Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock -

ova jedna epizoda je "out of time" u smislu da ce da naprave setting u originalnom Sherlock vremenu po romanima Arthur Conan Doyle-a, i jedina "bonus" epizoda koja nije kanon.

sto se 4 sezone tice, nije tacno da ce tek 2017te, jer je Mofat izjavio da je definitivno 2016ta, samo sto je snimanje sa kraja 2015te odlozeno na pocetak 2016 (kad su originalno hteli da puste 4 sezonu) jer je jako tesko uskladiti se sa Frimenom i Kumberbahom koji su sad mega-zvezde, a i Gatisom, koji ima vise svojih britanskih projekata, a za Sherlock-a je on sam drugi po redu producent (da, lik koji glumi Majkrofta je u stvari kreator serije odma uz mofata)

Kakva glupost.

Baš....

Mogli bi i Hausa da vrate, da izleci Waltera a onda zajedno da se prikljuce Riku i ekipi i rese se zombija.

^
A iza ugla vrebace ih Dexter da pobije te krimose :-devil-:

TWD

That-Escalated-Quickly-GIF.gif

😀

TWD
Odlična epizoda sem par gluposti, jedna od boljih čak i u seriji do sada.
Koja je poenta Derilovog vozanja motorom sem što se izgledao neviđeno awesome? 😀

Zato će sledeća biti užasna, master Yoda learning ways of the force. Hahahaha

Poslednja izmena:
Kad sam video na kraju pete sezone da ce da ubace njega znao sam da ce biti suprotnost Riku, ali sam očekivao da će malo da prodube lik, a ne samo da ide i da mlati stapom kao budaala .
Sto se tice Derila, koja je njegova poenta uopste u poslednje 2 sezone osim sto izgleda awesome :-D
Provalili da je omiljeni lik pa moraju da ga ubace cisto da se bar provoza da vide ljudi da je tu.
Sve u svemu super su mi ove 3 epizode do sad, nisu mnogo smarali, jasno je da imaju i veci budžet, za sta je i bilo vreme pored tolike popularnosti i gledanosti.
Mislim, setim se samo druge sezone i onih "zivot na selu" epizoda, ovo sad je za klasu iznad.

U pravu si, u 2. sezoni je samo falio broj telefona na ekranu za glasanje koga izbaciti sa farme da ga pojedu zombiji 😀

Meni je život na selu iz druge sezone remek delo u svim aspektima u odnosu na ovu drugu kung-fu epizodu ove sesone. Toliko su spustili nivo i srozali se dibidus da me bilo sramota da gledam do kraja.

Kako je lepo kad epizoda traje 60 min. Danasnja epizoda Scorpiona traje 60 min umesto standardnih 40. Nadam se da ce i ubuduce tako.

TWD sezona 6 ima najveci broj pravih statista posle Hrabrog srca. 😀

Madafakin Limitless u ovoj epizodi ima madafakin screamer-a (ono sr*njce što iskoči i vrišti). Oko 12:50, ko ne voli da mu život skraćuju ovakva cimanja. 🙂

Flash -

Ako su mogli da preteraju, onda su preterali. Ma daj covece .. 😀

covek-ajkula je for realz :d smejao sam se 5 minuta, koliko oni imaju CGI budzeta da se sprdaju.

sto se tice firestorm-a, takodje sulud budzet kako god da je ispalo, jer je koncept letenja u filmu, kamoli TV serijama nesto sto se izbegava zbog uzasno velike cene i mogucnosti kvalitetne izvedbe. Jos od Matrix-a i reloaded-a koji je za to vreme bio CGI cudo, u holivudu se polemise o ekranizaciji brda stvari gde ce se pojavljivati borbe letecih heroja, i retko ko je uopste pokusavao da ide dalje od toga. Al eto Flash se sprda, kao da su sami sebi izgovorili lajt-motiv ove epizode, "skupi mu*a i pokusaj".

Koliko ljudi imate godina vi sto se tako odusevljavate flashom i arrowom? Ok razumem sve te price, opuštanje, mozak na ispasu, ali komentari "kakva epizoda, odlicno!!! " , pa mi cak ni ovi najveci comic fanovi nisu jasni, kako mozete da progutate nesto sa onakvom glumom? Moćni rendzeri su imali bolju glumu i bolje iznošenje likova.
Jos kad sam video na pocetku ove nove sezone arrow one jurnjave po gradu, pa fazon srede nekog bez po muke i onda neki "*******" komentar uz to tipa "ha! ostani dole! jea" majke mi sramota me bilo sta gledam. Jos samo im fale one poze kad srede nekog i original mocni rendzeri.

A ipak gledas Flash i Arrow pa znas te detalje? 😀

Ako ti se toliko ne svidja serija batalis, cemu mucenje s necim sto ti ne godi dok gledas. Ja upravo tako radim, ako mi se nesto ne svidja ja to prestanem da gledam.

Homeland: Dobra je ova zadnja epizoda ako zanemarimo americku propagandu od koje mi je malo vise muka.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno