Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledajuci Justified dobio sam zelju da kupim Stetson sesir i kaubojke [emoji1] [emoji1]

Mada bih morao i farmerke jer nisam u njih usao 20+ godina ali nema veze...

Да ли је неко гледао Mad Dogs 2011 и у чему је фора са 2015 верзијом!? Вреди ли je сачекати?

Poslednja izmena:
Gledajuci Justified dobio sam zelju da kupim Stetson sesir i kaubojke [emoji1] [emoji1]

Mada bih morao i farmerke jer nisam u njih usao 20+ godina ali nema veze...

Sad još više volim svoj posao - može se iću u farmerkama 🙂

Završio sam "Čovek u visokom dvorcu" S1 i nema šanse da čekam drugu sezonu, ima knjigu da pročitam 😀
Kakva poslednja epizoda, čoveče, bolja od svih prethodnih zajedno!
Kako onaj tip nije provalio da ga Smith namerno odvodi na terasu kako bi ga gurnuo, providno je skroz

Poslednja izmena:
Hmmm, onda mi na pamet pada samo jedna osoba koja je mogla da se vrati, a da je bila bitna - ona koja je prešla na tamnu stranu ...

Nisam pratio temu jedno nedelju dana a svega je bilo. The Leftovers sjajan od početka do kraja, a treća sezona je pre dva dana potvrđena. Lindelof kaže da priča neće biti nastavak na drugu sezonu, već verovatno prikvel, bem li ga.

The Knick je nekako žestoko usporio u zadnje dve epizode, uopšte nisu na nivou ostatka ove sezone.

Jessica Jones, privodim kraju, seriju definitivno izvlače Ritter, Tennant i Moss (malo i plavuša). Ostatak je nekako previše amaterski, čak je i režija malo ispod proseka. Iako Netfilx ima jak budžet deluje kao da su hteli maksimalno da uštede.

Ako ništa drugo u oči mi je upao ubedljivo najlošiji CGI do sada, kada je u pitanju "kralj" a do sada bar po tom pitanju nisu imali failova...

The Knick je nekako žestoko usporio u zadnje dve epizode, uopšte nisu na nivou ostatka ove sezone.

Jeste možda malo "usporio" ali to je u skladu ovog narativa gde nakon prilično "srećnog" dela sezone za sve aktere, odjednom ide sve nizbrdo i komplikuje se.

Ono što me brine je to što za sada serija nije produžena, nadam se da će se nastaviti, zaista uživam u svakoj epizodi. Jedino mi jke bilo mučno sa svarim prvu epizodu u S01.

Badlands... Odlican, efekti, kostimi,akcija... Samo da 'vako nastave. Jedna od boljih u poslednje vreme definitivno.

Ja sam počeo da gledam Black Sails...progutao sam 5 epizoda u jednom dahu....fenomenalna serija

Koliko sam primetio The Expanse je imao nastavak na onaj pilot i to sa dve epizode. Mislio sam da će biti pilot (emitovan inače samo preko VOD servisa) i S1x02, a ono imamo 3 i 4 epizodu.

Meni je Mr Robot tesko smece.

Pilot je bio toliko dobar da sam ocekivao skoro pa pravu IT seriju, bez onih fora-bolji si haker ako brze kucas, hologrami a la nemoguca misija/nikita/csi(biraj grad po zelji), glupe animacije...na kraju se pretvorilo u jos jednu LGBT promo seriju, sa uzaludnim filerima i vau obrtima i hakerisanje cisto usputno da se ne zaboravi prva epizoda.
Ko god da je smislio imao je odlicnu ideju,ali i sponzore *****e koji su imali svoje uslove, za dalji razvoj serije.

Koliko sam primetio The Expanse je imao nastavak na onaj pilot i to sa dve epizode. Mislio sam da će biti pilot (emitovan inače samo preko VOD servisa) i S1x02, a ono imamo 3 i 4 epizodu.

Ne znam dal znas ali Expanse ce imati 10 epizoda. Inace juce je takodje krenuo Childhood's End. Bice emitovane po dve epizode x 3.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno