Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kom univerzumu je Sherlock akcija?

U kom univerzumu je Sherlock akcija?

Drama sigurno nije, vec akciona serija. To sto je Holivud uveo standard akcije samo ako se roka shmajserima (kako volim rec Smajser) to je vec druga stvar, Sherlock je akcija kako fizicki tako i misaono. Sherlock kad resi zagonetku desilo se vise akcije na ekranu nego kad Stalone baci bombu, sto se mene tice.

U zombi apokalpsi zombi su samo varnica, pravi požar stiže od preživelih. Naoružani rednekovi, bande motoraša, pogubljeni panduri, vojska, paničari i letargični... oni donose apokalipsu i sve njene užase. Zombi su tu samo malo složenija epidemija neke boleštine koja bi se realno mogla izolovati da nije ljudi.

Što se TWD-a tiče ja prvu sezonu imam uvek negde na HDD-u. Ovo ostalo je totalni raspad. Preporuka - potražite Black&White pilot - nekako je još efektniji tako.

Meni nisu bile loše one epizode oko lovaca iz terminala, i par tih epizoda do masakra u crkvi. Ostalog se slabo sećam, malo o guverneru i sa Merlom, panduri su mogli biti bolji... prve sezone se ni ne sećam.

Edit: Što se tiče Šerloka, nisam gledao ovaj novi, ali stari sa Džeremi Bretom spada u žanr detektivska priča ili detektivska fikcija... ili još preciznije - crime fiction.

Poslednja izmena:
The Strain: S2 finale promenise u odnosu na knjigu, samim tim i ceo kraj serije. Nesto mi ne mirise da ce da izguraju 5 sezona planiranih.
Uh sad odgledah 13. epizodu i smorio sam se žešće... Cak ni ja koji sam pobornik zanemarivanja realnosti zarad dobre zabave nisam mogao da svarim... Meni se serija generalno dopada i jeste trenutno najbolja serija sa ovom temom ali što je mnogo mnogo je... A da ne pričam koliko me ono deriste nervira, svaki put kad naiđe grupa vampira molim Boga da ga skomataju.

Ja ne znam zašto mi se dopada tačno, svi aspekti su prilično traljavi, ali nekako nastavljam da gledam. I gledaću sigurno i sledeću sezonu.

Nevezano za Strain - jel skontao neko da od npr. 10 serija koje se emituju bar 8 potpisuje Lindelof. Šta radi taj lik, nije normalan.

The Flash odličan početak sezone.
Jednom rečju kidanje je počelo [emoji2] [emoji6]

Slazem se, los CGI doduše u prvoj epizodi al ajd...

malo pomoci.
Oko torenta. Koristio sam piratebay do skora. al vidim da vec neko vreme nema update.

Neka prekopuka za torent sajt ako moze.
sa kickas nisam zadovoljan jel mi se ovo desava previse chesto 404 - Torrent not found.
koristim utorrent program i ako ne mora ne bih ga menjao.

Ray Donovan, odlicna sezona, Kejti Holms se odlicno uklopila, i brutalan Cliffhanger na kraju... Preporuka...

btw, skroz zaboravio da poostoji jos jedan paralelni univerzum, Igoricin :d

Sad odgledao AoS drugu epizodu,ništa specijalno,mnogo je bila bolja premijera treće sezone!!!!
The Flash je imao mnogo mnogo bolju epizodu nego AoS.

malo pomoci.
Oko torenta. Koristio sam piratebay do skora. al vidim da vec neko vreme nema update.

sa kickas nisam zadovoljan jel mi se ovo desava previse chesto 404 - Torrent not found.
Meni Kickass radi savršeno... Za serije probaj EZTV, tu ima dosta ili ako može neko da ti posaljem pozivnicu za TorrentsDay, tu isto ima sve ali ne može bez pozivnice.

malo pomoci.

Kolega, ostavi mail da ti sibnem pozivnicu za torrentday 🙂

Kolega, ostavi mail da ti sibnem pozivnicu za torrentday 🙂
Eto vidiš, očas posla! I meni je ovde kolega forumas poslao pozivnicu, extra je sajt, stvarno ima svega i svačega. Ali kao sto on reče, posto je u pitanju privatni p2p, moraš malo i da seedujes posle skidanja inače će da te banuju. Na ostalim sajtovima skineš sta hoćeš i doviđenja, ovde se dobijaju bodovi pa valjda ako nemaš dovoljno (upravo ako ne seedujes) noga u g***cu! 😀

Eto vidiš, očas posla! I meni je ovde kolega forumas poslao pozivnicu, extra je sajt, stvarno ima svega i svačega. Ali kao sto on reče, posto je u pitanju privatni p2p, moraš malo i da seedujes posle skidanja inače će da te banuju. Na ostalim sajtovima skineš sta hoćeš i doviđenja, ovde se dobijaju bodovi pa valjda ako nemaš dovoljno (upravo ako ne seedujes) noga u g***cu! 😀
Greedy torrent [emoji13] [emoji48]

Poslednja izmena:
malo pomoci.

Rar.bg...presao na njega kada je pukao publicHD i tu i ostao.

Public tracker=leechers heaven [emoji1]

Na kickass ne znam kada sam se poslednji put okacio...

Poslednja izmena:
@lincoln

Malo si losije razumeo sta sam ti napisao, bodovi (bodove dobijas tako sto drzis torente na seedu) se dobijaju da bi ih menjao za upload (s kojim "popravljas" ratio), a ratio trebas da odrzavas preko 1 🙂
Ma kako da ne, da vise seedujes nego sto skidas, sto je prakticno nemoguce bez nekih alatki za koje me zabole da se cimam.

Iskreno, ne znam tačno kako to funkcioniše, ja sam tako razumeo. Uglavnom, skinuo sam tu nekoliko epizoda i ostavio ih sve na seedu sto do sada nisam radio. Pa ako me banuju, banuju. 😀
Posle Straina, jos jedno razočarenje, Z Nation S02E03 nikad gora epizoda, ovo kao da je radio neko ko se probudio iz totalne anestezije pre 10 minuta... Konfuzno, nepovezano, ispreskakana radnja, nebulozni time line... Stvarno ne znam sta se tu desilo...

Ma kako da ne, da vise seedujes nego sto skidas, sto je prakticno nemoguce bez nekih alatki za koje me zabole da se cimam.
Nemoj nesto napamet da pises kad ne znas kako funkcionise privatni tracker. Sve je ovo cisto, bez ikakvih varanja.
Evo i statistika iz utorrenta za poslednjih (mozda) 1.5 godinu,
Capture.JPG
Iskreno, ne znam tačno kako to funkcioniše, ja sam tako razumeo. Uglavnom, skinuo sam tu nekoliko epizoda i ostavio ih sve na seedu sto do sada nisam radio. Pa ako me banuju, banuju. 😀

Evo ti pa citaj, mrzi me vise da kucam 🙂
Capture.JPG

Poslednja izmena:
Eto ja sam priznao da ne znam tačno kako to funkcioniše jer to do sada nisam koristio, jedini info koji imam je ovo što je napisao Dexter. Jedino sam snimio da kad se ulogujes raste sa strane cifra za DL i UL i još jedna stavka gde piše points, čini mi se... Nikakve alatke ne koristim osim browsera i torrent klijenta.
EDIT:
Evo sad sam pročitao, ok, sad mi je jasno. Znači nema nikakvog cimanja niti bilo čega drugog, seedujes, dobijaš poene koje posle možeš da zamenis i to je to.

Poslednja izmena:
Uff batice ja na iptorrents imam preko 2TB upload-a a skinuo mozda 50tak GBa, seedujem godinama jedno te iste fajlove i poeni koji se sakupljaju povodom toga menjaju se za GB... bolje ne može, pogotovo sto ima svasta nesto freeleach...

Šta da seeduješ, kad nešto skineš, već je 99,9 % ljudi skinulo i ne skida više, a i da neko zakasni, ti sa svojim UL seedovaćeš max par MB, jer likovi imaju 100 puta veći UL, been there done that.

Krenuo Flash druga sezona...

Krenuo Flash druga sezona... ne znam da li se ovo racuna kao spoiler ali nekako sam vise ocekivao...

Mene bas i nije odusevio. Prilicno mlak pocetak.

Ja chekam supernatural. Malo sam se smorio kad sam gledao poslednju epozodu proletos sa onom tamom koja se pojavljuje. nekako preterali su ga itekako. Al ameri su to i ova pauza je uchinila da sam se uzeleo ona dva bolida sema i dina i jedenja fast fooda. Kad ih vidim posle letnje pauze kao da su neki dalji rodjaci.
Preporuka sa western sf seriju 1 sezona firefly http://www.imdb.com/title/tt0303461/ pa ko nije gledao nek baci oko. Steta sto nema nesto u tom stilu il kao krstarica galaktika da se malo opustimo.
Hvala svima na pomoci oko torent sajta. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno