Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja licno ni jednu seriju nisam gledao "na gomilu" čak i kada su sve epizode bile dostupne, nego sam skidao jednu po jednu i gledao u razmaku od po nekoliko dana, kao npr Daredevil. Nekako mi ne ide da gledam odjednom, vise volim da se slegne svaka epizoda pa posle toga sledeću.

Homeland - peta sezona iznenadjujuce odlicna za sada. Ili mi je to samo utisak nakon proslogodisnje veoma lose sezone.

Poceo sa serijom Penoza : http://www.imdb.com/title/tt1674553/ . Nigde bar engleskih titlova :-( . Nesto nemackog znam pa natucam 🙂 . Ako neko naleti na titlove , bio bih zahvalan. Na par sajtova koje znam sa titlovima...mrka kapa :-( :-(

Bas cudno. Meni je cetvrta sezona ubedljivo najlosija. 🙂

Treba sacekati jos ovih par epizoda pa onda presuditi.

Mene nervira skakanje sa priče na priču...te čas o onom hakeru,pa onda Saul i Carry,pa Rusi,pa muslimani....nema ko u četvrtoj sezoni jedna glavna nit priče koja se prati...

Verujem da će se i ovde na kraju sve složiti u jednu priču ali mi ovako radnja deluje nekako sporo...

Upravo završio Dexter sezonu 4. Ne znam, fantastično!

Moze da gleda i 5, 6 i 7. Osma nije vredna gledanja.

dexter87, Uriel
Nemojte to da mi radite sad 🙂
Najverovatnije cu pogledati sve u naredna dva meseca, ne mogu nekako sad da prekinem. Hvala svakako za heads up.

Ovo ti kazem kao realni fan serije 🙂
Mozes da gledas i osmu, ali pokvarice ti utisak, jako je losa sezona (da ne kazem neku nepristojnu rec).

Poceo sam da gledam Fargo, pogledao sam 5 epizoda i poprilicno mi se svidja.

Poslednja izmena:
Retko koja serija mi nedostaje kao Narcos. 10 epizoda je premalo bilo. Ocu jos bre, sad oma'
200_s.gif

Za poslednjih nedelju dana sam odgledao cele sezone Man In The High Castle i Jessica Jones.

Man In The High Castle me je smorio malo pred kraj, ali mi je generalno jako dobro drzao paznju sto zbog odlicno odradjene paralelne istorije, sto zbog jako dobrih glumaca i razrade likova. Japanski Trade minister i Americki obengruben(whatever) gestapo lik John Smith su vrhunski likovi, samo zbog njih vredi gledati ovu seriju, da ne pricam o svakakvim ludostima koje su vezane za to sta bi bilo da je nacisticka nemacka pobedila u WWII. Ono sto je takodje interesantno - simbolika nacista je svuda, tako da sam nekoliko dana posle gledanja serije (a gledao sam je bukvalno "u jednom cugu") svuda video svastike 🙁
Serija je solidna, kraj je malo cudan, ali zadovoljavajuci. Od mene bi dobila 8/10.

Jessica Jones je serija o istoimenoj Marvelovoj junakinji, koja ima moci, ali ih ne koristi kao ostali "superheroji", vec radi kao privatni detektiv. Prica je ok, likova nema mnogo i glavni negativac je poprilicno opasan lik, ali je sve to previse razvuceno za moj ukus - realno su mogli sezonu da spakuju u 6-8 epizoda i bilo bi odlicno. Ovako sam se smorio negde oko sedme epizode i odatle je sve nekako krenulo da deluje nadrealno, tako da je i sam kraj ispao nekako razmazan... Atmosfera serije je najmracnija od svih "superherojskih", nema humora uopste, dok surovih scena ima dosta i fino je docaran osecaj straha od glavnog negativca. Cak su uspeli pred kraj da malo povezu ovu seriju sa Daredevil-om.
Ako imate strpljenja da izdrzite razvlacenje, volite mracnu atmosferu i negativca sa surovim mocima, vredi odgledati. Od mene 7/10 (zbog previse razvlacenja).

Upravo sam završio JJ. I od mene 7/10, voleo bih da je još mračnija i da je liku advokatice darkerke (Carrie-Anne Moss) posvećeno više pažnje.

burazeri,iskreno vam zavidim ako vam je JJ 'mracna' serija. 🙂

Kontam da pod mracnija misle u odnosu na decije-tinejdzerske serije tipa Smallville/Arrow/Flash...

edit: Kad vec pricamo o superherojskim serijama evo "jos jedna" ali prilicno drugacija - Misfits
Britanci, crni humor & zabava. :d Ozbiljno razmisljam da ponovo gledam.

https://www.youtube.com/watch?v=VsBYXLYNZlE

Poslednja izmena:
Kampen om tungtvannet
Norveška serija, svega 6 epizoda. Opisuje napore Engleza i Norvežana da osujete nemački razvoj nuklearnog oružja, tokom drugog svetskog rata. Ko voli tematiku, topla preporuka.
8/10

TWD mid season finale - ahahahahahahhahahaha koji krš majko božija.

Ko je strip čitao zna kako će se ova zadnja scena završiti.

Nema sta,sigurno najbolja serija u poslednjih x godina..

Zavrsio prvu sezonu Fargo u rekordnom roku, i nema sta vrh je. Za mene najbolja nova serija koju sam pogledao (gledam) u poslednje 2-3 godine 🙂

Haha ja danas odgledao prve dve epizode i takođe oduševljen.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno