Hoces da kazes da se drugi deo nastavlja u vecerasnjem Arrow-u? A ne u Flash-u sledeće nedelje?FLASH samo ću da kažem PERFEKTNA epizoda.Mislio sam da neće nadmašiti prošlogodišni crossover ali prešao sam se.
Vendal Savege odličan prikazan.Čekamo večeras drugi deo!!!!
Tako je druze [emoji2] .Večeras je drugi deo!!!Hoces da kazes da se drugi deo nastavlja u vecerasnjem Arrow-u? A ne u Flash-u sledeće nedelje?
Super ☺ Gledsmi Arrow, tako da se uklapam extraUpravo to. 😀 Tako da svi ne gledaju Arrow morace ga pogledati 😀
Kod TWD-a ti je fora da ne mora ništa da se desi kao u stripu.Pa nema Billy Bob Thorntona, al je isto vrh kao prva..
Btw strip fanovi, Ka BOOM, SPLAAAATT, TSCHHHHH, aj smirite malo spojlovanje TWD-a..
Treba da gledaš S04E08!!!!!!Posto ne pratim strelu koju epizodu da skinem da bi se uklopila sa munjom? Tj koja sezona/epizoda?
Jel mozete da okacite neku scenu ako ima sa YT-a ili tako nesto, nesto najreprezentativnije gde se vidi kako suri, kida i objasnjava, bilo koja od TSCHHHHH serija, ili kombinacija 3 u 1 🙂
Jel mozete da okacite neku scenu ako ima sa YT-a ili tako nesto, nesto najreprezentativnije gde se vidi kako suri, kida i objasnjava, bilo koja od TSCHHHHH serija, ili kombinacija 3 u 1 🙂
Nisam licemer pa sad da namerno hejtujem iako mi se svidi, kao sto vecina ljudi ima potrebu da nikad ne promene misljenje i drze do 'svog', mogu da shvatim hajp, ali bas moras da imas ono 8000 stripova u krevetu na rasklapanje da bi mogao da se hajpujes na ovo 🙂
Gledao sam DD pre pola godine. Lagana zabava i nista vise od toga, recimo 7/10 i to da budem siroke ruke. Ali eto, ljudima je ta serija vrh, superheroj, dobra produkcija, akcija, to je sada in, ljudi se loze na to ovih dana.Pazi, ja npr, nikad nisam citao stripove, ali su mi stripski junaci(narocito iz dc i marvel univerzuma) uvek bili zanimljivi...igrom slucaja, volim serije, tako da su mi flash, gotham, daredevil, itd legli bas super...secam se kad sam gledao epizodu flasha iz prosle sezone, kada je putovao kroz vreme, stavio sluske u usi i toliko sam se uziveo, da nisam cuo burazera kako je usao u sobu i gledao me kako se odusevljavam i krstio se 😀...bukvalno sam se ponasao kao dete od 10 godina, ali to mi je bilo super...ranije su deca odrastala na tim stripovima, dok je moja generacija vise odrastala na crtanim filmovima i serijama, ali sada ta starija generacija moze da obnovi gradivo, i mozda da drugacije sagleda sve to, dok mi mladji mozemo konacno da uzivamo u tim junacima, bez citanja stripova(sto je takodje strava, ali eto, mene mrzi. 😀 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari