TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
Minut? [emoji16]Ko želi videti golu Oliviju Vajld ima priliku u novoj epizodi serije Vinyl 🙂, a lik koji je glumio Bovija odlično je to odradio.
Minut? [emoji16]Ko želi videti golu Oliviju Vajld ima priliku u novoj epizodi serije Vinyl 🙂, a lik koji je glumio Bovija odlično je to odradio.
This looks like another depopulation promo show that says: Don't bring children to this world because aliens is gonna take them
Ja ne znam koliko je pametno sto je Marvel razvodnio jednu seriju na racun druge.
SHIELD je sve ove likove uveo nekako "na bum", Mac je bukvalno bio statista da bi presao u prvog Coulson-ovog coveka, na slican nacin su uvedeni i Bobby i Hunter koje ja licno najvise i volim od likova u SHIELD-u. Plot za "Most Wanted" better be good ..
Preko kog plejera gledas? Jesu sve scene mračne, ja skidam neki RIP od 4gb po epizodi, i opet mi u nekim scenama crna nekako sve pojede. To je bilo u pot playeru tako, onda pustim preko vlc i slika je dosta jasnija i svetlija.Skinuo sam Daredevila,ali ono što mi se ne sviđa je slika pa ne znam da li je serija inače sama takva tamna ili je za to kriv neko ko uploduje seriju na torrentu? Ne znam koju verziju da skinem,ako može pomoć?
DareDevil S02 odlična.
Panisher fenomenalan,konačno predstavljen ko u stipu,ne ko ona sprdnja u filmovima(Panisher War)
Elektra isto odlična,samo je Panisher ostavio jači utisak.
Ako je prva sezona bila zlatni standard za strip serije 10/10, druga je u stopu prati sa malim zaostatkom 9/10!!!!!!

Serija je limunada obicna, ali iskreno mislim da ima zanimljivu ideju... (ne prati stripove, koliko sam shvatio, samo se koristi isti lik - sto inace mrzim 😀)lucifer - najgori pilot ikad.glava me boli od klisea i dijaloga.
To su pravljene serije za klince (mada ne znam da li bi Arrow prosao i za 12+ u nekim epizodama, a i <12 imaju kao target!). Cim vidim da serija ima naraciju koja nema neku jezicku tezinu, to je za klince 😉I da, ne znam kako neko pored ovoga moze ozbiljno da shvati Arrow, Flash I onu Supergirl. S u p e r g i r l, e!
Да, лик је развалио са глумом, заслужује своју серију...Koliko su dobro osmišljeni i kreirani likovi u DD...mnogo likova zaslužuje sopstvenu seriju...Punisher,Elektra,Stick...nadam se da ce Netflix bar Punishera da odradi,lik je razvalio,ali razvalio.
Blacklist druga sezona gori, po meni bolja od prve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari