Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја дошао до 9. епизоде. Прогутао их у два дана. Документарац ко документарац али прича је фасцинантна. Не знам ни сам коме и шта да верујем.

Poslednja izmena:
Zar je moguce da je toliko dobar Making a Murderer kao sto svi kazu?
Pitam jer sam gledao dokumentarce tog tipa na discovery/national geographic kanalima i nisam bio odusevljen dokumentarcima tog tipa..........

Da, odlicno je uradjeno, nema nekih laznih scena tipa 'reanactment' pa onda neka losa gluma s glumcima. Sve je raw, a tebi samo ostaje da gledas i neverues..

Jel gledate Leftovers? Meni najbolja serija prosle godine, imaju 2 sezone i sledeca ce biti poslednja zbog slabe gledanosti. Kazu "najbolja serija koju niko ne gleda" , bukvalno...

Dobra 6 epizoda the expanse 🙂

Jedva cekam sledecu

Jel gledate Leftovers? Meni najbolja serija prosle godine, imaju 2 sezone i sledeca ce biti poslednja zbog slabe gledanosti. Kazu "najbolja serija koju niko ne gleda" , bukvalno...
Pa gledali smo kad se emitovalo 😉
Šta reći, sezona 2 verovatno najbolja sezona jedne serije uopšte. A kad sam video prvi trejler pomislio sam da će biti bezveze 😀

Treća sezona izgleda ide u prošlost. Ostalo im je da obrade matorog Garvey-a, sa juniorom je priča gotova, šta mu se sve izdešavalo ...

Niko još nije video ženski Goli pištolj? Angie Tribeca. Izuzetno dobra kopija

Kada ste već spomenuli X-Files, pre nekoliko postova, kao da sam osećao nastavak serije te sam krajem leta prošle godine odgledao sve epizode...sezonu po sezonu (pošto imam sve epizode na disku).
Videćemo šta će doneti ovih 6 novih epizoda koje kreću 26.01. kod nas (u Sloveniji je prva epizoda najavljena za 24.01. tako da će se na Partisu već sutradan pojaviti torrent). Bar po ovim trejlerima rekao bih da će biti zanimljivo....
Inače, odgledao sam i Wayward Pines i sve pohvale za tu seriju. Vrh!

Završio Making a murderer, ocekivao sam više posle 8e epizode tj drugačiji kraj ali ok. Sve u svemu smanjio ocenu na 9/10 zbog mlakog kraja.

Expanse, 5 i 6 epizoda teški smor...

^ Flash jaci nego ikad? :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

^ Flash jaci nego ikad? :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

Čeka se Jaza jači nego ikad 🙂 izgleda se nije potrefilo da radi noćnu ove nedelje 🙂 Javi se Jazo, treba nam objašnjenje
otkud Eobard Thawn opet, zar nije obrisan u svim vremenima?
😛

Gledam i dalje 3rd rock from the sun i umirem od smeha....u poređenju sa nekim današnjim serijama koje su rađene u istom formatu meni je 3rd rock neprevaziđen.

Čeka se Jaza jači nego ikad 🙂 izgleda se nije potrefilo da radi noćnu ove nedelje 🙂 Javi se Jazo, treba nam objašnjenje
otkud Eobard Thawn opet, zar nije obrisan u svim vremenima?
[emoji14]
I mene interesuje kako će da to objasne!!!
U stripu su se sretali par puta Zoom i Profesor Zoom(naš Reverse flash iz prve sezone) ali se nisu nešto mirisali,i obično ke bilo potrebno 2 Flasha da ih pobede.
Bary + Waly ili Bary+ Gerik

5e75cb1c185864a78c0d87eff0e51e46.jpg

Poslednja izmena:
Uzo gledam Lost. Do koje sezone je ok, odnosno kad krece Lindelof da preliva iz skepticke jame ? 😀

Posle Psych,Scrubs,Office... krenuh sa Bruklin 99, ali nije mi to to. Manjak kvalitetnih komedijaskih serija u poslednje vreme.

Uzo gledam Lost. Do koje sezone je ok, odnosno kad krece Lindelof da preliva iz skepticke jame ? 😀

Prva i poslednja su meni bile ok. Po inerciji, može i druga. Ostalo...ne.
A može se i sve gledati sa prstom na fwd dugmetu... tako i TWD bude solidan.

^Prvi put čujem da je nekome kraj Lost-a OK. ( :
Ne sećam se više radnje po sezonama, ali je u početku bila dosta dobra i zanimljiva, kasnije počinju na momente da se gube, sve do trenutka kada izbacuju najdosadnija i najneočekivanija razjašnjenja sa kulminacijom u poslednjih par epizoda. Ne znam da li da je uopšte preporučujem, jako je dobra u početku, ali se epski loše razrađuje i završava.

Au, The Missing je bas dobar.

Posle Psych,Scrubs,Office... krenuh sa Bruklin 99, ali nije mi to to. Manjak kvalitetnih komedijaskih serija u poslednje vreme.

Šta je sve na tapeti, još su i ok. Kratak format (20) min je glavna mana serije. Psych je bio odličan, pustiš dve epizode i imaš utisak da gledaš film, dobru komediju. Izgurali su lepih 8 sezona, čitao sam negde da producet nije očekivao više od 3,4 sezone. Bilo je glasina o filmu ali još ništa za sada...

Pored B99, dobar je još i New Girl od sitkoma, baš je krenula peta sezona.

Nisu bas tek izasle iz radnje, ali pogledaj ako nisi Wilfreda, Modern Family, Archera, Louie-a..

Od preporucenih Archera nisam gledao,a nesto i nisam za taj anime fazon. Pokusacu da budem uporan sa B99, mada mi glavni glumac ni malo nije...da kazem pogodan za ovu ulogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno