zahvaljujem@Shameless
Obavezno gledajte Shameless US a ne Britance. Ljudi koji su gledali obe tvrde da je US dosta bolja.
A ionako su im samo par epizoda u prvoj epizodi iste...
Inace, za prve 4 sezone nema 1080p. Kucajte u pretragu Shameless US i sortirajte po velicini torrenta. 😉 Dobar je 720p encode - oko 30GB za 12 epizoda.
Ladno si iskopao Ivanova, nemaš pojma koliko me je morilo to što sam bio ubeđen da sam Lipa negde već gledao a nemam pojma gde, to je bio Trifko ***, pljunuti 🙂Jedino sta u seriji nema logike je da neko ko lici na cuvenog Trifona Ivanova, sad vec pokojnog bugarskog fudbalera, kerebeči ko nenormalan. :d
![]()
@Shameless
Inace, za prve 4 sezone nema 1080p. Kucajte u pretragu Shameless US i sortirajte po velicini torrenta. 😉 Dobar je 720p encode - oko 30GB za 12 epizoda.
Postoji način da se namesti da bude isti naziv prevoda i filma, guglaj, ako ne uspeš napisaću ti ja sutra kako treba da se podesi.Ako znate predlog, alternativa BS player-u - za automatsko nalaženje/skidanje titlova. Smorim se da tražim ručno titlove. U Bs playeru mi smeta što dodaje prefiks "-srb" ili "-hrv" - problem za gledanje na tv.
Prvih 5 sezona u 1080p ima na australijskom Netflixu. Ja gledam tamo, prebao region na getflix i udri!
Ali kad već postoji source, čudo da neko nije encodovao bolji kvalitet.Valjda je ocigledno na sta mislim, ako sam vec spomenuo torrente i encode... :d Netflix i placanje sadrzaja me ne zanimaju.
Misliš valjda Comedian iz Watchmena?Upravo odgledao TWD.Veoma dobra epizoda.Odlican uvod za ono sto tek sledi.Jako gotivni Isus.Neka samo nastave tako.Ne znam jel ste culi,za Negana je odabran glumac Dzefri Din Morgan-Dzon Vincester iz Supernaturala.
Mojne bavatizaje da ta serija još ide? Ja mislio da je to završilo odavno.Шеснаеста епизода Limitless-a наш одлична.. Серија иде у добром правцу...
Тек се захуктава.. Погледај, одлично је.. Пролете епизода баш брзо...Mojne bavatizaje da ta serija još ide? Ja mislio da je to završilo odavno.
Mojne bavatizaje da ta serija još ide? Ja mislio da je to završilo odavno.
+1
Ja digo ruke od serije vec posle 3-4 epizode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari