Па стави линк...
Mislio sam na imdb. Ja ne nadjoh sta je to uopste.
Pogledajte prilog 190928

Ajoj X Files, čitao sam komentare da je loš početak, ali nisam očekivao da će ovako loše biti.
Mislim, solidno je to za neku low budget serijicu, ali iskopati ovakav kult radi ove pričice. Nadam se da će narednih 5 biti bar malo bolje. Gluma na momente očaj živi.
Kako nemaju, eto ga prvi link, iz 2013e
Kako nemaju, eto ga prvi link, iz 2013e
Koliki neizdrž niko nece docekati na TV da gleda.Za 10 minuta krece druga epizoda.. Ostali su verni duhu vremena, nema ovde nicega za one koji je nisu gledali '90-ih. Ja prezadovoljan. Inace je 13.5 miliona ljudi pratilo sinoc premijeru.
Ozbiljno razmišljam da prestanem gledati, ne znam šta da radim.Meni je trebalo bogami god. dana da krenem. Kad probijes id3 lako ali treca je kriticna.Ja se patim i sa prvom sezonom...
Koliki neizdrž niko nece docekati na TV da gleda.
Bas si vickast [emoji1]Sto nece na tv-u? Ja sam gledao na tv-u... doduse povezan je preko racunara 😀
Čovek u visokom dvorcu (A man in a high castle).
Druga epizoda je neuporedivo bolja i zanimljivija od one gluposti u prvoj. Šta im bi ono ... Dvojka ima onaj stari šmek.
PS
A sad vidim da je dvojku pisao scenarista iz prve sezone serije. Izgleda da su doveli sve koji su na neki način značajnije "oblikovali" ton serije. Moglo bi biti prilično zanimljivo u nastavku.
Nexus 5 Molder, Nexus 6 Skali, ako ne grešim, ali mislim da ne grešim. :d Onu ogromnu, ružnu kameru sa zadnje strane i malu okruglu rupicu za zvučnik sa orednje strane na 5-ici ne možeš omašiti, a u drugoj epizodi se kod Skali baš lepo po obliku vidi da je Motorola, dok po veličini i izgledu kamere sa zadnje strane moja najbolja pretpostavka je 6-ica. 🙂Pitanje 🙂 primetio sam da molder i skali nose android telefone,moze li neko da izvali koji su ? Gledao sam na tv pa ocito nemam mogucnost da pauziram seriju i pogledam malo bolje
🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari