Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
maremare
I jos X stvari se nije spominjalo na suđenju kao npr onaj dokaz iz 85e ona tuba sa njegovom krvlju u nasilno otvorenoj kutiji i probusena epruveta sa iglom sto je meni ekstra zapalo za oko, postoje kamere u policiji, pogotovo u prostoriji sa dokazima, mogli su vrlo lako naci krivca koji je otvorio epruvetu i resili bi to za čas da su samo hteli. Koliko je providno bilo u toku celog sudjenja da se favorizovalo postizanje krivice nesrecnog Stiva a zapostavljalo otkrivanje istine.
Prosto je neverovatno da se i FBI umesao da podrzi opstinsku policiju i zataska neregularnosti umesto da otkrije istinu/korupciju.

Poslednja izmena:
maremare
I jos X stvari se nije spominjalo na suđenju kao npr onaj dokaz iz 85e ona tuba sa njegovom krvlju u nasilno otvorenoj kutiji i probusena epruveta sa iglom sto je meni ekstra zapalo za oko, postoje kamere u policiji, pogotovo u prostoriji sa dokazima, mogli su vrlo lako naci krivca koji je otvorio epruvetu i resili bi to za čas da su samo hteli. Koliko je providno bilo u toku celog sudjenja da se favorizovalo postizanje krivice nesrecnog Stiva a zapostavljalo otkrivanje istine.
Prosto je neverovatno da se i FBI umesao da podrzi opstinsku policiju i zataska neregularnosti umesto da otkrije istinu/korupciju.

Ubistvo 31og na noc vestica. Svi u porodici lice bas bas, posle se i provuklo kroz sudjenje ako sam dobro razumeo da se misli da imaju odnose unutar familije. Verovatno je zbog toga i forsirano da ih osude. Promena iskaza one male debele, Brendan koji ne zna decko gde je levo. Te jeste te nije, na sudjenju dok je svedocio delovao je bas pribran pri davanju iskaza. Steven koji nije hteo da svedoci? To mi nije jasno zasto je uradio. Sve mi je ultra uvrnuto, mada dokazi su labavi do bola. Ima presu nije spljostio kola, i svio ostali dokazi.

Sve su svemu mislim da mu je namesteno ali necega ima sigurno, jako su cudna porodica i mislim da su se mnogo dobro pokrivali.

Kako su smontirali dokumentarac ostaje nam da zakljucimo da ce ga novom analizom EDTA osloboditi za nekoliko godina.

Da li ce biti 2 sezona ovog serijala, i dal ce uopste iomati veze sa Avery-ima?

Ne vidim nikakav logican nastavak vezan za ovu priču.
Ali jedno je sigurno, oni koji su sproveli zakon su menjali iskaze po potrebi i lagali na sudu kako se kome htelo bez ikakvih posledica. Inace onaj brka sto se rasplakao na kraju kada su mu procitali mail koji je poslao Brandonovom advokatu koji ga je navodno branio, o tome kako treba iskoreniti dalje potomke te loze... *** takav mail, vid mrznje, zlobe u fazonu Hitlera i ******* je prosao bez ikakve pažnje.Lik je ladno ostao na svom radnom mestu/polozaju.
Onda kazu Srbija korumpirana, pravosuđe dno bla, bla.
Realno posle svih 10 epizoda stekao utisak da je Steven 80% nevin i 20% kriv a sto ga je sudija prilikom osude opisao kao najopasniju osobu u US i poništio pravo na pomilovanje, to je tek ono.. no comment.

The 100 3. sezona počela nekako mlako, očekivao sam više a i konačno su ubacili i gay/lezbo elemente koji su sada popularni u skoro svim serijama. Bilo je samo pitanje vremena kada će to biti ubačeno, izdržali su cele 2 sezone bez toga...
Second Chance, zanimljiva pričica ali malo kilava izvedba, videćemo kako će ići dalje.
The Expanse, pomalo razvucena radnja, sve u svemu nije loše za ovaj žanr.
The Frankenstein Chronicles za sada solidan, radnja počinje da se razmotava od 3.epizode.
Agent Carter 2.sezona počela dobro, očekujem takav i nastavak.
Colony, zanimljiv pilot, dobra ideja, izvedba i gluma, takodje i glumačka postava, nadam se da ce biti dobra serija.
Jessica Jones dobra 1.sezona, najsvetlija tačka Killgrave.
Beowulf za mene odličan za sada posle 3 epizode.

The 100, i meni se jedino to gay/lezbo trenuci ne svidjaju, to su poceli jos u drugoj sezoni.

Second chance. Nisam zavrsio drugu epizodu. Zesci smor je serija.

Odgledah prvu epizodu Marco Polo... šta znam, nije me kupilo i ne verujem da ću nastaviti.

Stigao X files i Shameless 6x03 🙂

Gledao malo Colony pilot sinoć. Negde na pola prekinuo, prispavalo mi se ali ne zbog serije. Deluje onako malo i zanimljivo. Više vuče na onu Homefront igricu nego na ovo na šta generalno idu (kontam neki elijeni). Ne volim to nagađanje u pilotima, reci u startu šta je fora 🙂

Poslednja izmena:
Druga polovina sezone dosta bolja. Steta sto ta radnja nije zavrsila u (nekoj) narednoj sezoni.

Ne znam šta im je bila ideja prva epizoda 3 sezone me je oduševila zbog promene celog ˝setting-a˝, ali taj fazon mrtav sam nisam iz Losta su loše provukli, previše su ga zamistifikovali. Mislim toliko mogu da predpostavim da se dešava al će vidimo.

Samo zbog par komentara ovde da je druga polovina bolja izdržaću do kraja.

Jel valja ičemu Marco Polo od Netflix-a, razmišljam se ćaletu da skinem.

Meni se Marco Polo dopao, ulepšavano je dosta, ali može da se proba.

Ajoj X Files, čitao sam komentare da je loš početak, ali nisam očekivao da će ovako loše biti.

Mislim, solidno je to za neku low budget serijicu, ali iskopati ovakav kult radi ove pričice. Nadam se da će narednih 5 biti bar malo bolje. Gluma na momente očaj živi.

Preporuka za seriju Dark Net. Izasla je pilot epizoda, obecava samo tako. Mracna, bolesna, izvitoperena dokumentarna serija nase realnosti koja predvidja nista lepsu buducnost.

Како се зове она серија где су нацисти победили у WWII? Не могу да се сетим а ни да нађем.

Pa da dobije opomenu, a i ti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno