Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па стави линк...

Gde god da se snabdevas materijalom kucaj u search naziv serije i trebalo bi da ti iskoce rezultati. Prevod nemoj da trazis jer ga nece biti, s obzirom koliko je nekomercijalna serija.

Mislio sam na imdb. Ja ne nadjoh sta je to uopste.
Screenshot_45.png

Poslednja izmena:
Ok, moja pogrešna pretpostavka 🙂 Izvinjavam se.

Ajoj X Files, čitao sam komentare da je loš početak, ali nisam očekivao da će ovako loše biti.

Mislim, solidno je to za neku low budget serijicu, ali iskopati ovakav kult radi ove pričice. Nadam se da će narednih 5 biti bar malo bolje. Gluma na momente očaj živi.

Za mene odlicna epizoda (ali priznajem vise zbog nostalgije nego bilo sta drugo). Za glumu si u pravu, totalno neubedljivi (i nekako umorni) Mulder i Scully.
Lepo je videti ih opet zajedno (verovatno i poslednji put), u svakom slucaju uzivacu maksimalno u ovih 6 epizoda.

***, написао је изашао пилот. Ја сам мислио 2015, 16 а оно 2013!? Онда није пилот него цео серијал.

Dosije X, nije losa prva epizoda, doduse mozda sam ocekivao vise.

Zaebana su ova prevelika ocekivanja. U svakom slucaju totalni nostalgijski fix.. kad je krenula ista spica najezio sam se.

Preterali su malo sa desavanjima u jednoj epizodi, gde nadjose Joel Mchale-a, legao mu je Community ali ovde mi samo doprinosi nekoj generalnoj jeftinoci prve epizode. Da, jako lose glume na momente, preterano potenciranje "i want to believe!", "you want to believe", "you always wanted to believe", u redu je da, secamo se svi toga i postera.. Ali, X-files ponovo, ne mogu previse da kukam 🙂

Za 10 minuta krece druga epizoda.. Ostali su verni duhu vremena, nema ovde nicega za one koji je nisu gledali '90-ih. Ja prezadovoljan. Inace je 13.5 miliona ljudi pratilo sinoc premijeru.

Za 10 minuta krece druga epizoda.. Ostali su verni duhu vremena, nema ovde nicega za one koji je nisu gledali '90-ih. Ja prezadovoljan. Inace je 13.5 miliona ljudi pratilo sinoc premijeru.
Koliki neizdrž niko nece docekati na TV da gleda.

Cek cek koja druga epizoda? Sta sve izaslo odjednom?

X files. Smeta sto se pravi za usa mase ,ocekivao sam vise..
Moracu da je odgledam do kraja iz postovanja prema starim epizodama 🙂

Koliko li je Uber platio reklamu produkciji The X-Files [emoji57]?

Ja gledam i svo vreme ocekujem da izleti marxista sa macetom 😀

Druga epizoda je neuporedivo bolja i zanimljivija od one gluposti u prvoj. Šta im bi ono ... Dvojka ima onaj stari šmek.

PS
A sad vidim da je dvojku pisao scenarista iz prve sezone serije. Izgleda da su doveli sve koji su na neki način značajnije "oblikovali" ton serije. Moglo bi biti prilično zanimljivo u nastavku.

Poslednja izmena:
2 ep dosije x ,malo pre je odgledah na tv 🙂

Nista posebno,malo bolja od prve a opet losa.. Mozda sam previse star za ovakvu radnju 🙂

Loš je X Files, obe epizode. Mada je lepo gledati Moldera i Skali ponovo, čak je i muzička podloga odgovarajuća a špica ista.

Nisu srcem usli u projekat, vidi se bas.. na momente gluma kao neki skech u nekom Late night show-u. Pogledace se cisto zbog nostalgije.

Druga epizoda je neuporedivo bolja i zanimljivija od one gluposti u prvoj. Šta im bi ono ... Dvojka ima onaj stari šmek.

PS
A sad vidim da je dvojku pisao scenarista iz prve sezone serije. Izgleda da su doveli sve koji su na neki način značajnije "oblikovali" ton serije. Moglo bi biti prilično zanimljivo u nastavku.

Prva epizoda je takva kakva je (mnogo otvorenih pitanja) zato sto zele sve u poslednjoj sestoj epizodi da zatvore.

Pitanje 🙂 primetio sam da molder i skali nose android telefone,moze li neko da izvali koji su ? Gledao sam na tv pa ocito nemam mogucnost da pauziram seriju i pogledam malo bolje
🙂

Pitanje 🙂 primetio sam da molder i skali nose android telefone,moze li neko da izvali koji su ? Gledao sam na tv pa ocito nemam mogucnost da pauziram seriju i pogledam malo bolje
🙂
Nexus 5 Molder, Nexus 6 Skali, ako ne grešim, ali mislim da ne grešim. :d Onu ogromnu, ružnu kameru sa zadnje strane i malu okruglu rupicu za zvučnik sa orednje strane na 5-ici ne možeš omašiti, a u drugoj epizodi se kod Skali baš lepo po obliku vidi da je Motorola, dok po veličini i izgledu kamere sa zadnje strane moja najbolja pretpostavka je 6-ica. 🙂

Odgledah upravo prve dve epizode. 🙂
Stare nisam baš gledao jer mi nisu baš kao klincu držale pažnju ali znam dešavanja i likove tako da mogu reći da sam uspeo da povežem i da mi se sviđa za sada... Možda se sad najzad nateram i stare da pogledam. 😀

Poslednja izmena:
Dc legend of tomorrow nije lose za početak ;-)
Jedino ne razumem zašto nema još dva junaka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno