Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postove koji ti se ne sviđaju ne moraš da čitaš, niko te ne tera na to, ali sugerisati ljudima da ne iznose mišljenje o serijama u temi koja je za to namenjena je prilicno glupo.

Pa i nije bas:

Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?325940-Poslednje-odgledane-serije

Dakle, urinirati i dalje po pravilima ili ih menjati.

Poslednja izmena:
Meni nije uopste problem sto se tako pise za pomenute serije, mnogo veci problem je sto se samo izbacuju i prave serije u vukodlacima/zombijima i superherojima..

Kako vidim da je izasla nova serija odmah znam da su vukodlaci/zombiji ili superheroji. Kuda ide ovaj svet ? 🙂

Da li da se i ja prepustim trendu pitanje je sada..

Poslednja izmena:
Зашто би? Има толико добрих старијих серија које чекају да се гледају, па макар и други пут 🙂

Pa cenim da je ogromno trziste za takvu tematiku u usa.. A bice samo jos vece.

Supergirl -

fantastican pilot. U oba navrata, kada je prvi put poletela, i kad se pokacila sa zlocom, doziveo sam neki deciji hajp, odusevio se. Kapiram da imaju problema sa Copyright-om i da ne smeju da izgovore "superman" nego koriste "Cousin", al dobro nista strasno, samo malo bode oci.

Najvise mi se dopalo kvalitetno koriscenje efekata i CGI-ja: uspeli su od totalno obicne devojke da naprave badass kriptonijanca gde nijednog trenutka ne pomislis da bi glumica imala frku da podigne bucicu od 15 kila, devojka je preslatka ali u tom domenu i ostaje - slabasno zesnko, koju su ekstra-kvalitetnom rezijom i scenografijom pretvorili u pravu Supergirl.

sta smeta:

smug nigga guy koji je supermenov ortak, nekako bode oci sto je toliko samouveren
anti ejlijen organizacija je nekako "drz'da nabijem" predstavljena, kao tamo 30 ljudi a jedino se nesto pitaju supergirl-ina sestra i klempavi niga.

Шта Наркос!? Само ме ложиш, помислио сам да је почела дрога сезона.

Pa isto kao onaj kolega bog na prethodnoj strani 🙂

Napise: gledam narcos.. I to mu je post 🙂

ovde kao i na fbu počeli ljudi da prijavljuju sta su jeli za rucak, kada je vreme za sarmu itd.

Pojavila se The.Man.in.the.High.Castle.S01E02.2160p.AMZN.WEBRip.DD2.0.x264-Hi10P-TrollUHD od 10.28GB, pa ko ima noviju mašinicu može da pogleda.

TWD najgora epizoda ubedljivo od početka serije.
Hahahaha aikido.
Ja stvarno me kapiram zašto gledam ovu seriju...

Da li je neko gledao "how to get away with a murder"? Prica deluje prilicno originalno.

How to Get Away with Murder https://g.co/kgs/XMJP

Pojavila se The.Man.in.the.High.Castle.S01E02.2160p.AMZN.WEBRip.DD2.0.x264-Hi10P-TrollUHD od 10.28GB, pa ko ima noviju mašinicu može da pogleda.
Nije vredna ni 200mb da se potroši.

Pogledao Quantico i sve se više mislim da će nečija sluškinja nekome da bude keva 😀 tu se više ne zna ko će kome kako kad da utera i ko koga guziči 😀 ako su već ameri napaljeni na terorizam, daj više te tematike, a ne romantike.

Samo za Risbo-a Flash pokidao, razvalio, izvalio! ☺

Spisak sa tog linka pokidao :d

Sta je ovaj Ash VS Evil? Nisam fan ED filmova pa zato pitam...Brica Campebela znam iz Burn Notice-a i to je sve. Jel nesto na kao Tucker and Dale vs Evil ili ne?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno