D
Deleted member 2563
Guest
Haha bo te patak Lorenco Lamazzz gde se njega seti :d
SF je SADA skup grad, tada je bio nesto drugo. Nema sanse da je zbog SF-a bila skupa epizoda po 2 miliona $, jedino da su DJ i CM trazili puno po epizodi, ali ni DJ nije ko zna koliko skup glumac, cim je poznat u stvari bas po te dve serije (Miami Vice i Nash Bridges), a obe su cista limunada. (mada, skidam mu kapu, covek ima karizmu)da,jer je san francisko ako ne i najskuplji grad u ameriGi.njujork jeste skup ali po menhetnu i downtownu,shaolin i sabrbi i nisu dok je citav orinz kaunti sad vec stvar prestiza i cene svega su basnoslovne,zato je toliko i kostalo.
Ja Acapulco Heat poznajem kao nesto skroz drugo od te tri detektivkeNes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.
Malo "štiva" za čitanje :d
Sotona na televiziji
Ja sam je bio odgledao pre neku godinu.Kada vec pominjete serije 90ih, niko ne pomenu 90210moram da je zavrsim, nikada nisam pogledao zadnjh nekoliko sezona jer mislim da nisu ni bile prikazivane kod nas na tv.
Znam...tesko se nalazi.Zove se Super Force - ne nalazim je nigde.
Naravno da nije nista posebno ali mozda me vrati u taj period ili me opusti ili zabavi na neki drugi nacin...dacu joj sansu.Ja sam je bio odgledao pre neku godinu.Kada vec pominjete serije 90ih, niko ne pomenu 90210moram da je zavrsim, nikada nisam pogledao zadnjh nekoliko sezona jer mislim da nisu ni bile prikazivane kod nas na tv.
Šta znam valjda kao klincu mi bilo zanimljivo....sad kada sam gledao meeh....onako...ništa posebno...
Znam znam i Seranove sam propustio. *** visilo se na ulici...Sad si me izdepresirao, zamisljam sebe da sam propustio Nestasne godineIsto kao za Seranove, ne mogu da zamislim da mi Seranovi nisu bili u zivotu
![]()
Buahaha, gde se toga setionda mozda bolje Nestasne godine da pogledas.![]()
Bilo je i Saved By The Bell ili kako su kod nas preveli Zvono kao spas [emoji1]Buahaha, gde se toga setiSta jos ono bejase, Dawson's creek
A Baywatch cu svakako opet gledati samo jos nije vreme za to, serija je jos mlada![]()
Ja sam pratio Dawson's Creek u to vreme, bila mi je za medalju [emoji3]Buahaha, gde se toga setiSta jos ono bejase, Dawson's creek
A Baywatch cu svakako opet gledati samo jos nije vreme za to, serija je jos mlada![]()
Pa Sledz Hamer. 22 minuta ludog ruther hauera koji seva ochima i puca na sve sto vidi. Lozio sam se samo tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari