Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema nažalost ... I ja se nadam da će biti nešto od te serije.

Šta je sa novom epizodom Gothama?

Koliko sam skontao, prosla epizoda Gothama je bila poslednja u polusezoni...nastavak ce biti valjda krajem januara. 🙁

Supergirl zadnje dve epizode su bile ok,popravljaju kvalitet polako.Samo neka tako nastave!!!
Dobismo još jednog člana Justice league na malom ekranu!!!!Ovom se nisam nadao [emoji33] ,svaka im čast!!!!Mislio sam da njega i Gorilla city nikad neću videti na TV-u osim u animiranim filmovima!!!

2fe89172f27941a62f0b0328298b63e0.jpg

Zavrsih The Missing, bas dobra serija, odlicna radnja, mesto desavanja, bas je dobro sve uklopljeno.
Preporuka.

I naravno ko o čemu ako ne Munja o razbijanju.
Ko ce da dočeka 16 januar.

Zavrsio The Man in The High Castle... generalno mi je super serija, atmosferno prvenstveno, odlicna je fotografija i cgi... dramaturski ima dosta problema i realno je da je moglo da stane u 6 epizoda tako da se spremite na dosta praznog hoda... U svakom slucaju preporuka 🙂

Agenti šibaju Strelu i Munju, mora se priznati 🙂

Zavrsio The Man in The High Castle... generalno mi je super serija, atmosferno prvenstveno, odlicna je fotografija i cgi... dramaturski ima dosta problema i realno je da je moglo da stane u 6 epizoda tako da se spremite na dosta praznog hoda... U svakom slucaju preporuka 🙂

Ehhhhhhhh...........ja sam juce pogledao prvu epizodu i dugo me neka serija nije ostavila razocaranim kao ova. Pogledacu drugu epizodu, mozda mi vise legne. Nadam se da hoce.

Agenti šibaju Strelu i Munju, mora se priznati 🙂
Bogami, agenti se izuli opasno... Tipičan primer kako serija iz dobre prelazi u bolju pa u odličnu. U početku su mi agenti bili ono "meeeh", kao ništa posebno, pogotovo jer se nije pojavljivao niko iz Avengersa osim agenta Coulsona, jer sam bio navikao da ga vidim u tom društvu. Medjutim, kako je vreme odmicalo, tako je serija bila sve bolja i bolja. Trenutno mi je jedna od najboljih koje gledam, a gledam ih poprilično. Nadam se da će i nastaviti u dobrom ritmu i da je neće upropastiti sa nekim fillerima i razvlačenjem, jer obično kada se nema više dobrog materijala, prelazi se na drugorazredne scenarije sa veštački izazvanim twistovima u radnji i kojekakvim razvlačenjem da bi se dobio potreban broj epizoda za sezonu, a tipičan primer za to je TWD.

Poslednja izmena:
Bogami, agenti se izuli opasno... Tipičan primer kako serija iz dobre prelazi u bolju pa u odličnu. U početku su mi agenti bili ono "meeeh", kao ništa posebno, pogotovo jer se nije pojavljivao niko iz Avengersa osim agenta Coulsona, jer sam bio navikao da ga vidim u tom društvu. Medjutim, kako je vreme odmicalo, tako je serija bila sve bolja i bolja. Trenutno mi je jedna od najboljih koje gledam, a gledam ih poprilično. Nadam se da će i nastaviti u dobrom ritmu i da je neće upropastiti sa nekim fillerima i razvlačenjem, jer obično kada se nema više dobrog materijala, prelazi se na drugorazredne scenarije sa veštački izazvanim twistovima u radnji i kojekakvim razvlačenjem da bi se dobio potreban broj epizoda za sezonu, a tipičan primer za to je TWD.

U pravu si. Generalno mi se sviđa to što je svaka epizoda na nivou kvaliteta da bude kraj sezone 😀
SLEDI PREVIŠE SPOILERA, NE ČITAJTE AKO NISTE GLEDALI 🙂
OK, za Will-a sam provalio da je on alien, tj moglo se pretpostaviti, mada nisam očekivao Terminator stil transfera u Ward-ovo telo 🙂 ali opet, sa druge strane, Ward je toliko gotivan negativac da ga jednostavno ne mogu izbaciti iz serije, bio sam iznenađen kada ga je Coulson krcnuo, ali opet sam se obradovao što je "vaskrsao" kao alien. 😀

Arrow, konačno malo da se trgnu, a ukoliko plot bude išao prema onome što hint-uju

R.I.P Miss Smoak

biće to opet stari Arrow.

Fargo - ova druga sezona mi za sada (S02E07) dosta bolja od prve, iako nije toliko komicna. Gerhardtovi, face.

Wayward Pines ipak dobija drugu sezonu. :d

Meni je i prva bila vrh 🙂 Ja cekam jos par dana da izadje zadnja epizoda pa onda da za par dana pogledam sve odjednom.

I meni. Ali je druga primetno kvalitetnija. 😀 Soundtrack i atmosfera 70ih razvaljuje.

Ne razumem, prva sezona je imala savršen kraj, i sad će taj retki dobar trenutak u seriji da zeznu...

dobar momenat u seriji je sto se "zavrsila"? 🙂 najbolja preporuka ikad.

Zar u Wayward Pines nisu deca zavladala gradom na kraju?

Nastavak ce sigurno da bude Hunger Games/Harry Potter/Maze Runner fazon. Taman za fanove Strele, Munje, Coveka Mrava, Marsovca i ostatka ekipe 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno