Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shameless (US)

Progutao prvu i drugu sezonu za par dana - dobra dramica zabavnog karaktera tipa Californication. Sam naziv serije sve govori.
Klinci odlicni.
Macy, Rossum :Klanjanje

samo prva epizoda mi totalno bolesna i bezveze 😀

Ako misliš na onu sa svinjom pročitaj ovo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Piggate

Meni je druga sezona BM mnogo slabija od prve...ona epizoda sa robotom i onom ribom u PMSu,zatim ona sa onim kao rijalitijem i poslednja sa Waldom mi nisu nikako legle...prva sezona mi bila mnogo bolja...

Za one koji prate Homeland jedna vest.
Stavljam u spoiler pošto je vezano za Quinna...
Ko je gledao prošlu sezonu zna šta se desilo sa njim

Poslednja izmena:
Апсолутно се слажем за БМ.

Прва одлична а друга једва гледљива.

Premijera je bila juče btw, ali ona neka specijalna, i niko nije oduševljen prvom epizodom. Ja ne očekujem puno, FOX je u pitanju ipak 😉

Btw dovršio drugu sezonu The 100 i oduševljen sam. Od sad cu bez predrasuda posmatrati ovakve serije koje mi na prvi pogled budu delovale bezveze. Jedva da imam koju zamerku. 100x sam više uživao u The 100 nego u The Expanse, za kojim sam vene sekao od kako je najavljen. Preporuka svima koji se dvoume da li da gledaju.

Zao mi je da cujem za The X file, mada iskreno nisam ni ocekivao nista posebno.
Sa druge strane The 100 je postao odlican, vise je Fallout od Fallout cetvorke 😀 Ne gledati extended trailer za sezonu 3 jer je prepuna spoilera.
The Expanse odlican, lagano kuvaju, samo cekam da bukne. Grade napetost, i prija mi ovaj tempo.

Kod Expanse-a znam ka čemu idu i šta je glavna priča, a jedino mi je treća epizoda delovala kao da znaju šta rade i tu su trebali nastaviti sa akcijom. Nisu morali bas svako poglavlje iz knjige da obrade 🙂 (mislim na ove epizode posle). S druge strane, knjiga ima tu komplikovanu puzzle priču gde svo vreme otkrivaš nove delove i lagano ih povezuješ, a na kraju kad se sve sklopi ostavi te bez daha.

Kod The 100 su seriju mogli zeznuti dobro nekoliko puta, da su išli po nekim standardima morala, ostavljanja neke pouke na kraju epizode ... Kao što su gotovo sve teen serijice radile (smallville npr). Međutim, ovde nema razvlačenja i suzdržavanja, a jako me je obradovalo kako je rešen slučaj "Finn".

Making a murderer, znači vilica do poda! f.. k me koji mind-blowing dokumentarac-serija.Nisam verovao da je tako nesto moguce u realnom životu, zavrsio petu epozodu i dalje ne mogu da verujem da nije fikcija!
10tka kao kuća za sad, jos 5 epizoda ostalo...

Black Sails

Charles Vane mi postaje ultimate bad ass lik u celoj seriji....u prvoj sezoni me je nervirao ali u ovoj drugoj blista....
Jedno što me malo smaraju ovi flashbackovi sa Flintom u ovoj drugoj sezoni ali nije toliko strašno...

Ostaje žal što su
Billyja i Gatesa brzo eliminisali jer sam očekvao da i oni budu nosioci neke radnje u drugoj sezoni

Jessica Jones dobila drugu sezonu

20s6gra.gif

CY8FnxNUEAA0vII.jpg

http://www.comicbookresources.com/article/jessica-jones-gets-second-season-renewal-from-netflix

Poslednja izmena:
@nightcrawler
Da na to mislim, nisam znao za ovo ali sad kao da se secam da se provlacio taj izraz na netu... Sto se tice BM sve su bolesne na svoj način, neko je bas da masti na volju. Ok je sve u svemu za pogledati serija i razmisliti o nekim stvarima, imam jos 1 ep plus ona specijalna ako je nadjem negde.

Upravo zavrsio sa Jesica Jones. Nije (po meni) na nivou Daredevila, ali je za klasu bolja od Arrow-a i Flash. Samo nemojte da ocekujete konstantu akciju i makljazu kao u pomenutim serijama...

Inace, lik koji glumi Killgrejva zasluzuje da dobije Emi.

Veceras krecem sa Making a murder, cuo sam samo dobre reci o dokumentarcu/seriji, sta god da je (nisam hteo sebi nista da spojlujem 😀).

Making a murderer, znači vilica do poda! f.. k me koji mind-blowing dokumentarac-serija.Nisam verovao da je tako nesto moguce u realnom životu, zavrsio petu epozodu i dalje ne mogu da verujem da nije fikcija!
10tka kao kuća za sad, jos 5 epizoda ostalo...
Cekao sam prevode, jedva cekam veceras da krenem da gledam.

I ja sam ga pripremio na fon idem u voznju busom od 15 sati taman sve da odgledam. Juce bilo samo 7 prevedeno ostalo sam stavio engleski titl. Jel si ti nasao sv3?

Nisam, samo ovih 7, ne mogu da cekam vise, kontam da ce bar za 8.da se pojavi dok stignem do nje 🙂

Pa koliko sam video izbacuje prevod na 4-5 dana. Predpostavljam da covek prevodi kako gleda.

Ja gledao na netflixu sa engleskim prevodom. Ostale su mi jos dve epizode, ne mogu da se zaustavim, neverovatna prica.

Pogledao Blasklist S03 E4-10. Mnogo dobro odrađeno. Čini mi se su našli idealnog lika da glumi Solomona, lik je brutalno antipatičan. 😀

Shameless (US)

Progutao prvu i drugu sezonu za par dana - dobra dramica zabavnog karaktera tipa Californication. Sam naziv serije sve govori.
Klinci odlicni.
Macy, Rossum :Klanjanje

Zbog ovog posta, skinuh prvu epizodu, al greskom UK varijantu (nisam gledao torrent)... Kakva odlicna greska. Ako je i US verzija ovakva :banana:

Nemam pojma, znam da su u US bazirali par epizoda na UK seriji - to je i naglaseno na spici tih odredjenih epizoda. Probaj i prve dve epizode US pa presudi sta ti vise lezi.

Nisam hteo UK, previse su mi antipaticni glumci. 😀

Poslednja izmena:
Ja sam od par ljudi koji su gledali obe verzije cuo da je US bolja, uglavnom zbog Frenka.

Zavrsio AHS: Hotel.
Odlicna sezona.
Kathy Bates pokidala sa glumom mada je celo sezona meni barem bila odlicna.
Mracna, bolesna i morbidna..just the way I like it

Sto se mene tice mogli su hotel da produze na još dve sezone, definitivno najbolja sezona do sada. Glumci vrhunski odradili posao!i 9/10 od mene.

Zavrsio AHS: Hotel.
Odlicna sezona.
Kathy Bates pokidala sa glumom mada je celo sezona meni barem bila odlicna.
Mracna, bolesna i morbidna..just the way I like it

Da li su povezane sezone ili je svaka sezona za sebe ? Odgledao sam prvu sezonu, drugu sam poceo ali mi nije nesto legla a ti sada hvalis ovu poslednju pa reko da preskocim i odgledam odmah nju? 🙂

Svaka je sezona za sebe. Ja gledao sve, i bas su mi se svidele, jedino ovu zadnju nisam do kraja, fale mi 2 epizode do kraja

Da li su povezane sezone ili je svaka sezona za sebe ? Odgledao sam prvu sezonu, drugu sam poceo ali mi nije nesto legla a ti sada hvalis ovu poslednju pa reko da preskocim i odgledam odmah nju? 🙂

Nisu povezane sezone...mada u ovoj poslednjoj sezoni se pojavljuje jedan lik iz predprošle sezone ali ništa bitno nije povezano....

Meni su druga sezona i ova ubedljivo najbolje....treća i četvrta mi se nisu ni malo svidele....

Prema preporukama ovde, skinuo Making a Murderer, stigao do 4. epizode. Wow.
Gledao sam nekoliko slicnih dokumentaraca ranije, ali ovaj je za**** sve.

Zar je moguce da je toliko dobar Making a Murderer kao sto svi kazu?
Pitam jer sam gledao dokumentarce tog tipa na discovery/national geographic kanalima i nisam bio odusevljen dokumentarcima tog tipa..........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno