Iako je ovo najslabija sezona TWD ja nisam razocaran midseason finalom. Imam neki osecaj da ce drugi deo sezone biti dosta bolji, da je sve ovo samo setup u zanimljiviju pricu koja ce sve povezati.
Beltersi, jesu li oni religiozni fundamentalisti koji ce se zrtvovati zarad njihove borbe? Posto ovako na prvu loptu, UN Earth - NATO, Mars - Rusija i Kina a Beltersi su muslimani.
Tja, glumica nije dovoljno dobra (riba).
Vidim pricate o The Expanse, reko da sacekam sedmicu dana taman da vezem dve kad ono pilot jos nije isao na TVu...
Dobar pilot skroz, mnogo bolje nego SyFy splacine ala Dark Matter. Nego, pitanje za vas sto ste knjige citali:
Beltersi, jesu li oni religiozni fundamentalisti koji ce se zrtvovati zarad njihove borbe? Posto ovako na prvu loptu, UN Earth - NATO, Mars - Rusija i Kina a Beltersi su muslimani.
+1Ja bi bas rekao suprotno. Ritter je prirodna lepota. Cini mi se da nikad nije imala operacije a na google images ne mogu se naci lose slike.
Al ukusi se razlikuju.
Jel gledao neko Justified? Da li bude kraj prve sezone bolji ili tek od druge? Plasim se da necu izdrzati jos par dosadnih epizoda u prvoj sezoni...
Na zalost neki nismo znali pa smo tu i stali.PRva sezona je definitivno najgora u toj seriji 🙂
Meni su prva i druga sezona fenomenalne. Treca je losa a ja sam sad na cetvrtoj koja je dosta bolja od trece.Jel gledao neko Justified? Da li bude kraj prve sezone bolji ili tek od druge? Plasim se da necu izdrzati jos par dosadnih epizoda u prvoj sezoni...
FLASH samo ću da kažem PERFEKTNA epizoda.Mislio sam da neće nadmašiti prošlogodišni crossover ali prešao sam se.
Vendal Savege odličan prikazan.Čekamo večeras drugi deo!!!!
[emoji12] Tako se potrefilo.Tako da se Flash i Arrow gleda oko 03h izjutra.Mislim da sam medju prvima koji skida torrent [emoji2]Opet flashujes u nocnoj? 😀 Imam osecaj da si se menjao za nocnu ove nedelje zbog crossovera [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari