Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Childhoods End...mogu vam reći da je u globalu ispalo sasvim solidno ostvarenje....

Doduše nisam čitao knjigu pa ne mogu da izvučem paralelu...

Nadjoh na IMDBu ovo:

This looks like another depopulation promo show that says: Don't bring children to this world because aliens is gonna take them

Poslednja izmena:
Ja ne znam koliko je pametno sto je Marvel razvodnio jednu seriju na racun druge.

SHIELD je sve ove likove uveo nekako "na bum", Mac je bukvalno bio statista da bi presao u prvog Coulson-ovog coveka, na slican nacin su uvedeni i Bobby i Hunter koje ja licno najvise i volim od likova u SHIELD-u. Plot za "Most Wanted" better be good ..

Čitam po netu da ljudi baš nisu oduševljeni idejom, čisto sumnjam da će to zaživeti.

Mac je upao u prvi plan nakon što je onaj drugi Skitl ili kako već, ubijen u trenutku transformacije Sky u Daisy.

Šteta za ovo dvoje, lik Huntera je unosio dosta humora u seriju, ne znam čime će to nadoknaditi.

Pogledao prve 8 epizode druge sezone DD i do sada mi je ispunio ocekivanja sto se tice kvaliteta koje je postavila prva sezona, cak mi je i bolji.

Skinuo sam Daredevila,ali ono što mi se ne sviđa je slika pa ne znam da li je serija inače sama takva tamna ili je za to kriv neko ko uploduje seriju na torrentu? Ne znam koju verziju da skinem,ako može pomoć?
Preko kog plejera gledas? Jesu sve scene mračne, ja skidam neki RIP od 4gb po epizodi, i opet mi u nekim scenama crna nekako sve pojede. To je bilo u pot playeru tako, onda pustim preko vlc i slika je dosta jasnija i svetlija.

DareDevil S02 odlična.
Panisher fenomenalan,konačno predstavljen ko u stipu,ne ko ona sprdnja u filmovima(Panisher War)
Elektra isto odlična,samo je Panisher ostavio jači utisak.
Ako je prva sezona bila zlatni standard za strip serije 10/10, druga je u stopu prati sa malim zaostatkom 9/10!!!!!!

Daredevil je smorio, pravi fakboj. Trebali su seriju da nazovu paniser, jer to je jedino što valja u ovoj sezoni. Još onaj njegov partner advokat koji može da nosi roze suknjicu koliko je sav stalno uvređen, i naravno kao i u svakoj seriji mora bar jedan mega iritantan ženski lik da bude.

Poslednja izmena:
Ja nisam prosle godine gledao DD S01, pa sam resio da sacekam ovu drugu sezonu da odgledam sve iz cuga.
Evo poremetio sam ritam spavanja, batalim da gledam tek oko 8-9 ujutru kad mozak vec zaplace za spavanjem.
Apsolutno fenomenalno na pola druge sezone sam.
Gluma, kao i sam izbor glumaca odlican, svaka uloga pokidala.
Kako sam zavrsio prvu sezonu mislio sam da ce kvalitet opasti u drugoj, ma kakvi.
Punisher i Elektra pravo osveženje.
Netflix pored HBO jedini kod kojih mozes opusteno da krenes da gledas nesto a da se ne cimas da ce posle biti shit, svaka serija koju sam do sada gledao je bila dobra od prve do poslednje epizode.
I da, ne znam kako neko pored ovoga moze ozbiljno da shvati Arrow, Flash I onu Supergirl. S u p e r g i r l, e!

Poslednja izmena:
Ma daj bre, ni okoreli fanovi ne shvataju to ozbiljno. To je zabava, koja nekom leži a nekom ne. Meni su JJ i DD 🙂) ) sjajni, dok ove ostale Marvelove ne podnosim. Carterica mi se zgadila posle 4 ep u ovoj drugoj, a onaj Shield nisam ni pilot uspeo da dovršim.

Potrebna mi je pomoć,već danima čekam prevod za Better Call Saul,a ne izlazi,da li ima neko neki info gde mogu da pronadjem prevod?

Imas na crnoj berzi prevedenu petu epizodu.

Imam ja taj peti skinut, dok ga jos nisu obrisali sa sajta za kacenje titlova posto nije dobar prevod. Nije dovoljno kvalitetno preveden. Ja sam ga nesto malo sredio, ali jos uvek ne valja 🙂

Prilozi

Gotham sezona 2 sjajna, Daredevil sezona 2 takođe, The Walking Dead razmišljam ozbiljno da bataljujem, smor nevidjeni.
Epizoda 1 11.22.63. mi je dobra, Franco je pravi izbor za ulogu, videcemo dalje kako ce biti.
Shadowhunters dečja varijanta Underworlda, jedino dobra za ubijanje vremena.
The Magicians solidna za sada, zanimljiva tema uz solidnu realizaciju.
Second Chance meni sve bolja kako odmiče.
Agents of SHIELD 3.sezona veoma dobar za sada .

Flesh and Bone

MV5BMjIyODYxOTY1MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDgyMDUyNTE@._V1_SX640_SY720_.jpg

Definitivno jedna od boljih serija u poslednje vreme. Od mene 10/10.
Kapiram da je potrebno da barem donekle imate kontakta sa svetom profesionalnih igrača da biste adekvatno doživeli sve, ali ja sam totalno oduvan...

Poslednja izmena:
Nastavljaju Person of Interest, baš mi se svidela.
House of Cards odlična.
The Blacklist nekako završio S1, neke epizode smaraju, zadnjih par pred kraj zanimljive. Kakav je S2, da počinjem?
U planu su Daredevil i Gotham, samo da vidim da li nastavljati sa The Blacklist.

Zavrsio Daredevil. Vrh sezona, nema dalje :Klanjanje

lucifer - najgori pilot ikad.glava me boli od klisea i dijaloga.

Koliko su dobro osmišljeni i kreirani likovi u DD...mnogo likova zaslužuje sopstvenu seriju...Punisher,Elektra,Stick...nadam se da ce Netflix bar Punishera da odradi,lik je razvalio,ali razvalio.

lucifer - najgori pilot ikad.glava me boli od klisea i dijaloga.
Serija je limunada obicna, ali iskreno mislim da ima zanimljivu ideju... (ne prati stripove, koliko sam shvatio, samo se koristi isti lik - sto inace mrzim 😀)
Ali serija sama jeste prilicno slaba! Da glumac nema bas harizmu za Lucifera, bila bi propast 😉

I da, ne znam kako neko pored ovoga moze ozbiljno da shvati Arrow, Flash I onu Supergirl. S u p e r g i r l, e!
To su pravljene serije za klince (mada ne znam da li bi Arrow prosao i za 12+ u nekim epizodama, a i <12 imaju kao target!). Cim vidim da serija ima naraciju koja nema neku jezicku tezinu, to je za klince 😉
I kao takva se moze ozbiljno shvatiti... ako si klinac. Inace moze biti samo razonoda.

Ili onih koji se tako osecaju 😀

Koliko su dobro osmišljeni i kreirani likovi u DD...mnogo likova zaslužuje sopstvenu seriju...Punisher,Elektra,Stick...nadam se da ce Netflix bar Punishera da odradi,lik je razvalio,ali razvalio.
Да, лик је развалио са глумом, заслужује своју серију...

Grmi i Gori is the new "kida" a 🙂

DD sezona 2 "pokidala" 🙂 mislim da je cak bolja od prve sezone.

ДД с02 тушт и тма (пун интендед), грми и гори 😀
Једина ствар коју нисам могао да сварим је Фиск и апсурдно наивна прича о његовом времену у затвору. Написан је веома препотентно и безвезе.

Poslednja izmena:
11.22.63 - jako,jako dobro.ne vidim sta vam smeta crni,nije sad neki glumac,ali je to sasvim korektno.malo je i rezija njanjava,s' obzirom na kakvu smo navikli kod kinga,ali je sve to smesno i vredno odlicne price i scenarija.

Sad se setih serije koju sam gledao devedesetih, kod nas se zvala "Super žaca" ili tako nešto 🙂

[YOUTUBE]RsW78sWVb8Y[/YOUTUBE]

Vidim da je nema ni na BTN-u 🙁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno