Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stripu je proslo oko 4god od pocetka apokalipse ? Ovim tempom 15 sezona je malo...ako naravno iko tada bude gledao ovo.

s' ozbirom na gledanost i da zatezu kasting,verujem bar 2-3 full serijala minimum jos,ako odrze ovoliku gledanost skaj iz d limit...plus je i spinoff u steku. 🙂

FLASH samo ću da kažem PERFEKTNA epizoda.Mislio sam da neće nadmašiti prošlogodišni crossover ali prešao sam se.
Vendal Savege odličan prikazan.Čekamo večeras drugi deo!!!!
Hoces da kazes da se drugi deo nastavlja u vecerasnjem Arrow-u? A ne u Flash-u sledeće nedelje?

Upravo to. 😀 Tako da svi ne gledaju Arrow morace ga pogledati 😀

Kakav je Fargo 2 sezona? Jel bolji od prve, vidim da slabo komentarisete tu seriju 🙂

Pa nema Billy Bob Thorntona, al je isto vrh kao prva..

Btw strip fanovi, Ka BOOM, SPLAAAATT, TSCHHHHH, aj smirite malo spojlovanje TWD-a..

Poslednja izmena:
Flash epizoda je toliko dobra da je lagano mogla da bude film kad se spoji (sa verujem fenomenalnom danasnjom epizodom) Arrow-a.
Fantasticno

Flash objasnio šta je serija za sada.
Prijatno me iznenadio, trejler za arrow je odličan.

Pa nema Billy Bob Thorntona, al je isto vrh kao prva..

Btw strip fanovi, Ka BOOM, SPLAAAATT, TSCHHHHH, aj smirite malo spojlovanje TWD-a..
Kod TWD-a ti je fora da ne mora ništa da se desi kao u stripu.

Danas odgledao The Man in the High Castle do kraja, i sam kraj mi uopšte nije jasan. Ono za filmove sam na početku pomislio da je to fora. Neverovatno koliko je serija ponudila malo odgovora, a opet nemam nijednu zamerku. Čak sam uživao gledajući, jer je vrlo realno dočarano. Kao da ta alternativna realnost stvarno postoji.

Nastavili su u istom ritmu i u nastavku crossovera Arrow i Flash!!!!
Odličan uvod u Legend of tommorow!!!!

Nisam verovao da će nadmašiti prošlogodišnji crossover ali uspeli su,ako moram da biram prvi deo mi se malo više svideo!!!

Flash ponovo putovao kroz vreme da bi resetovao dogadjaje,jel ih je Vandal Saveg pobio ko mačiće [emoji33] [emoji2]

Vandal Savege odlično predstavljen jak i ******* ko u stripu,glumac koji ga glumi odradio odličan posao!!!!

Posto ne pratim strelu koju epizodu da skinem da bi se uklopila sa munjom? Tj koja sezona/epizoda?

Provalio sam, upravo zavrsavam munju i bacam se na strelu. Thanks

Sto bi ironični Risbo rekao BOOM, SPLASHHH, mali quote :
Superman: I've raced you before Barry, even beaten you.

Barry: Clark, those were for charity. [emoji3]

Munja razbio zajedno sa celom mix strela ekipom.

Poslednja izmena:
Jel mozete da okacite neku scenu ako ima sa YT-a ili tako nesto, nesto najreprezentativnije gde se vidi kako suri, kida i objasnjava, bilo koja od TSCHHHHH serija, ili kombinacija 3 u 1 🙂

^^ :d

IC8ffBa.gif

fckya.gif

Nisam licemer pa sad da namerno hejtujem iako mi se svidi, kao sto vecina ljudi ima potrebu da nikad ne promene misljenje i drze do 'svog', mogu da shvatim hajp, ali bas moras da imas ono 8000 stripova u krevetu na rasklapanje da bi mogao da se hajpujes na ovo 🙂

Jel mozete da okacite neku scenu ako ima sa YT-a ili tako nesto, nesto najreprezentativnije gde se vidi kako suri, kida i objasnjava, bilo koja od TSCHHHHH serija, ili kombinacija 3 u 1 🙂

Nisam licemer pa sad da namerno hejtujem iako mi se svidi, kao sto vecina ljudi ima potrebu da nikad ne promene misljenje i drze do 'svog', mogu da shvatim hajp, ali bas moras da imas ono 8000 stripova u krevetu na rasklapanje da bi mogao da se hajpujes na ovo 🙂

Ma to Risbo samo naš Qvantni ComicBook um može to da svati :d😀:-devil-:

tumblr_ng1pc4oLuJ1qa69wso1_500.gif

PS:Evo Risbo još kidanja

TV Ratings Wednesday: ‘Empire’ bounces back, season high for ‘Arrow’

http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/12/03/tv-ratings-wednesday-dec-2-2015/

Poslednja izmena:
citajuci ovaj thread dosao sam do zakljucka sa su flash i arrow najbolje serije ikada. kada je vec takva situacija moram da im dam sansu u nekom trenutku, imam *ebeno visoka ocekivanja.

Pazi, ja npr, nikad nisam citao stripove, ali su mi stripski junaci(narocito iz dc i marvel univerzuma) uvek bili zanimljivi...igrom slucaja, volim serije, tako da su mi flash, gotham, daredevil, itd legli bas super...secam se kad sam gledao epizodu flasha iz prosle sezone, kada je putovao kroz vreme, stavio sluske u usi i toliko sam se uziveo, da nisam cuo burazera kako je usao u sobu i gledao me kako se odusevljavam i krstio se 😀...bukvalno sam se ponasao kao dete od 10 godina, ali to mi je bilo super...ranije su deca odrastala na tim stripovima, dok je moja generacija vise odrastala na crtanim filmovima i serijama, ali sada ta starija generacija moze da obnovi gradivo, i mozda da drugacije sagleda sve to, dok mi mladji mozemo konacno da uzivamo u tim junacima, bez citanja stripova(sto je takodje strava, ali eto, mene mrzi. 😀 )

Pazi, ja npr, nikad nisam citao stripove, ali su mi stripski junaci(narocito iz dc i marvel univerzuma) uvek bili zanimljivi...igrom slucaja, volim serije, tako da su mi flash, gotham, daredevil, itd legli bas super...secam se kad sam gledao epizodu flasha iz prosle sezone, kada je putovao kroz vreme, stavio sluske u usi i toliko sam se uziveo, da nisam cuo burazera kako je usao u sobu i gledao me kako se odusevljavam i krstio se 😀...bukvalno sam se ponasao kao dete od 10 godina, ali to mi je bilo super...ranije su deca odrastala na tim stripovima, dok je moja generacija vise odrastala na crtanim filmovima i serijama, ali sada ta starija generacija moze da obnovi gradivo, i mozda da drugacije sagleda sve to, dok mi mladji mozemo konacno da uzivamo u tim junacima, bez citanja stripova(sto je takodje strava, ali eto, mene mrzi. 😀 )
Gledao sam DD pre pola godine. Lagana zabava i nista vise od toga, recimo 7/10 i to da budem siroke ruke. Ali eto, ljudima je ta serija vrh, superheroj, dobra produkcija, akcija, to je sada in, ljudi se loze na to ovih dana.

Mojoj sestri se Munja ne dopada a sece se na Strelu. Mada i strela joj postaje polako "smor" jer je dosla do ovih scena sa gifova i slicnih fazona koji imaju smisla samo u Supernaturalu jer je to kvalitetna zezancija.

Danas pogledao trejler za Betmen protiv Supermena (ili obratno) i ono je jos malo pa nivou filmova Dzoela Sumahera o Betmenu. Niti je Aflek dobar Betmen niti onaj kockasti ima sarm Klarka Kenta a sve zacinjeno sa uvek antipaticnim Dzesijem Ajsenbergom koji glumi nekog od Lutora.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno