Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav bre Anime :d

Sent from mTalk

http://www.imdb.com/title/tt0472954/

Jos uvek se snima ali nije isti nivo kao prvih par sezona. Uz Carlija Sheena, meni najbolji sitkom.
Ne slažem se kolega, baš suprotno, čini i se da je kvalitet ujednačen od prve do danas izašle nove epizode [emoji5] retko kad se zacenim od smeha uz neki sitkom, ovima uspeva da me stvarno nasmeju. Dok npr. izađe nov Family guy i Simpsons i bude mi samo ok. Sad gledam How i met your mother, nerviralo me što sam još pre nekoliko godina na Fox-u hvatao epizode bez ikakvog reda, i rešio da odgledam sve. Serija je jedna od onih "ili voliš ili ne", vidim jak uticaj Prijatelja, ima dobrih momenta ali evo na polovini osme sezone smorilo i Boga, do polovine sedme je i bila gledljiva ali muka mi je više, odgledaću na silu osmu i devetu čisto da ne propustim to razrešenje svega.

Prepoznajete li "advokata"? :d

Epizoda emitovana 2 novembra 1999 godine...

Prilozi

• Screenshot_2016-01-20-22-37-41.jpg
    Screenshot_2016-01-20-22-37-41.jpg
    463.3 KB · Pregleda: 271
DC Legends of tomorrow pokidali su [emoji2] [emoji23]

Odlično su počeli.Samo neka tako i nastave!!!!!

Ali sada znamo da je Vandal Savage šapnuo na uvo Gavrilu Principu da započne Prvi svetski rat :)

Sta znam, meni prva epizoda nije nesto...videcemo kako ce biti u nastavku. :)

Flash odličan, na kraju opet ne razumem šta se desilo.
Arrow zadnja scena misteriozno.

Vredi li The 100? Odgledao danas pola pilot epizode prve sezone i deluje zanimljivo.

Ja sam gledao The 100 mislim da sam zagazio duboko u drugu ili trecu sezonu, ne mogu se setiti samo znam da je gotovo sve bilo objasnjeno. Mislim na sve "misteriozne", sa kojima su se sretali. Elem serija mi je postala teski smor.

Prva sezona The 100 je bila odlicna i mene je dosta podsetila na Lost.
Medjutim u drugoj sezoni kada su pomalo naivno objasnili neke misterije i poceli da komplikuju radnju serije bespotrebno kvalitet serije je dosta opao.
Videcemo kako ce se treca pokazati

The 100Meni upravo suprotno, druga sezona mnogo mracnija i bolja od prve sezone. Definitivno vredi pogledati.

Upravo odgledao prvu epizodu u trecoj sezoni i bas mi je bljuvotina. Toliko klisea na jednom mestu. Sprdnja cista

Jel X-Files 24-og i na ovom nasem kablovskom Fox-u? Cak se razmisljam da je gledam na TV-u :)

Cak se razmisljam da je gledam na TV-u :)

Cccc šta ti dečko radiš...

Black Sails...smeta mi što razvlače radnju (napad na tvrđavu razvlače već dve epizode).
Taman su prestali koliko toliko sa flashbackovima a sada ovo...

Osim toga

Ipak Bili nije mrtav,prerano sam ga otpisao

Jel znas kako se prikazivao X-Files u svoje vreme?

Ja se sećam na Pinku da je išao :d i to u 23h čini mi se...na BK je u 20H išao PSI faktor...

Kada već pominjete X-Files i period u kome se prikazivao, da li je neko gledao The Outer Limits?

Koji? Originalni ili remake?
Ja sam originalni gledao i ok mi je bio...ovaj remake iz 1995 je imao nekoliko dobrih epizoda ali meni to nije bilo to...
Kao i sa Twilight Zone...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno