Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da nađem sve epizode, na YT-u ima nešto slabo...

Vinyl sve bolja i bolja. I sve mračnija 😀

Stigoh do 5 epizode Making a Murderer i ova dvojica advokata što brane Averyja me oduševljavaju...

Mada pretpostavljam
da mu ni oni nisu pomogli jer Avery u sekvencama koje ubacuju se čuje da priča preko telefona. Pretpostavljam da se radi o zatvorskom telefonu i da je i dalje u zatvoru

Poslednja izmena:
ja se suzdrzavam da odgledam,ali mi je bas bas frka. 🙂

The Last Panthers, preporuka.
Veoma dobra serija.

House of cards - odlična. Ko će sada čekati godinu dana do nastavka... Od Black Sails-a ostala još samo jedna epizoda. Daredevila pažljivo doziram, jer će se desiti da nemam više šta da pratim. Sreća pa će Vikings imati 20 epizoda 🙂 A i GoT je tu blizu.

Ukoliko neko voli live comedy serije odnosno emisije, podsetio bih vas sve na najbolji humoristicki show ikada snimljen: Whose Line is it Anyway (US 1998-2008 ; 2013-)

preko ovog sajta se mogu naci linkovi za apsolutno sve epizode, posto je YT poskidao sve kada se serija vratila u zivot 2013te

http://thewatchseries.to/serie/whose_line_is_it_anyway

Seriju su skoro svih 10 godina nosila tri komicara. Jednog ste verovatno gledali u mnogo serija kao povremene uloge, Rayan Styles, pored njega tu su jos Colin Mochrie, i neverovatno talentovani Wayne Brady, i uz njih je kroz svih 10 godina 4 stolica bila rezervisana za nekog od US komicara, a ponekad i neki veliki celebrity

Uzevsi u obzir da su scene bile "secene" samo u prilikama kada se zestoko pogresi ili narusi pristojnost (ABC) prosto je neverovatno koliko ovi ljudi imaju kreativnosti i humora za improv komediju.

jedan od najboljih trenutaka jos iz prve sezone, Wayne Brady u igri koja se zove "Song Styles" gde mora da otpeva pesmu nekom iz publike na osnovu imena i zanimanja, uz stil koji mu da rezija, peva pesmu simpaticnoj bakici 🙂

[youtube]fKnsaisz8Bw[/youtube]

Supergirl E18
The Flash Supergirl crosover,simpaticno je ispalo.
Melisa i Grant odlična Hemija.
Jos i legendarna trka [emoji2]
A kad je Cat Grant rekla
"You look like the attractive yet non-threatening racially diverse cast of a CW show”
Probijen je 4 zid ko u DEADPOOL-u

The Flash je podigao gledanost Supergirl za 31 posto,odavno se tako nešto nije desilo.

http://comicbook.com/2016/03/29/the-flash-supergirl-crossover-drives-huge-ratings-boost/

Poslednja izmena:
WLIIA je odlican improv., cudi me kako je dobro odrzan od kada ga je CW preuzeo! (i po meni je Aisha mnogo interesantnija od Drew-a kao host 🙂). Mada smaraju sa cameo poznatih licnosti u CW varijanti 🙁

BTW, The Carmichael Show - mislio sam da je u pitanju neki News talk panel, a u stvari je jako simpaticna black-comedy. Ali toliko je nekako "centrirana" da se skroz uklapam tj. kapiram je, iako generalno "crnacki" humor ne razumem 🙂
Plus, najzad serija u kojoj nije uvek "devojka u pravu" 😉

Poslednja izmena:
WLIIA je odlican improv., cudi me kako je dobro odrzan od kada ga je CW preuzeo! (i po meni je Aisha mnogo interesantnija od Drew-a kao host 🙂). Mada smaraju sa cameo poznatih licnosti u CW varijanti 🙁

Drew je navukao hejt gledaoca jos od prve sezone zbog snishodljivosti i nedostatka humora koji recimo imaju Colin i Ryan, a pokusava da im bude peer. Ove epizode od 1998-2008 su zlata vredne. Meni je zapravo fantasticno sto bas niko ne uspeva da nasmeje Ryan-a koji je tu najbolji improvizator i komicar, a faca ledena. E, osim Colin-a koji kad odvali nesto preturi celu publiku naopacke i tada je najveci smeh kad Ryan krene da umire pa izazove epidemiju smeha svih u studiju :d

Ja se rasprica ovde, predlazem svima da probaju par epizoda iz sezone 1, pa ako im se svidi da nastave. Fenomenalan humor, improvizacija i tone smeha. Sa onog linka gore, uglavnom gorillavid linkovi rade.

Daredevil S01
Uf, baš dobra serija. Kad je izašla prva sezona, nešto mi nije legla, ali kada sam joj ponovo dao šansu, apsolutno je vredela. Sad se bacam na drugu sezonu.

D'Onofrio je odlično odradio posao, ne možeš da ga ne mrziš. Ali on mi ni izbliza nije izazvao hejt kao ona njegova drolja. Inače, nekako mi se u poslednjoj epizodi nije svideo novi Murdocov oklop. Nekako mi sada deluje kao pravi 'superheroj'. Više mi je bio gotivan sa bandanom. Nadam se da druga sezona neće biti over-the-top, kao što su ove dečje Arrow i Flash.

Prikljucujem se kidanju,iako ne gledam supergirl zamalo da odgledam juce kada sam video u insertu da se flash umešao ☺

Poslednja izmena:
Daredevil S1, prvih nekoliko epizoda odlično, onda par epizoda koje smaraju i razvlače sa onim vraćanjem u poršlost, zatim poslednje dve odlične. Očekivao sam malo više, smorili su sa tih par epizoda, rastegli bezveze. Ukupna ocena 7/10. Skidam S2 da gledam samo zbog te scene sa fajtom.

Poslednja izmena:
Scena sa fajtom ti je u trećoj epizodi, ne moras skinuti celu sezonu ako ti se ne svidja serija.

Hvala, planiram da gledam celu ako je dobra. Skino sam 50GB celu sezonu, ako mi se ne svidi gasim i brišem, ne gubim vreme ako mi se ne sviđa, koliko samo tako filmova nisam odgledao...

Daredevil S2, bolja od S1, ovo gori, stigao do E3, kakv fajt, kakva epizoda! Ko ovo da prekine da gleda a sutra radim, u sunce ti, sutra ako ustanem za posao biće dobro, ima da završim celu seriju.

House of Cards razvalio, izgrmeo. Mozda malo sporo na trenutke ali generalno vrh. Sad opet cekati 14 godina za novu sezonu.

Zasto je Flash bolji od ostalih CW serija: izmedju ostalog Tom Cavanagh

Ovaj glumac je preozbiljan za CW a opet se savrseno uklapa u koncepciju Flash serije. Covek glumi dve verzije Wells-a, jedna koja je Earth2 Wells, konstatno anksiozan i uznemiren ali eventualno dobar lik sto je u vise navrata definitivno dokazao kao lik, i Earth-1 Tawne/Wells koji je spolja prijatan i sarmantan i sav dobrica koji "pomaze" Beriju da bude bolji Flash, a u srcu zao da "zliji" ne moze biti. Covek je bukvalno u stanju da sa istim izgledom odglumi dva totalno drugacija lika u istoj epizodi. Fantastican glumac

Odgledah i ja prvu sezonu Daredevil, vrlo zadovoljan. Ako je druga još bolja, kreće se već danas u akciju na KAT.

Odlična je druga sezona Daredevila. Stigao sinoć do treće epizode. Scena borbe je stvarno fenomenalna. Punisher brutalno dobar. Bernthalu je bas legla uloga.

Daredevil S2 0/10 ili 10/10
sve zavisi kakav ce ishod biti odnposlesnje scene.
Bukvalno sam od scene na krovu pa narednih 15min do poslednje scene psovao seriju i sve zivo. Reko nije valjda da su ispali toliko glupi i krenuli da tripuju GoT. To samo GoT moze da donese da se svidi publici i niko drugi.
Elektra ima takvu hemiju sa Daredevilom da bi ja izbacio svaku drugu ribu iz serije i ostavio samo nju.
Punisher isto odlican.
Da se ja pitam ja bi u seriju i Punishera i Elektru stavio kao reguralan cast uz Daredevila i da se svo troje mlate zajedno timski kao na krovu. Jer u prvoj sezoni sam jedva progutao bilo sta jer je glumac ocajan a i sam Daredevil kao marvelov lik nije nesto zanimljiv, ali ovo dvoje su prava stvar. I nadam se da ih zadrzati

Charlie Cox ocajan glumac 😀 ? Pa covek moze da predaje glumu Amellu da se ne lazemo 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno