Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Planiram da obrnem Fargo S01 uskoro ponovo, to mi se nije desilo ni sa jednom serijom do sada, da tako brzo poželim reprizu.🙂

Sto bi ukinuli nesto sto je najgledanije? Tvoj je izbor da li ces da gledas nesto ili neces.

U redu je sve to, nisam mislio bukvalno nego ne znaju nista novo da pokazu. Bez akcije je cela serija.
Smatram da nisam jedini ko misli ovako. Vec nekoliko epizoda samo pricaju i nista se ne desava.

Da bre daj neki mrak i skakanje po zgradama u zelenom odelu i s ljubicastim povezom preko ociju..

Iako je ovo najslabija sezona TWD ja nisam razocaran midseason finalom. Imam neki osecaj da ce drugi deo sezone biti dosta bolji, da je sve ovo samo setup u zanimljiviju pricu koja ce sve povezati.

Iako je ovo najslabija sezona TWD ja nisam razocaran midseason finalom. Imam neki osecaj da ce drugi deo sezone biti dosta bolji, da je sve ovo samo setup u zanimljiviju pricu koja ce sve povezati.

Hoće, ali će se to desiti u npr. sledećoj epizodi pa ćemo se onda smarati narednih 7 epizoda dok Negan ne dođe. Ni u stripu se u tom periodu od Krda do Negana ništa konkretno ne dešava. Osim ako ne ubace onaj jedan totalni game changer, za koji ipak mislim da nemaju mu*a.

sve i da hoce tesko ce da ponove krsinu od druge sezone. 🙂

Vidim pricate o The Expanse, reko da sacekam sedmicu dana taman da vezem dve kad ono pilot jos nije isao na TVu...

Dobar pilot skroz, mnogo bolje nego SyFy splacine ala Dark Matter. Nego, pitanje za vas sto ste knjige citali:

Beltersi, jesu li oni religiozni fundamentalisti koji ce se zrtvovati zarad njihove borbe? Posto ovako na prvu loptu, UN Earth - NATO, Mars - Rusija i Kina a Beltersi su muslimani.

Jessica Jones 8.5/10
Slozio bi se sa prethodnim komentarima malo su je razvukli 10 ep bi bilo dovoljno. Nisu objasnili do kraja kako je ona postala imuna na Kilgrejva? Jos neke stvari nisu legle na svoje mesto tipa onaj policajac Simson.
U svakom slucaju utisak je pozitivan, serija vredna gledanja, dosta interesantna prica. U nekim momentima previse mracna (nisam ljubitelj horora) tako da ima par gadni scena... 😀

Tja, glumica nije dovoljno dobra (riba).

Beltersi, jesu li oni religiozni fundamentalisti koji ce se zrtvovati zarad njihove borbe? Posto ovako na prvu loptu, UN Earth - NATO, Mars - Rusija i Kina a Beltersi su muslimani.

Meni je to više bila klasična priča o borbi za nezavisnost, slična onoj o američkoj revoluciji gde su potomci prvih doseljenika ustali protiv kolonizatora. Seriju nisam gledao, a knjigu batalio na pola.

TWD...
... sledi kidanje... ali bukvalno. :-devil-:

Poslednja izmena:
Vidim pricate o The Expanse, reko da sacekam sedmicu dana taman da vezem dve kad ono pilot jos nije isao na TVu...

Dobar pilot skroz, mnogo bolje nego SyFy splacine ala Dark Matter. Nego, pitanje za vas sto ste knjige citali:

14og decembra je TV premijera, ali odmah 15og je nastavak. Nisu inace oni svi takvi, više je to ponos. Naravno, postoji ta grupa (OPA u seriji, ASP u knjizi) koja je malo za*ebanija, ali u generalnoj priči stanovnici Pojasa su good guys. Tek ćeš videti šta će biti 😉. Ako nastave ovako direktno da prate prvu knjigu ... Bomba.

Ja bi bas rekao suprotno. Ritter je prirodna lepota. Cini mi se da nikad nije imala operacije a na google images ne mogu se naci lose slike.
Al ukusi se razlikuju.
+1

Ja koji uopste ne gotivim taj tip riba gledam seriju samo zbog nje 🙂 sta vise reci 😉

Meni je ona vizuelno savrsena za ovu ulogu, ne kazem da je nesto ekstra lepa ali se uklapa u stil serije. S obzirom ko je jos bio u izboru za glavnu glumicu (Alexandra Daddario, Teresa Palmer, Jessica De Gouw and Marin Ireland were considered for the role of Jessica Jones before Krysten Ritter was cast), mislim da je ona najbolji izbor.
Vise mi je smetala njena gluma u pojedinim momentima. Mada je to mozda i do scenarija.
Odgledao sam komplet sezonu i ok mi je, mada sam ocekivao vise, ali nisam razocaran.
Najbolji deo serije mi je bila
borba izmedju Luka i Dzesike u predzadnjoj epizodi
Poredeci sa DD, JJ mi je bila ipak losija, od mene 8/10

Poslednja izmena:
Jel gledao neko Justified? Da li bude kraj prve sezone bolji ili tek od druge? Plasim se da necu izdrzati jos par dosadnih epizoda u prvoj sezoni...

Jessica Jones mi je veoma dobra, sviđa mi se način na koji je prikazan superheroj, različit od ovih do sada, ima malo razvlačenja ali nije strašno... 8/10
Mene lično je Into the Badlands prijatno iznenadio, priča se polako odmotava i tu su i sjajno rezirane borbe, jedino mi smeta drvena gluma pojedinih likova... Za sada, 7.5/10
Elementary 4.sezona za sada odlična, uz glumce koje stvarno volim, Johnny Lee Miller I Aidan Queen, kao i gostovanje legende Johna Noble-a (Walter iz Fringe itd), nadam se da ce ostati dobra do kraja sezone, za sada 8.5/10

Koji mindfuck na kraju druge sezone Hanibala..

Ok, izdrazacu nekako... hvala 🙂

FLASH samo ću da kažem PERFEKTNA epizoda.Mislio sam da neće nadmašiti prošlogodišni crossover ali prešao sam se.
Vendal Savege odličan prikazan.Čekamo večeras drugi deo!!!!

Jel gledao neko Justified? Da li bude kraj prve sezone bolji ili tek od druge? Plasim se da necu izdrzati jos par dosadnih epizoda u prvoj sezoni...
Meni su prva i druga sezona fenomenalne. Treca je losa a ja sam sad na cetvrtoj koja je dosta bolja od trece.

Za razliku od Bansheeja koji je meni bio smrtno dosadan i antipatican sto se tice likova Justified me je kupio posle 2 ili 3 epizode...

FLASH samo ću da kažem PERFEKTNA epizoda.Mislio sam da neće nadmašiti prošlogodišni crossover ali prešao sam se.
Vendal Savege odličan prikazan.Čekamo večeras drugi deo!!!!

Opet flashujes u nocnoj? 😀 Imam osecaj da si se menjao za nocnu ove nedelje zbog crossovera 😛

Jel ste primetili da u TWD cela radnja traje dan i po, pola sezone dan i po... :S:

tako je u celom tom juniverzu,sve ce bude u okviru par godina,a treba da se snima to godinama...i posle prve zime su svi krenuli da skapavaju od gladi ukljucujuci i zombije (sem lez i "doktorice" na neki caroban nacin 🙂 ).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno