Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad pocnu da smaraju sa "relationship", meni to cini kraj zabave, barem kad je tipican americki stil, i prepiranje 🙂 Toliki deja vu da mi gubi vreme 🙂 Sve sam mogao da predvidim i nije mi prosto smesno u ovoj sezoni za sada 😀 (osim Raja, Hauuvija i Bernadete kada se medjusobno nesto diraju 🙂)
Ovo cetvoro postaju takav klise smor 😉
Generalno se slazem, mada se pokidah se na Seldnov Fun with flags... Ali Big Bang Theory nikad nije ni bio serija gde ce se desiti nesto nerpedvidljivo, generalno kao i svaki sitcom teze da ostane na glavnoj premisi, doduse oni su je vec dosta usrali bas sa tim relationship forama ali to pali u Americi...

Ja na TBBT gledam kao na seriju koja ce me uglavnom par puta propisno nasmejati, nekoliko puta cu se nasmesiti i generalno tih 20 min mi nece biti bas dosadno i mogu da istrpim te delove, npr Peni i Lenard su mi uzas uglavnom... A desi se i nekad da se iskidam bas i to je ok... A realno nema puno dobrih komedija ako ih ima par 🙂

Rome gledao, vrh, Gomoru isto.. nabrojao sam samo iz glave sto mi palo na pamet. Wire sve nesto odlazem.. verovatno cu Hanibala poceti, a pogledacu i sta je Forbydelsen.
Forbydelsen je preteca Brona, i ako se moze diskutovati koja je bolja, meni licno Forbydelsen za nijansu, cinjenica je da je Bron mnogo inspirisan Forbydelsen-om...

Zaboravih Band of Brothers, apsolutni masterpiece... Mislim da bi ti se svideo i Sons of Anarchy... ako volis Modern Family onda je i Silicon Valley verovatno za tebe a must je za gledanje...
Takodje i Vikings ako ti je Rome vrh 😉

Ma naravno, vise sam mislio od novijeg sadrzaja, Band of Brothers remek delo bas, Sons-e gledao jedno 80% i nikako da zavrsim, i oni su trebali zavrsiti negde u 5-oj, Vikinge isto iz nekog razloga batalio posle druge sezone ja mislim, previse mi mracni postali..

Ma naravno, vise sam mislio od novijeg sadrzaja, Band of Brothers remek delo bas, Sons-e gledao jedno 80% i nikako da zavrsim, i oni su trebali zavrsiti negde u 5-oj, Vikinge isto iz nekog razloga batalio posle druge sezone ja mislim, previse mi mracni postali..
To je bilo mračno doba i u seriji nije prikazan ni delić onoga šta se stvarno događalo tada, sudeći po sačuvanim istorijskim podacima, ratovi, ritualna ubistva, ljudske žrtve bogovima, uništavanje čitavih sela sa kompletnom populacijom, bolestine, sakacenja itd. U seriji je prikazan takav život u to vreme ali prilično "zaseceren", iako je serija mračna i brutalna...

Zar ti 4 sezona sa jednim genijalnim majstorom od glumca John Lithgow sezona bez potrebe? Mora da se šališ.Slažem se za 5 i 6 sezonu ali opet i te sezone nisu baš nepotrebne.Trenutno gledam 7 sezonu i na pola sam,ok jeste da se slična tema plete u krug ali glumac Michael C. Hall je jedan od fenomenalnih glumaca koji je seriju izneo na pravi način.Ako kažemo za Dextera da je nepotreban,onda bi 80% ostalih serija trebalo ukinuti posle 2 sezone.Šta sam ja dobro video u GoTu ove 5 sezone izuzev 8 ep?

Ne kapiras me 🙂 Ja sam ovde na forumu mozda i najveci fan Dekstera i hvalim ga u svakoj prilici, ali je Dekster takva serija da moze da se pogleda samo prva sezona i vecina ce da se odusevi serijom (sezona ima zaokruzenu pricu za razliku od drugih serija). Lako se gleda (za razliku od Hannibala), i ako te prva sezona ne odusevi mozes komotno da batalis da je gledas 🙂
Meni su licno sem 6 i 8 sezone sve sezone manje-vise odlicne, ali sam i realan (koliko to moze da bude) da je zadnja sezona s***e, ali nema veze, zato sam u prve 4 sezone vise uzivao nego u sve ostale serije zajedno.
Sedma sezona je meni sasvim dobra...
Soundtrack u seriji je fenomenalan... https://www.youtube.com/watch?v=1dXAYis5Wl8

Hannibal je briljantan na momente, ali je malo over the top sa dijalozima i tim "pricamo u zagonetkama" fazonima. Na momente je mnogo mucna i tesko da je bolji horor bio na TV skoro u formi serije. Dexter je mala beba u odnosu na Hannibala. Treca sezona je nako, finale je dobro ali pred kraj opasno smara par epizoda. Prve dve sezone su nesto cega nije bilo u filmovima i zaista su odlicne. Rame uz rame sa Dexterom u prve dve sezone kada je suspens u pitanju (kao i sa Prison Break prvom sezonom). Mikelsen je bog koji hoda zemljom a ni njegov oponent ne zaostaje puno (covek me je jako iznenadio kvalitetom glume). Tu je naravno i nezaobilazni Lorens Fisburn koji ne moze da omane nikako. Generalno serija sa jakom glumom i veoma upecatljivim likovima ali brutalno mracna na momente. Po meni u globalu zasluzuje vise od 9 ocene. Za Mr Robota je izmislila kvalitet.

Dekster u sustini nije horor, on je mnogo vise likeable (ne znam bas valjan srpski izraz) karakter nego Hannibal, zapravo u Hannibalu ne postoji ni jedan lik koji sam zgotivio, dok u Deksteru ima vise njih. Serija ipak ima dosta (crnog) humora i generalno je opustenija (i meni prijatnija za gledanje) u odnosu na Hannibala koji pokusava non stop da drzi neki suspense i nema sanse da povezem vise od 2 epizode zaredom.

Poslednja izmena:
Ne kapiras me 🙂 Ja sam ovde na forumu mozda i najveci fan Dekstera i hvalim ga u svakoj prilici, ali je Dekster takva serija da moze da se pogleda samo prva sezona i vecina ce da se odusevi serijom (sezona ima zaokruzenu pricu za razliku od drugih serija). Lako se gleda (za razliku od Hannibala), i ako te prva sezona ne odusevi mozes komotno da batalis da je gledas 🙂
Meni su licno sem 6 i 8 sezone sve sezone manje-vise odlicne, ali sam i realan (koliko to moze da bude) da je zadnja sezona s***e, ali nema veze, zato sam u prve 4 sezone vise uzivao nego u sve ostale serije zajedno.
Sedma sezona je meni sasvim dobra...
Soundtrack u seriji je fenomenalan... https://www.youtube.com/watch?v=1dXAYis5Wl8

Dekster u sustini nije horor, on je mnogo vise likeable (ne znam bas valjan srpski izraz) karakter nego Hannibal, zapravo u Hannibalu ne postoji ni jedan lik koji sam zgotivio, dok u Deksteru ima vise njih. Serija ipak ima dosta (crnog) humora i generalno je opustenija (i meni prijatnija za gledanje) u odnosu na Hannibala koji pokusava non stop da drzi neki suspense i nema sanse da povezem vise od 2 epizode zaredom.
Ja sam takodje veliki ljubitelj Dekstera, bukvalno nisam mogao da iscekam sledeću epizodu tada i slažem se sa konstatacijom da je možda malo više razvucena ali sam sa uživanjem odgledao svaku epizodu, od prve do poslednje a najviše zahvaljujući Michael C. Hall-u i ostatku sjajne ekipe.

Ja sam u TBBT-u uživao do 5. sezone, sve dok nisu prešli u sci fi žanr. Cmon *** geek-ovi i devojke, yeah right. I sam sam takav, doduše mnogo normalniji (bar ja tako mislim) pa jedino na tom polju imam totalni deficit. Zato teško varim to sa vezama u seriji. A i kvalitet humora pao u provaliju.

Нови Саут Парк, као да су радили епизоду о Београду (на води). 😀

Počeo da gledam Hanibala, ju koja boleština ...
Sve pozitivno doduše, Mads je idealan izbor za tu ulogu.

Supernatural, Arrow, Flash sve počinje za koji dan - kidanje 🙂 .

Gleda li neko Heroes Reborn? Vidim da su dve epizode izašle...

Stoje i ja taman pomislio sad ce da izdominira jer ima materijala ali izgleda da su samo guglali zemlje koje su se raspale i da nisi upuceni u mogucnosti sprdnje na nas racun :d

Blacklist s03e01 odlican.

Inside No. 9 ... satira, crna komedija; zanimljive kratke priče od po pola sata uz odličnu glumu, slično kao 4 sobe...
Problem je što nema prevod za sve, ili ga ja nisam našao. Počeo sam od prve dve epizode druge sezone, pa nastavio sa prvom sezonom.

Poslednja izmena:
Jel gledao neko The Player možda? Ja pogledao 2.epizodu i nije loše, napakovano dobro reziranom akcijom, jedna od glavnih uloga je Wesley Snipes... Ako neko zna gde ima 1. epizoda da se nadje, ja nisam uspeo (tj ima ali 0 seeders na par mesta).

Ima na privatnim trackerima npr: IPT i TD...

limitless i blindspot druga epizoda.
Nista posebno. Gledljivo, sablonski. Limitless je malo opusteniji pa mi vise lezi, dok blindspot pokusava neku dramatiku. Pocece da mi ide na zivce ako se ne opuste malo.

Каква је та серија Heroes? Видим има сад reborn ал каква је та стара?

Stara je bila dobra tamo negde do sredine druge sezone, davno sam gledao, ali je posle postala ocajna pa sam prestao da gledam.

Heroes valja samo prva sezona ostalo je krs jer je bilo mnogo pisaca...

Peaky Blinders, odličan 9/10.

Tempo, scenario, razvoj likova, bez zamerki. Samo da ne useru u sledećim sezonama.

Louie je odlican! Obavezno stivo..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno