emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
26ogJel X-Files 24-og i na ovom nasem kablovskom Fox-u? Cak se razmisljam da je gledam na TV-u![]()
26ogJel X-Files 24-og i na ovom nasem kablovskom Fox-u? Cak se razmisljam da je gledam na TV-u![]()
Ja se sećam na Pinku da je išao :d i to u 23h čini mi se...na BK je u 20H išao PSI faktor...
Upravo tako oko 11 pola 12 uvece znam da sam svako vece pomno pratio.U drugoj polovini devedesetih je X Files bio na Pinku, za kasnije ne znam.
Досије икс се звао, мсм тако су преводили.. Сећам се и ја..
Ja se sećam na Pinku da je išao :d i to u 23h čini mi se...
Kad se setim muka nas klinaca koji nismo imali TV u sobi tih godina, muke oko toga da li tajmer na VHS rekorderu postaviti na Pink u 23h ili Palmu u 02h.
I opet sa Pinkom zbog preciznosti termina početka serije još malo pa nisi bio siguran da li će ti kaseta od 240 minuta biti dovoljna da snimiš celu epizodu...
To je i meni tako delovalo, reko teen limunadica. Ali posle postaje dosta bolje.Odustao od the 100 posle trece epizode, onaj teen fazon mi nikako ne prija, pustili srednjoskolce u sumi i udri... U pilotu mi je delovalo zanimljivije.
To je i meni tako delovalo, reko teen limunadica. Ali posle postaje dosta bolje.
Upravo tako oko 11 pola 12 uvece znam da sam svako vece pomno pratio.
Prvo je krenuo na TV Politika, sećam se da sam gledao prvu epizodu tamo, mislio sam isprva da je film dok nisam video odjavnu špicu i oduševio se što je serija.
Zavrsio gledanje Making a Murderer. Koja prica za neverovati.
I dalje imam dilemu da li je Brendan igrao Playstation ili Nintendo?!?! [emoji33]
Jel gleda neki ZOO meni je dobra
Bas zbog toga, 15 puta pre toga tokom sudjenja je bio PS.Bice da je ovo drugo, reče njegova majka u predzadnjoj epizodi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari