- Učlanjen(a)
- 20.04.2005
- Poena
- 975
Generalno se slazem, mada se pokidah se na Seldnov Fun with flags... Ali Big Bang Theory nikad nije ni bio serija gde ce se desiti nesto nerpedvidljivo, generalno kao i svaki sitcom teze da ostane na glavnoj premisi, doduse oni su je vec dosta usrali bas sa tim relationship forama ali to pali u Americi...Kad pocnu da smaraju sa "relationship", meni to cini kraj zabave, barem kad je tipican americki stil, i prepiranje 🙂 Toliki deja vu da mi gubi vreme 🙂 Sve sam mogao da predvidim i nije mi prosto smesno u ovoj sezoni za sada 😀 (osim Raja, Hauuvija i Bernadete kada se medjusobno nesto diraju 🙂)
Ovo cetvoro postaju takav klise smor 😉
Ja na TBBT gledam kao na seriju koja ce me uglavnom par puta propisno nasmejati, nekoliko puta cu se nasmesiti i generalno tih 20 min mi nece biti bas dosadno i mogu da istrpim te delove, npr Peni i Lenard su mi uzas uglavnom... A desi se i nekad da se iskidam bas i to je ok... A realno nema puno dobrih komedija ako ih ima par 🙂
Forbydelsen je preteca Brona, i ako se moze diskutovati koja je bolja, meni licno Forbydelsen za nijansu, cinjenica je da je Bron mnogo inspirisan Forbydelsen-om...Rome gledao, vrh, Gomoru isto.. nabrojao sam samo iz glave sto mi palo na pamet. Wire sve nesto odlazem.. verovatno cu Hanibala poceti, a pogledacu i sta je Forbydelsen.
Zaboravih Band of Brothers, apsolutni masterpiece... Mislim da bi ti se svideo i Sons of Anarchy... ako volis Modern Family onda je i Silicon Valley verovatno za tebe a must je za gledanje...
Takodje i Vikings ako ti je Rome vrh 😉