Did you touch it? Tell us the truth.
maremare
I jos X stvari se nije spominjalo na suđenju kao npr onaj dokaz iz 85e ona tuba sa njegovom krvlju u nasilno otvorenoj kutiji i probusena epruveta sa iglom sto je meni ekstra zapalo za oko, postoje kamere u policiji, pogotovo u prostoriji sa dokazima, mogli su vrlo lako naci krivca koji je otvorio epruvetu i resili bi to za čas da su samo hteli. Koliko je providno bilo u toku celog sudjenja da se favorizovalo postizanje krivice nesrecnog Stiva a zapostavljalo otkrivanje istine.
Prosto je neverovatno da se i FBI umesao da podrzi opstinsku policiju i zataska neregularnosti umesto da otkrije istinu/korupciju.
Promenio je advokate pocetkom godine i krece zalba.
Hannibal pocetak 3 sezone bas tesko ide ...
Има на Викију.Zar nije ostao dekintiran i poceo sam da ceslja kroz ceo njegov slucaj u konzervi ne bi li pronasao neki trag ?
Meni se lezbo trenuci svidjaju [emoji6]The 100, i meni se jedino to gay/lezbo trenuci ne svidjaju, to su poceli jos u drugoj sezoni.
Druga polovina sezone dosta bolja. Steta sto ta radnja nije zavrsila u (nekoj) narednoj sezoni.
Meni je trebalo bogami god. dana da krenem. Kad probijes id3 lako ali treca je kriticna.Ja se patim i sa prvom sezonom...
Па стави линк...Preporuka za seriju Dark Net. Izasla je pilot epizoda, obecava samo tako. Mracna, bolesna, izvitoperena dokumentarna serija nase realnosti koja predvidja nista lepsu buducnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari