Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
House of Cards, sezona 4 Sjajno🙂

That's right. We don't submit to terror. We make the terror. 😀

Treba izdrzati do sledece sezone...samo me nervira smaracina u najavi sa

onim kerom Stamperom i njegovom novom opsesijom

2 Sezona Saula mnogo bolja,mada meni je Majk mnogo zanimljiviji od dosadnog Saula.

Ja pozaboravio sta se sve desavalo do sada u GOT...Ko ponovo da gleda 50 epizoda...

Da, Majk je definitivno bolji od Saleta u seriji, interesantniji mi je lik. 🙂

Jel može jedno pojašnjenje:

Planiram da odgledam Sherlocka sa Cumberbatchom pa sam se bacio na nabavku...

Nego šta je ovo u trećoj sezoni "Many Happy Returns"?
Vidim da se vodi kao epizoda na IMDBu ali trajanje od 7 minuta?
Jel to ima neki uticaj na ostatak serije...mislim jel povezano sa ostatkom ili je nešto drugo u pitanju? Može li da se preskoči i sl?

Arrow obnovljen za 5 sezonu,The Flash za 3 sezonu a DC Legend of Tomorrow za 2 sezonu!!!!!!
PS.Šta kažeš Rizbo biće još kidanja [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@NightCrawler Može da se preskoči komotno... Ništa nećeš da propustis.
Što se spojlera tiče, mislim da se prilično preteruje sa istim, bilo da su tagovani kao spojleri, bilo da se besomučno prepričavaju serije do detalja... Najbolji primer je "Making a Murderer", gde je plastično opisano i prepričano, počevši od radnje tj dogadjaja iz serije pa sve do detaljnog opisa istrage i suđenja. Ja razumem da je svako hteo da iznese svoje mišljenje ali stvarno treba voditi računa o ljudima koji nisu gledali... Čak ta rasprava nije bila sakrivena u spojler već je bila na izvolte dok je moderator nije obrisao. Totalno neuvidjavno prema drugima i nadam se da se to više neće ponavljati, koja god serija bude u pitanju.

Gledam trenutno NCIS Los Angeles, i ono sto me fascinira je da na skoro svakih 10ak epizoda se pojavi po jedan srbin terorista, bombas ili trgovac droge/oruzja...

Pogledao konacno novog Luthera....sta znam...ne deluje mi lose ali imam utisak da mi nesto fali...

Nekako mi nedorecen, pomalo i zbrzan i nabacan...

Sad opet verovatno godinu dana ili vise cekanja do novih epizoda...ako ih i bude

Jel može jedno pojašnjenje:

Planiram da odgledam Sherlocka sa Cumberbatchom pa sam se bacio na nabavku...

Nego šta je ovo u trećoj sezoni "Many Happy Returns"?
Vidim da se vodi kao epizoda na IMDBu ali trajanje od 7 minuta?
Jel to ima neki uticaj na ostatak serije...mislim jel povezano sa ostatkom ili je nešto drugo u pitanju? Može li da se preskoči i sl?
Many happy returns je "veza" izmedju kraja sezone 2 i početka sezone 3. Može da se gleda ali ne mora

+1,ali najveca mana je daleko,daleko slabiji i manje ambiciozan scenarij,nazalost,s' obzirom da je sve ostalo apsolutno tu.

Pa pitao sam za utiske,kakva je serija,vredi li da se gleda?
По мом мишљењу вреди, прича иде у добром правцу. Има акције, романсе без претеривања, неочекиваних догађаја који те оставе баш у wtf стању и тако..

Odgledao Sherlocka prvu epizodu...

U odnosu na Jeremy Breta Cumberbatch mi deluje mnogo "bahato" po ponasanju. Ono dranje na okolinu, aluzije na sex, nipodastavanje drugih policajaca (onog Andersona npr u prvoj epizodi i sl)

Sherlocka sam uvek zamisljao kao gospodina donekle cak i kao aristokratu u neku ruku tj bas onako kako ga je Jeremy tumacio.

Cak i odnos sa Lestardom je ovde na mnogo nizem nivou u odnosu na knjige i seriju sa Jeremyjem gde je taj odnos bio, po mom utisku, prijateljski a ovde je predstavljen suprotno....

Sto se tice Watsona on me je ovde podsetio na Simona Pegga u Hot Fuzz-u :d

Po pricama koje sam i slusao i citao sam ocekivao dosta vise ali za sada i u mom slucaju te price nisu opravdane....

Videcu za dalje kako ce se serija pokazati....

Pa nije los moderni Sherlock ali ga ne treba uporedjivati sa starim Avanturama Serloka Holmsa.. Pre ga treba posmatrati kao odvojeni univerzum, nesto sto vise lici na CSI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno