Zar je moguce da je toliko dobar Making a Murderer kao sto svi kazu?
Pitam jer sam gledao dokumentarce tog tipa na discovery/national geographic kanalima i nisam bio odusevljen dokumentarcima tog tipa..........
Pa gledali smo kad se emitovalo 😉Jel gledate Leftovers? Meni najbolja serija prosle godine, imaju 2 sezone i sledeca ce biti poslednja zbog slabe gledanosti. Kazu "najbolja serija koju niko ne gleda" , bukvalno...
Niko još nije video ženski Goli pištolj? Angie Tribeca. Izuzetno dobra kopija
7. malo bolja.Expanse, 5 i 6 epizoda teški smor...
Konačno krenuše na Eros. Sad počinje "sex".Meni su sve epizode Expanse-a za sada legle, prate dešavanja u knjizi pa mi nekako radnja ide svojim tokom i prija mi 🙂
^ Flash jaci nego ikad? :eyebrows::eyebrows::eyebrows:
I mene interesuje kako će da to objasne!!!Čeka se Jaza jači nego ikad 🙂 izgleda se nije potrefilo da radi noćnu ove nedelje 🙂 Javi se Jazo, treba nam objašnjenje[emoji14]otkud Eobard Thawn opet, zar nije obrisan u svim vremenima?
Uzo gledam Lost. Do koje sezone je ok, odnosno kad krece Lindelof da preliva iz skepticke jame ? 😀
Manjak kvalitetnih komedijaskih serija u poslednje vreme.
Posle Psych,Scrubs,Office... krenuh sa Bruklin 99, ali nije mi to to. Manjak kvalitetnih komedijaskih serija u poslednje vreme.
Posle Psych,Scrubs,Office... krenuh sa Bruklin 99, ali nije mi to to. Manjak kvalitetnih komedijaskih serija u poslednje vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari