Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit: da neznas kako se zove film,da probam da vidim dal' znam nekog ko radi na njemu,pa da tako nekako iscimam ga za fotku? 🙂

Ovaj verovatno http://www.imdb.com/title/tt4348012
Mozes i da proveris od ovih glumaca instagrame, vidis da li kace nesto sa snimanja, i pokusas da lociras gde su, pa im banes na set.

11.22.63

Pogledao u cugu za dva dana. Preporuka i od mene.
Predivan kraj serije. 🙂

VtnaUE4.jpg

Poslednja izmena:
A eto vidis, meni su sve epizode sem zadnje bile kul, zadnja mi je (pogotovu druga polovina) tako povrsna da je to uvreda inteligencije (dobro, zadnjih 5 min su ok kao drama) - nzm dal je tako i u knjizi ali veoma razocaravajuc kraj

Serija ukratko - jeo ***** - putovao kroz vreme - jeo ***** - spercio dogadjaj - ko ce ga znati - jeo *****

i zbog te zadnje ep mi serija u celini uopste nije nesto - bolje da te ep i nema...

I meni baš dobro legla !

Kao što reče @vladimirdowla i ja sam isto negde video da je najavljeno kao mini serija (rađeno po knjizi), ovo mi deluje kao sasvim dobar kraj. Za sada se ne pominje druga sezona, lično nisam siguran ni da li bih voleo da je bude.

Under the dome je takodje bio najavljen kao mini, a vidis sta je ispalo 🙁

Under the dome je takodje bio najavljen kao mini, a vidis sta je ispalo 🙁

To nisam znao, definitivno bi bilo bolje kao mini serija. Nego jel ova 11.22.63 prvi HULU-ov ovakav projekat ili su oni i pre imali neke svoje serijice.

Koliko se sećam to je kao neka online streaming platforma ali za gledanje TV kanala, polu on demand ili slično?

Btw. sad kreće i na FOX-u, pa ko voli reklame ...
Ovo će im posle Homeland-a i Amerikanaca biti verovatno prva dobra serija na programu nakon duuuugo vremena. A neće budale Firefly da puste, a "njiov" je.

Poslednja izmena:
mmm firefly, koja greota što se to ikada završilo. Beše valjda film serenity kao nastavak Firefly-a. Toliko sam davno gledao da sam i zaboravio.

Dal da gledam ponovo Firefly+Serenity ili da gledam Expanse? Šta kažete vi?

Poslednja izmena:
Gledaj Expanse, dobra je serija.

Kreće malo sporije, ali oko 3-4-5 epizode se zahuktava i počinje da bude interesantnije. Plus, glavni zaplet prve sezone je samo deo veće i prilično interesantnije priče koju bi trebalo da vidimo u narednim sezonama.

mmm firefly, koja greota što se to ikada završilo. Beše valjda film serenity kao nastavak Firefly-a. Toliko sam davno gledao da sam i zaboravio.

Dal da gledam ponovo Firefly+Serenity ili da gledam Expanse? Šta kažete vi?

Firefly+Serenity definitivno.
Igrom slucaja pre par dana sam ponovo poceo da gledam seriju. Ogranicavam sebe na 1, eventualno 2 epizode dnevno 😀 Dodjoh do nezaboravne epizode Janestown.
Ovaj put je bas analiziram, i osim par stvarcica zaista ne mogu da joj nadjem gresku. Fenomenalno i nepretnciozo, nesto sto mi je u Expanse-u smetalo, ta grandioznost na kojoj su potencirali. Naravno i Expanse je odlicna serija, ali bar za 2 klase ispod Firefly-a.
U Firefly-u nema loseg lika, cak ni mladjanog Zack Efrona koji glumi mladog doktora 😀
Sam uvod u seriju objasnjava glavnog lika u 5 minuta i desetak linija teksta. Izvanredno. Ne pamtim da je neka serija slicno uradila, ili siluju narativni tok radi objasnjenja ili prosto kroz dijaloge ispricaju sta je bitno. Ne daj Boze da u uvodu u seriju narativnim glasom ispricaju, odmah shutdown XD
Bese prica o dobrom negativcu pre pa strana, definitivno Early iz Firefly-a pobedjuje, bez obzira sto je epizodni lik. Scena sa Kaylee kada prica sa njim i on je prekine u pola recenice sa pitanjem "Have you ever been raped?" Fook meeeee XD

Koliko sam bio skeptican u vezi The magicions-a, ispade odlicna serija. Poneka detinjarija i potenciranje na drami, ali meni se zaista svidja. Uvod u finale sezone odlicno.
Limitless i dalje prosecan, nista posebno.

Koja sam ja plačipi*ka 😀. Gledao finale 11.22.63 i isplakah se živ na kraju 😀. Ne pamtim kad me zadnji put ovako pogodila emocija.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

I meni oci zasuzile na par scena u poslednjih 20-30min epizode. 😀 Ako se dobro secam, poslednji put mi se to desilo pre 15ak godina kada sam gledao La vita e bella.

Ja sam inače slab na te fore
"if you love her, let her go"
. Tako da su me uboli u "živac".

Poslednja izmena:
Koja sam ja plačipi*ka 😀. Gledao finale 11.22.63 i isplakah se živ na kraju 😀. Ne pamtim kad me zadnji put ovako pogodila emocija.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
zadnja scena kada igra sa njom u sadašnjosti je na mene ostavila najjači emotivni utisak

Sent from my D6603

11.22.63 pogledati samo prvu i zadnju epizodu i bez ikakvih problema skapirati celu seriju. Prepuno klisea iz notebooka, elementi trilera = 0, neizvesnost, napetost = 0. Od druge do sedme epizode se ne desava apsolutno nista, znaci samo prva i osma i to je to. 5/10 (metod studentshih ocena)

То је чисто уништавање серије.. Планирам да је сагледам ових дана..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

11.22.63 pogledati samo prvu i zadnju epizodu i bez ikakvih problema skapirati celu seriju. Prepuno klisea iz notebooka, elementi trilera = 0, neizvesnost, napetost = 0. Od druge do sedme epizode se ne desava apsolutno nista, znaci samo prva i osma i to je to. 5/10 (metod studentshih ocena)
Ovo isto važi i za GoT zadnja sezona.Osim dve ep.u sezoni 5 se ništa ne dešava.Mlaćenje prazne slame i razvodnjavanje u nedogled..

Poslednja izmena:
sta? spojlovao sam nesto ili..?
Ма не, него гледање на тај начин.. Нисам рекао ништа против, него моје мишљење је да је такво гледање уништавање серије, мсм какаво је то гледање...

Blacklist s03e17.
dafaq? Kao da su im ukinuli budzet pa glumci probali sami da naprave seriju. Tako amaterski je odradjena epizoda. Kraj sam jedva odgledao.

То је чисто уништавање серије.. Планирам да је сагледам ових дана..

Dobra je serija, nema nikakvog razloga da se preskace bilo sta. Msm cemu zurba....

11.22.63 Da li se i knjiga tu zavrsava ili ima vise delova? Nisam upućen...

Sent from my D6603

Evo i ja zavrsih 11.22.63 fenomenalno, jedan od ako ne i najbolji kraj.

Meni je cela serija bila dobra, s obzirom da je radjena po knjizi predpostavljam da je morala da bude 8 epizoida minimum. Ovo je predpostavka nisam citao knjigu. Ipak mislim da je cela sustina moglo bas dobro da se spakuje u 3 epizode.

Sve u svemu velika preporuka za ogdledati.

P.S. Franko kapa dole, odlicno je izneo ulogu. Sem onih CGI suza to su mogli bolje, gurne prst u oko pre scene 🙂

Poslednja izmena:
Zavrsio i ja 11.22.63.

Fenomenalno stvarno. Odlican kraj emotivne serije. U Vulkanu sam vec nasao knjigu... 🙂
Imdb kaze 8.6/10 (15,091). Malo je to, rekao bih 9.6/10.

Da su se držali stripa, dosad bi cast bio mnogo drugačiji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno