafija, croocked cops, itd.

Persona mi je bila malo bleda u početku, ali se kasnije popravila. Sa druge strane, kod 24 od prve epizode prve sezone jedva čekaš da vidiš narednu epizodu. Jedino sam zbog 24 i Prison Breaka ostajao cele noći budan da vidim kraj 🙂

24 meni omiljena serija posle GoT.
Jako jako zanimljiva i prepuna akcije, i mnogo obrta.
Najbolje od svega je sto jedna cela sezona je smestena u 24h.
Malo je opao kvalitet u zadnje 2 3 sezone ali i dalje brutalna.

PS. Isto kao i GoT, niko nije besmrtan 😀 (sem Jacka)

Moze li neko ko je gledao da napise ukratko o cemu se radi u 24 i Person of interest?Deluju zanimljivo
Inace gledam Lost,za sad objasnjava skroz
I beter call saul gledam obe sezone,stigo sam do s02e03-mnogo bolje mi deluje nego kada sam cekao epizode da izadju

Person of Interest je bazirana (pokušaću da izbegnem spoiler) na pokušaju stvaranja veštačke inteligencije koja je toliko napredna da predstavlja entitet sama po sebi i namenjena je da služi u dobre svrhe ali naravno, nešto mora da krene naopako i dalje se radnja plete oko toga... Vidim da se ljudi žale na nju i da budemo iskreni, da je nerealno, jeste, kao uostalom i masa drugih serija, ali iz ugla tv zabave, odradjena je kvalitetno, uz dobre glumce i solidne zaplete. Po meni vredi gledati, bez predubokog analiziranja i poređenja sa realnošću.
Penny Dreadful odlična prva epizoda nove sezone.

Sent from my Alcatel 7047D using Tapatalk

Hvala vam puno na savetima!Prvo cu zavrsiti do kraja BCS,pa onda krecem jednu od ove dve.

Par epizoda Banshee i više nego dovoljno, smara me fantazija, zato i ne gledam Flasha i sl.Kai Proctor ponekad bljesne, ali 1 lik je nedovoljno.

Sent from my x600

Šta znam, ja možda stvarno nemam tako visoke standarde vezano za serije već ih posmatram isključivo kao zabavu, zato i pratim toliko serija i svaka mi je na svoj način privlacna i zanimljiva. Naravno, postoje serije koje se izdvajaju po kvalitetu ali isto tako ima i serija koje sam batalio posle par epizoda. Sve zavisi od ukusa izgleda...

Sent from my Alcatel 7047D using Tapatalk

GoT
S06E02
Ne znam sta bih prokomentarisao
Mislim da je lose sto je prestiglo knjige.
Mislim da debeljko pada pod uticaj publike, nadam se da nije tako ali videcemo.
Trebali su da ga puste na miru da zavrsi sve knjige.

Poslednja izmena:
GOT

Melisandra dize Dzona - nista novo ovde
Boltoni - sad je sve spremno za pad Boltona i preuzimanje Severa
Tirion ce tejmati jednog zmaja to je vise nego ocigledno pogotovo sto je on glavni lik u seriji i naravno teorija da je on targaryen je oduvek bila totalno realna zajedno sa onom o Dzonu.
Uveli su velikog Eurona ali ne kao sto sam ocekivao i kako bi trebalo ali ok bitno da su ga uveli.

Poslednja izmena:
Javite kad se Milfsandra skida, barem te scene da se ne propuste.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno