bukkake_bob
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2012
- Poena
- 169
Eugene ili Abraham. Cudno je ovo nekako svi imaju drugo misljenje al ajde. 🙂
Verujem da je Glen ili Megi. Nadam se da nije Saša ili Rozita, ili pupupuu daleko bilo Abraham :trust:
Eugene ili Abraham. Cudno je ovo nekako svi imaju drugo misljenje al ajde. 🙂
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: da neznas kako se zove film,da probam da vidim dal' znam nekog ko radi na njemu,pa da tako nekako iscimam ga za fotku? 🙂
I meni baš dobro legla !
Kao što reče @vladimirdowla i ja sam isto negde video da je najavljeno kao mini serija (rađeno po knjizi), ovo mi deluje kao sasvim dobar kraj. Za sada se ne pominje druga sezona, lično nisam siguran ni da li bih voleo da je bude.
Under the dome je takodje bio najavljen kao mini, a vidis sta je ispalo 🙁
mmm firefly, koja greota što se to ikada završilo. Beše valjda film serenity kao nastavak Firefly-a. Toliko sam davno gledao da sam i zaboravio.
Dal da gledam ponovo Firefly+Serenity ili da gledam Expanse? Šta kažete vi?
Koja sam ja plačipi*ka 😀. Gledao finale 11.22.63 i isplakah se živ na kraju 😀. Ne pamtim kad me zadnji put ovako pogodila emocija.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Ovo isto važi i za GoT zadnja sezona.Osim dve ep.u sezoni 5 se ništa ne dešava.Mlaćenje prazne slame i razvodnjavanje u nedogled..11.22.63 pogledati samo prvu i zadnju epizodu i bez ikakvih problema skapirati celu seriju. Prepuno klisea iz notebooka, elementi trilera = 0, neizvesnost, napetost = 0. Od druge do sedme epizode se ne desava apsolutno nista, znaci samo prva i osma i to je to. 5/10 (metod studentshih ocena)
Ta scena mi se urezala još kod čitanja knjige, predivno je napisana.zadnja scena kada igra sa njom u sadašnjosti je na mene ostavila najjači emotivni utisak
Sent from my D6603
Ма не, него гледање на тај начин.. Нисам рекао ништа против, него моје мишљење је да је такво гледање уништавање серије, мсм какаво је то гледање...sta? spojlovao sam nesto ili..?
zadnja scena kada igra sa njom u sadašnjosti je na mene ostavila najjači emotivni utisak
Sent from my D6603
Ta scena mi se urezala još kod čitanja knjige, predivno je napisana.
То је чисто уништавање серије.. Планирам да је сагледам ових дана..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Зато и кажем... Почињем да гледам.Dobra je serija, nema nikakvog razloga da se preskace bilo sta. Msm cemu zurba....
Verujem da je Glen ili Megi. Nadam se da nije Saša ili Rozita, ili pupupuu daleko bilo Abraham :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari