U kom univerzumu je Sherlock akcija?
Uh sad odgledah 13. epizodu i smorio sam se žešće... Cak ni ja koji sam pobornik zanemarivanja realnosti zarad dobre zabave nisam mogao da svarim... Meni se serija generalno dopada i jeste trenutno najbolja serija sa ovom temom ali što je mnogo mnogo je... A da ne pričam koliko me ono deriste nervira, svaki put kad naiđe grupa vampira molim Boga da ga skomataju.The Strain: S2 finale promenise u odnosu na knjigu, samim tim i ceo kraj serije. Nesto mi ne mirise da ce da izguraju 5 sezona planiranih.
Čuvaju srestva za Zoom,pošto će biti totalno pravljen u CGI neće biti glumca,a imaš i drugog Flasha Jak Gerika.Tako da biće puno posla za CGI ekipu!!!!Slazem se, los CGI doduše u prvoj epizodi al ajd...
Meni Kickass radi savršeno... Za serije probaj EZTV, tu ima dosta ili ako može neko da ti posaljem pozivnicu za TorrentsDay, tu isto ima sve ali ne može bez pozivnice.malo pomoci.
Oko torenta. Koristio sam piratebay do skora. al vidim da vec neko vreme nema update.
Neka prekopuka za torent sajt ako moze.
sa kickas nisam zadovoljan jel mi se ovo desava previse chesto 404 - Torrent not found.
koristim utorrent program i ako ne mora ne bih ga menjao.
Kolega, ostavi mail da ti sibnem pozivnicu za torrentday 🙂malo pomoci.
Oko torenta. Koristio sam piratebay do skora. al vidim da vec neko vreme nema update.
sa kickas nisam zadovoljan jel mi se ovo desava previse chesto 404 - Torrent not found.
Eto vidiš, očas posla! I meni je ovde kolega forumas poslao pozivnicu, extra je sajt, stvarno ima svega i svačega. Ali kao sto on reče, posto je u pitanju privatni p2p, moraš malo i da seedujes posle skidanja inače će da te banuju. Na ostalim sajtovima skineš sta hoćeš i doviđenja, ovde se dobijaju bodovi pa valjda ako nemaš dovoljno (upravo ako ne seedujes) noga u g***cu! 😀Kolega, ostavi mail da ti sibnem pozivnicu za torrentday 🙂
Greedy torrent [emoji13] [emoji48]Eto vidiš, očas posla! I meni je ovde kolega forumas poslao pozivnicu, extra je sajt, stvarno ima svega i svačega. Ali kao sto on reče, posto je u pitanju privatni p2p, moraš malo i da seedujes posle skidanja inače će da te banuju. Na ostalim sajtovima skineš sta hoćeš i doviđenja, ovde se dobijaju bodovi pa valjda ako nemaš dovoljno (upravo ako ne seedujes) noga u g***cu! 😀
Rar.bg...presao na njega kada je pukao publicHD i tu i ostao.malo pomoci.
Ma kako da ne, da vise seedujes nego sto skidas, sto je prakticno nemoguce bez nekih alatki za koje me zabole da se cimam.@lincoln
Malo si losije razumeo sta sam ti napisao, bodovi (bodove dobijas tako sto drzis torente na seedu) se dobijaju da bi ih menjao za upload (s kojim "popravljas" ratio), a ratio trebas da odrzavas preko 1 🙂
Nemoj nesto napamet da pises kad ne znas kako funkcionise privatni tracker. Sve je ovo cisto, bez ikakvih varanja.Ma kako da ne, da vise seedujes nego sto skidas, sto je prakticno nemoguce bez nekih alatki za koje me zabole da se cimam.

Iskreno, ne znam tačno kako to funkcioniše, ja sam tako razumeo. Uglavnom, skinuo sam tu nekoliko epizoda i ostavio ih sve na seedu sto do sada nisam radio. Pa ako me banuju, banuju. 😀

Upravo se skida... Prenecu utiske čim odgledam.Krenuo Flash druga sezona... ne znam da li se ovo racuna kao spoiler ali nekako sam vise ocekivao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari