Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam veceras TWD,nadam se dobroj epizodi.
Inace,jako mi se svidja ova druga polovina seste sezone,vise nego prva polovina.Ali ceka se tek ludnica kad debituje Negan.

@Shameless

Obavezno gledajte Shameless US a ne Britance. Ljudi koji su gledali obe tvrde da je US dosta bolja.
A ionako su im samo par epizoda u prvoj epizodi iste...

Inace, za prve 4 sezone nema 1080p. Kucajte u pretragu Shameless US i sortirajte po velicini torrenta. 😉 Dobar je 720p encode - oko 30GB za 12 epizoda.
zahvaljujem

Jedino sta u seriji nema logike je da neko ko lici na cuvenog Trifona Ivanova, sad vec pokojnog bugarskog fudbalera, kerebeči ko nenormalan. :d
Bsm9rxRCUAA0A2t.jpg
Ladno si iskopao Ivanova, nemaš pojma koliko me je morilo to što sam bio ubeđen da sam Lipa negde već gledao a nemam pojma gde, to je bio Trifko ***, pljunuti 🙂

Preporuka za seriju Narcos. Radi se o istinitoj priči o Pablu Eskobaru. Druga sezona se snima, ne znam šta su planirali ali po meni su malo zbrzali prvu sezonu.

Lucifer, blago razocaran (blago, jer ipak moze da se gleda kad pustis mozak na ispasu). Poenta cele price ispada zasto mu ona ne da i da li ce da mu da kasnije...

Ako znate predlog, alternativa BS player-u - za automatsko nalaženje/skidanje titlova. Smorim se da tražim ručno titlove. U Bs playeru mi smeta što dodaje prefiks "-srb" ili "-hrv" - problem za gledanje na tv.

Da li neko prati novu hbo seriju vinyl ?

Pratimo devojka i ja. Jako jako dobra.

@Shameless

Inace, za prve 4 sezone nema 1080p. Kucajte u pretragu Shameless US i sortirajte po velicini torrenta. 😉 Dobar je 720p encode - oko 30GB za 12 epizoda.

Prvih 5 sezona u 1080p ima na australijskom Netflixu. Ja gledam tamo, prebao region na getflix i udri!

Valjda je ocigledno na sta mislim, ako sam vec spomenuo torrente i encode... :d Netflix i placanje sadrzaja me ne zanimaju.

Poslednja izmena:
Ako znate predlog, alternativa BS player-u - za automatsko nalaženje/skidanje titlova. Smorim se da tražim ručno titlove. U Bs playeru mi smeta što dodaje prefiks "-srb" ili "-hrv" - problem za gledanje na tv.
Postoji način da se namesti da bude isti naziv prevoda i filma, guglaj, ako ne uspeš napisaću ti ja sutra kako treba da se podesi.

Prvih 5 sezona u 1080p ima na australijskom Netflixu. Ja gledam tamo, prebao region na getflix i udri!

Valjda je ocigledno na sta mislim, ako sam vec spomenuo torrente i encode... :d Netflix i placanje sadrzaja me ne zanimaju.
Ali kad već postoji source, čudo da neko nije encodovao bolji kvalitet.
Ja ima prvih 4-5 sezona nahddu, nemam pojma koji kvalitet, prestao sam sa čuvanjem, od kad sam probio 4+tb i sad samo skinem da pogledam, gde ima najviše seedera i brišem.

TWD - odlicno nastavio sezonu, izgleda da su se setili da prelistaju strip umesto da izmisljaju gluposti. Bice svasta do kraja sezone.

Upravo video na privatnim trackerima ima shameless fHD sve sezone tako da je laganica ☺

Nemam pristup privatnim, sibni pozivnicu ako imas za neki. 😀

Upravo odgledao TWD.Veoma dobra epizoda.Odlican uvod za ono sto tek sledi.Jako gotivni Isus.Neka samo nastave tako.Ne znam jel ste culi,za Negana je odabran glumac Dzefri Din Morgan-Dzon Vincester iz Supernaturala.

Upravo odgledao TWD.Veoma dobra epizoda.Odlican uvod za ono sto tek sledi.Jako gotivni Isus.Neka samo nastave tako.Ne znam jel ste culi,za Negana je odabran glumac Dzefri Din Morgan-Dzon Vincester iz Supernaturala.
Misliš valjda Comedian iz Watchmena?
Mene čudi da si ti tek sad čuo (internet i te fore) 😉.

Шеснаеста епизода Limitless-a наш одлична.. Серија иде у добром правцу...

Odgledao novi x files. Nisam zadovoljan. Očekivao sam više.
Ali ok, može da se gleda.

Za ljubitelje gledanja serija na FOX-u, "11.22.63" kreće negde sredinom Aprila, valjda taman kad se završi na Hulu-u. Inače preveli su je kao "Dallas 63", što će verovatno otići u istoriju kao najbolji domaći prevod neke serije 🙂.

Ali nije ovo ni bitno, jel primetio neko kako je ovo snimano? Onog momenta kad ode u šezdesete kamera dobije efekat starih manuelnih objektiva. Kao da su sa matorim Helios objektivom snimali.

Jel postoje nasi prevodi negde za seriju American Crime Story,naso sam samo za prvu epizodu?

Da su sve x-files epizode pravili kao treću, na fazon parodije sa porukom ili kao satira, i moglo bi se gledati. Ovo ostalo je jako loše. Teorije zavere, alien fenomena, alien DNA... detinjasto i mučno za gledanje.

Poslednja izmena:
Shameless je vrhunska serija, pravi dragulj... Jedino sto je sada vec mnogo vise drama koja se bavi ozbiljnim temama nego komedija, delom jer je tesko stalno naci tako ludacke humoristicke situacije a delom jer Showtime gura tu drustvenu odgovornost kroz seriju sto ume cesto da napravi epizode bas tuznim...

Malo mi nedostaju te ludacke scene posle kojih me je dva sata boleo stomak od smejanja i voleo bih da se prica usmeri vise ka Karlu i Lipu jer mi se cini da tu ima dosta prostora za vrhunski humor...

Pa i film je bio tu i tamo, serija tek prava beda.. I ja sam tu negde batalio.

Lucifer - namecu sad kao neku misteriju iz vedra neba, potpuno neprirodno *no pun intended* - nzm koliko cu jos da gledam ako se ne poprave - slatka ona matorka alii nije to dovoljno da bi se gledala serija.

Edit : Prati li neko ovaj The Magicians (US) - valja li cemu?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno