vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Jel taj Black Mirror ima 3 epizode u sezoni ili sam ja nešto pogrešno našao?
samo prva epizoda mi totalno bolesna i bezveze 😀
Premijera je bila juče btw, ali ona neka specijalna, i niko nije oduševljen prvom epizodom. Ja ne očekujem puno, FOX je u pitanju ipak 😉
Btw dovršio drugu sezonu The 100 i oduševljen sam. Od sad cu bez predrasuda posmatrati ovakve serije koje mi na prvi pogled budu delovale bezveze. Jedva da imam koju zamerku. 100x sam više uživao u The 100 nego u The Expanse, za kojim sam vene sekao od kako je najavljen. Preporuka svima koji se dvoume da li da gledaju.
Cekao sam prevode, jedva cekam veceras da krenem da gledam.Making a murderer, znači vilica do poda! f.. k me koji mind-blowing dokumentarac-serija.Nisam verovao da je tako nesto moguce u realnom životu, zavrsio petu epozodu i dalje ne mogu da verujem da nije fikcija!
10tka kao kuća za sad, jos 5 epizoda ostalo...
Shameless (US)
Progutao prvu i drugu sezonu za par dana - dobra dramica zabavnog karaktera tipa Californication. Sam naziv serije sve govori.
Klinci odlicni.
Macy, Rossum :Klanjanje
Zavrsio AHS: Hotel.
Odlicna sezona.
Kathy Bates pokidala sa glumom mada je celo sezona meni barem bila odlicna.
Mracna, bolesna i morbidna..just the way I like it
Da li su povezane sezone ili je svaka sezona za sebe ? Odgledao sam prvu sezonu, drugu sam poceo ali mi nije nesto legla a ti sada hvalis ovu poslednju pa reko da preskocim i odgledam odmah nju? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari