fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Retardirani klinci smo svi mi comic/marvel fanovi.
Svašta se jos može pročitati na ovom forumu...
Svašta se jos može pročitati na ovom forumu...
Koliko ljudi imate godina vi sto se tako odusevljavate flashom i arrowom? Ok razumem sve te price, opuštanje, mozak na ispasu, ali komentari "kakva epizoda, odlicno!!! " , pa mi cak ni ovi najveci comic fanovi nisu jasni, kako mozete da progutate nesto sa onakvom glumom? Moćni rendzeri su imali bolju glumu i bolje iznošenje likova.
Jos kad sam video na pocetku ove nove sezone arrow one jurnjave po gradu, pa fazon srede nekog bez po muke i onda neki "*******" komentar uz to tipa "ha! ostani dole! jea" majke mi sramota me bilo sta gledam. Jos samo im fale one poze kad srede nekog i original mocni rendzeri.
To sve ne menja cinjenicu da su flash i arrow glupe serije pocev od retardirane glume pa do svega ostalog.khm ..
znas li ti decko koliko si ti odsecen od realnosti .. ?
znas li ti koliko su u nama prozeti kompleksi i egoisticki problemi, SVAKOM od nas, do te mere gde bi i ti i ja i svaki clan ovog foruma, u situaciji punoj adrenalina i naboja, izgovorio u bilo kakvoj pobedi nad protivnikom (sportskoj, borbi, itd) nesto poput: In your face ; napusis se qrca! ; eto ti ga na breeeeee ; itd .. ?
a poze, posle pobede .. ? Arrow ih za sad nema, a sta cemo sa realnoscu .. ? ti mislis da je to Mocni rendzeri ekskluziva .. ?
jedan od trenutno trojice najboljih sportista na svetu:
![]()
dakle, ovo je covek koji je ceo zivot trenirao, trenutno najbrzi covek na svetu i jedini sprinter u istoriji sveta koji je osvojio uzastopni sprinterski het-trik (100, 200, 4x100) na dve olimpijade. U svetu atletike medju tri najveca imena ikada.
i zamisli - radi pozu kad pobedi. Power rangers style.
Svi vi koji imate problem sa entuzijazmom oko super heroja i drugih, trebate da odradite jedan reality check - niko od nas koji to volimo, se ne primamo na "realnost" price, jer nijedan super heroj nema realnosti da ga podrzi. Naravno da super heroji ne mogu da postoje, naravno da bi svako od nas da se obuce u masku izginuo posle prve akcije, naravno da bi se 90% svih teve serija, racunajuci i "ozbiljnije" stvari jako drugacije razvijale da se jedan lik u seriji seti da uzme snajper i poubija glavne likove, ali avaj to se ne desava. Hajp, uzbudjenje oko tih serija je sto ti ona na neki nacin aktivira mastu, i kroz je*enu METAFORU te motivise da ti u malim stvarima budes sopstveni super heroj.
Ja sam juce zaustavio saobracaj nasred cukarice kod Ade, izokrenuo auto nasred raskrsnice i mahnuo ljudima da sacekaju jer se neki nesrecni dekica totalno izgubio nasred ulice, ne zna ni kako se zove a kamoli gde je krenuo. 10 auta mi svirali (zli likovi iz serije), jedan "Air-max iz Audija" izasao da vristi jer mu je zeleno a ne moze da prodje (glavni negativac) kom sam reko po cenu da se pobijemo ili da me eventualno upuca: "sta je majmune, imas problem ? " pa na svu srecu ispostavilo da je gaser bez muuda koji se vratio u kola jer je "skapirao situaciju", pa su me na svu gungulu iscimali i panduri koji su cekicali na ulasku na adu/stari obrenovacki, i sklonili me da mi pisu kaznu pa me ipak pustili (neutralni smetachi, filler epizode)
zamisli - nisam Oliver Queen, nisam Arrow, nisam vala ni Flash sa ovih 15ak kila viska bi 100 metara trcao preko 13 sekundi, al brate osecao sam se kao ****ni super heroj.
to kad skapiras batice, skapiraces sto se mi "buudale" lozimo na super heroje.
+1khm ..
znas li ti decko koliko si ti odsecen od realnosti .. ?
znas li ti koliko su u nama prozeti kompleksi i egoisticki problemi, SVAKOM od nas, do te mere gde bi i ti i ja i svaki clan ovog foruma, u situaciji punoj adrenalina i naboja, izgovorio u bilo kakvoj pobedi nad protivnikom (sportskoj, borbi, itd) nesto poput: In your face ; napusis se qrca! ; eto ti ga na breeeeee ; itd .. ?
a poze, posle pobede .. ? Arrow ih za sad nema, a sta cemo sa realnoscu .. ? ti mislis da je to Mocni rendzeri ekskluziva .. ?
jedan od trenutno trojice najboljih sportista na svetu:
![]()
dakle, ovo je covek koji je ceo zivot trenirao, trenutno najbrzi covek na svetu i jedini sprinter u istoriji sveta koji je osvojio uzastopni sprinterski het-trik (100, 200, 4x100) na dve olimpijade. U svetu atletike medju tri najveca imena ikada.
i zamisli - radi pozu kad pobedi. Power rangers style.
Svi vi koji imate problem sa entuzijazmom oko super heroja i drugih, trebate da odradite jedan reality check - niko od nas koji to volimo, se ne primamo na "realnost" price, jer nijedan super heroj nema realnosti da ga podrzi. Naravno da super heroji ne mogu da postoje, naravno da bi svako od nas da se obuce u masku izginuo posle prve akcije, naravno da bi se 90% svih teve serija, racunajuci i "ozbiljnije" stvari jako drugacije razvijale da se jedan lik u seriji seti da uzme snajper i poubija glavne likove, ali avaj to se ne desava. Hajp, uzbudjenje oko tih serija je sto ti ona na neki nacin aktivira mastu, i kroz je*enu METAFORU te motivise da ti u malim stvarima budes sopstveni super heroj.
Ja sam juce zaustavio saobracaj nasred cukarice kod Ade, izokrenuo auto nasred raskrsnice i mahnuo ljudima da sacekaju jer se neki nesrecni dekica totalno izgubio nasred ulice, ne zna ni kako se zove a kamoli gde je krenuo. 10 auta mi svirali (zli likovi iz serije), jedan "Air-max iz Audija" izasao da vristi jer mu je zeleno a ne moze da prodje (glavni negativac) kom sam reko po cenu da se pobijemo ili da me eventualno upuca: "sta je majmune, imas problem ? " pa na svu srecu ispostavilo da je gaser bez muuda koji se vratio u kola jer je "skapirao situaciju", pa su me na svu gungulu iscimali i panduri koji su cekicali na ulasku na adu/stari obrenovacki, i sklonili me da mi pisu kaznu pa me ipak pustili (neutralni smetachi, filler epizode)
zamisli - nisam Oliver Queen, nisam Arrow, nisam vala ni Flash sa ovih 15ak kila viska bi 100 metara trcao preko 13 sekundi, al brate osecao sam se kao ****ni super heroj.
to kad skapiras batice, skapiraces sto se mi "buudale" lozimo na super heroje.
A ti ipak znaš šta se desilo u 1 epizodi 4 sezone Arrow,baš dugonpratiš retardiranu seriju [emoji33]To sve ne menja cinjenicu da su flash i arrow glupe serije pocev od retardirane glume pa do svega ostalog.
vins najavio Braking Bad sezonu 6:
http://nbc.com.co/vince-gilligan-announces-breaking-bad-season-6-begins-shooting-december-2015-walt-did-not-die/
prifalilo love *** 🙂
Pa rekao sam vec par postova unazad da sam gledao 15ak minuta 4x1,serija je i bila iole zanimljiva dok je Oliver bio na onom ostrvu i dok su mu fleshbekovi imali veze sa radnjom, Deathstroke je zanimljivo odradjen, mada je tu vec polako pocela da se raspada serija, a onim oživljavanjem je vec sve otislo u...+1
A ti ipak znaš šta se desilo u 1 epizodi 4 sezone Arrow,baš dugonpratiš retardiranu seriju [emoji33]
khm ..
Mozda Amell...
Pogledajte prilog 182910
Arrow konačno su se vratili na nivo 2 sezone.Manje malo akcije,ali odličan razvoj likova!
Čekamo sledeću epizodu JOHN CONSTANTINE [emoji2]
Evo kako se Stephen Amell priprema za ulogu:
[YOUTUBE]watch?v=a5di9UD2-HY[/YOUTUBE]
+1Ova Supergirl 0101 je zapravo onaj pilot? Jedva čekam nastavak 🙂 Osećam da će da bude ultra glupa i da ću da gledam.
Ovaj trejler za sledecu epizodu deluje dosta dobro odradjen (visokobudzetno), mnogo bolji cgi od Flasha.
https://www.youtube.com/watch?v=xabJrkVBrAU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari