Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da,jer je san francisko ako ne i najskuplji grad u ameriGi.njujork jeste skup ali po menhetnu i downtownu,shaolin i sabrbi i nisu dok je citav orinz kaunti sad vec stvar prestiza i cene svega su basnoslovne,zato je toliko i kostalo.
SF je SADA skup grad, tada je bio nesto drugo. Nema sanse da je zbog SF-a bila skupa epizoda po 2 miliona $, jedino da su DJ i CM trazili puno po epizodi, ali ni DJ nije ko zna koliko skup glumac, cim je poznat u stvari bas po te dve serije (Miami Vice i Nash Bridges), a obe su cista limunada. (mada, skidam mu kapu, covek ima karizmu)

Nes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.
Ja Acapulco Heat poznajem kao nesto skroz drugo od te tri detektivke :D (neka sapunica koju su moji gledali tada, glupost neka, cak je i nema na IMDB :D)
Tropical Heat je vec stvarno bila taman za taj period! Cuvari plaze nisam nikada gledao, lepsi je pogled bio u gradu :)

I kad pomenu neko Lorezno Lamaza, Renegade i Pretender su bili nesto malo bolje u tom periodu, mada nije tesko biti ozbiljniji od TH i NB :)

U svakom slucaju, sve su te serije nekako bile pozitivne, nemam osecaj kao danas da zele da daju ljudima osecaj da se ceo svet rusi sutra :D

Nema više Triggera...
Ovih dana specijali od Mućki su na rasporedu, valja odati počast.

0l6RB1o.jpg

Jedna od najboljih serija iz tog perioda kojih se secam je The Wanderer sa Brajanom Braunom (FX, Coctail, ...)

Kada vec pominjete serije 90ih, niko ne pomenu 90210 :) moram da je zavrsim, nikada nisam pogledao zadnjh nekoliko sezona jer mislim da nisu ni bile prikazivane kod nas na tv.

Kada vec pominjete serije 90ih, niko ne pomenu 90210 :) moram da je zavrsim, nikada nisam pogledao zadnjh nekoliko sezona jer mislim da nisu ni bile prikazivane kod nas na tv.
Ja sam je bio odgledao pre neku godinu.
Šta znam valjda kao klincu mi bilo zanimljivo....sad kada sam gledao meeh....onako...ništa posebno....

Pored 90210 išla je i ona druga serija Melrose Place....nju nikada nisam gledao....

I kada pričamo o serijama 90tih sećali se neko Super Žace (SuperCop)?

Ima li to negde da se nađe jer bih to voleo da pogledam ponovo.....ako neko zna neka pusti PP

Na DVD-u? :S: Kao da smo u '96.

Poslednja izmena:
Ja sam je bio odgledao pre neku godinu.
Šta znam valjda kao klincu mi bilo zanimljivo....sad kada sam gledao meeh....onako...ništa posebno...
Naravno da nije nista posebno ali mozda me vrati u taj period ili me opusti ili zabavi na neki drugi nacin...dacu joj sansu.

Mislim da sam jedina osoba te generacije koja nije gledala nestasne godine. [emoji20]

Sad si me izdepresirao, zamisljam sebe da sam propustio Nestasne godine :) Isto kao za Seranove, ne mogu da zamislim da mi Seranovi nisu bili u zivotu :)

Baywatch nights ftw:D

Коначно сам се наканио да почнем Наркоса, почетак одличан.

I od mene - za chronicles of shanara il kako se zove.
Osim zgodnih cica serija je namenjena za teen lozacku populaciju i toliko je bzvz da sam zaboravio da sam odgledao par epizoda uopste.
Sto se tice x files, nisam jos uvek bacio oko al ocekujem da su nastavili u istom maniru. Malo mracno, valjda ce se pojaviti krajcek i pushac. Odgledacu kad izadje cela sezona. Verujem da ce biti malo smor jel smo tada bili uskraceni za internet i gomilu serija i mogli smo da gledamo samo one plasirane na tv sto i nije bio neki izbor.
Kad citam ove postove vidim ljudi se sete gomile serija 80 tih i 90 tih. I sve serije imaju jedno zajednicko. Niti jedna nije emitovana do kraja.
Npr Automan kao klinci smo jurili nedeljom u 14:00h da gledamo i po toj serijji se i rucak namestao. naravno da nije cela emitovana i bilo mi krivo kao klinji. Pa Sledz Hamer. 22 minuta ludog ruther hauera koji seva ochima i puca na sve sto vidi. Lozio sam se samo tako. Naravno nije zavrsena nikad. I tako u nedogled. Chak i najrepriziraniju seriju svih vremena star track nisu pustili sve. A neke sezone su ponavljali po 12x.

Shannara chronicals me vratila u detinjstvo kada sam procitao knjigu Mač od Šanare :)
Za sada sasvim pristojna serijica, doduše kao i ostale MTV serije krajnje tinejdžerska...

Me too, i nije me sramota..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno