Šta je sa novom epizodom Gothama?
Au tek krajem februara? Sad sam se bas smorio. :S
Ne pominji POI, nemoj Boris da te čuje 😀Pa to će brzo, POI se čeka mid 2016, i to za početak sezone -.-
Koliko sam skontao, prosla epizoda Gothama je bila poslednja u polusezoni...nastavak ce biti valjda krajem januara. 🙁
Kraj polu/sezone ...nastavak 29.02.2016
Au tek krajem februara? Sad sam se bas smorio. :S
Zavrsio The Man in The High Castle... generalno mi je super serija, atmosferno prvenstveno, odlicna je fotografija i cgi... dramaturski ima dosta problema i realno je da je moglo da stane u 6 epizoda tako da se spremite na dosta praznog hoda... U svakom slucaju preporuka 🙂
Bogami, agenti se izuli opasno... Tipičan primer kako serija iz dobre prelazi u bolju pa u odličnu. U početku su mi agenti bili ono "meeeh", kao ništa posebno, pogotovo jer se nije pojavljivao niko iz Avengersa osim agenta Coulsona, jer sam bio navikao da ga vidim u tom društvu. Medjutim, kako je vreme odmicalo, tako je serija bila sve bolja i bolja. Trenutno mi je jedna od najboljih koje gledam, a gledam ih poprilično. Nadam se da će i nastaviti u dobrom ritmu i da je neće upropastiti sa nekim fillerima i razvlačenjem, jer obično kada se nema više dobrog materijala, prelazi se na drugorazredne scenarije sa veštački izazvanim twistovima u radnji i kojekakvim razvlačenjem da bi se dobio potreban broj epizoda za sezonu, a tipičan primer za to je TWD.Agenti šibaju Strelu i Munju, mora se priznati 🙂
Priznaje se, polu- sezona se extra završila! Ko će da čeka mart :-(Agenti šibaju Strelu i Munju, mora se priznati 🙂
Bogami, agenti se izuli opasno... Tipičan primer kako serija iz dobre prelazi u bolju pa u odličnu. U početku su mi agenti bili ono "meeeh", kao ništa posebno, pogotovo jer se nije pojavljivao niko iz Avengersa osim agenta Coulsona, jer sam bio navikao da ga vidim u tom društvu. Medjutim, kako je vreme odmicalo, tako je serija bila sve bolja i bolja. Trenutno mi je jedna od najboljih koje gledam, a gledam ih poprilično. Nadam se da će i nastaviti u dobrom ritmu i da je neće upropastiti sa nekim fillerima i razvlačenjem, jer obično kada se nema više dobrog materijala, prelazi se na drugorazredne scenarije sa veštački izazvanim twistovima u radnji i kojekakvim razvlačenjem da bi se dobio potreban broj epizoda za sezonu, a tipičan primer za to je TWD.
Hoće. I meni se prva nije svidela. Postaje bolje. I da, ima praznog hoda.Ehhhhhhhh...........ja sam juce pogledao prvu epizodu i dugo me neka serija nije ostavila razocaranim kao ova. Pogledacu drugu epizodu, mozda mi vise legne. Nadam se da hoce.
Arrow, konačno malo da se trgnu, a ukoliko plot bude išao prema onome što hint-uju
R.I.P Miss Smoak
biće to opet stari Arrow.
Wayward Pines ipak dobija drugu sezonu. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari