Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uradio odavno. Covek sasvim normalno izgleda.. Vise psiho/ubilackih pogleda i grimasa vidim kada sednem u kafic.

Npr salvatore riina je totalno druga prica,iako imaju samo 2 njegove slike [emoji23] on je bio stvarno zivotinja.. Ubijao je svoje protivnike sekirom fazon https://en.m.wikipedia.org/wiki/Salvatore_Riina

http://www.imdb.com/title/tt1047931/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk

Preporuka za ovu seriju. Ko gotivi tematiku
Dodato na listu, 10x

Pa po seriji je Eskobar sasvim normalan, ne verujem da bi ga predstavili tako da je susta suprotnost i pored toga sto je romantizovana priča dosta...

Meni su poslednje epizode Narcosa bas bile dosadne... Rezija bas loša...

Već sam preporucio bio seriju Romanze Criminale, http://www.imdb.com/title/tt1242773/ po meni možda i najbolja serija o mafiji uz Sopranove...

Nije... italijanski... ali dobri su engleski titlovi...

Pa produzio je ugovor za snimanje. Necu da otkrivam kakav ce kraj da bude ali mislim da sam 100% siguran 😉

Bacis spoiler i miran si 😉

Pomenuh Longmire, odgledao prve 4 epizode 4. sezone, za sada je dobra... Ne kaže džabe narod "ispod Longmire 100 đavola vire" 😀

Pa produzio je ugovor za snimanje. Necu da otkrivam kakav ce kraj da bude ali mislim da sam 100% siguran 😉

posteće ledeni princ...onda će preuzet vodstvo od ovog 02-game-of-thrones-horns.w529.h352.2x.jpg,onda će malo napadat ljude,pa malo primirja,pa opet....i tako ćemo dočekat 10. sezonu ,da bi na kraju sjebali celu priču baš ko u Lostu 😛...p.s. nisam čitao knjige,nagađam,al očigledno je da će tako da bude

edit sad pročitah ovo iz b92....definitivno mrtav....kao čovek 😛

Poslednja izmena:
Malo sam ceprkao o Expanse-u po netu i imate još dva trejlera koji su mnogo bolje režirani. Serija će biti bomba.

https://youtu.be/Go2kWWH5sGY

Nije sve u reziji, ima nesto i u budzetu. Ovo je jedva nesto bolje od Dark Matter ili SGU a opet ispod BSG. Ni BSG nije neka visoka produkcija. Sve dok SyFy radi ove ekranizacije, nema tu neke srece. Mora neko ozbiljan da ulozi u seriju, da ima krstene efekte i scenografiju koja nije reciklirana iz gomile drugih spejs serija.

Jos jedna stvar, ma koliko ja gotivio Thomas Jane-a iz samo meni poznatih razloga, on je big no no ukoliko zelis kvalitetnog glumca.

Primecen je u Belfastu jos jedan lik koji je navodno mrtav :smoke:
ncdaZIO.gif
Oni koji su citali knjigu znaju otprilike sta nas ceka za Dzonom Targerienom.

Nije sve u reziji, ima nesto i u budzetu. Ovo je jedva nesto bolje od Dark Matter ili SGU a opet ispod BSG. Ni BSG nije neka visoka produkcija. Sve dok SyFy radi ove ekranizacije, nema tu neke srece. Mora neko ozbiljan da ulozi u seriju, da ima krstene efekte i scenografiju koja nije reciklirana iz gomile drugih spejs serija.

Jos jedna stvar, ma koliko ja gotivio Thomas Jane-a iz samo meni poznatih razloga, on je big no no ukoliko zelis kvalitetnog glumca.
Tja, Thomas Jane je predodredjen da glumi neke tough guy likove koji ne pricaju mnogo, dobro pucaju i trpe neizdrzive bolove uz samo gutljaj viskija i cigaru. Jedan od bezličnih glumaca koji nemaju neki svoj pečat i koji brzo padaju u zaborav. Gledao sam ga davno u The Punisher i nije ostavio dobar utisak... Medjutim, to ne mora da znači da mu neće naleteti uloga u kojoj će da briljira, ukoliko je to moguće. SyFy se trudi da napravi nešto dobro sa malim budžetom ali to je vrlo tesko uraditi. Npr Dark Matter i Killjoys su gledljivi i to je to, nema wow efekta ni u jednom segmentu. Mada, bilo je niskobudzetnih serija gde je sama gluma izvlacila stvar ali i takve glumce treba naći, casting je vrlo bitna stvar...

Dobar je u The Mist, mada mu je uloga na nivou Rik Grajmsa. U Punisheru je uzasan, ali ceo film je takav. Doduse on ima i ovaj kratki Punisher klip gde je mnogo bolji:

Razlika je u tome sto je Punisher film finansirao Marvel pa je decji kao i sve ekranizacije njihovih stripova (iako Punisher nikako nije decji strip). Vidis kako to sasvim drugacije izgleda kada fanovi urade za svoju dusu, mnogo pribliznije stripu 😉

Tačno, u pravu si... Smernice koje glumci dobijaju na snimanju od strane reditelja često mogu da upropaste njegov umetnički "izraz" zarad postizanja onog što su scenaristi zamislili...

Expanse je SyFy-jev najskuplji projekat do sada, angažovali su neke Marvelove i Breaking Bad scenariste. Ima dosta klipova sa producentima na YT. Ne bih ja ovo stavljao u isti koš sa onim očajnim Dark Matter-om.

Longmire sezona 4 epizoda 3 skoro nisam gledao tako dobru epizodu, razrešena misterija koja se provlacila od pocetka serije i to je uradjeno maestralno. Jednom rečju, sjajno.

The last man on earth

Odgledah sinoć dve epizode na tv-u. Baš me je fino nasmejala serija. Drugačiji pogled na post apokaliptični svet.

Posle replike 'samo da operem jaja' umalo nisam decu probudio koliko sam se smejao 🙂

Expanse je SyFy-jev najskuplji projekat do sada, angažovali su neke Marvelove i Breaking Bad scenariste. Ima dosta klipova sa producentima na YT. Ne bih ja ovo stavljao u isti koš sa onim očajnim Dark Matter-om.

Ja sam još na početku rekao da je Dark matter jedan niskobudzetni shit,jer većina serija koje radi syfy jeste očajna.Eto možda ta serija bude ok.

Zavrsio Dark Matter, poceo Firefly ponovo. Razlika u kvalitetu svega je nebo i zemlja. Cisto sumnjam da ce Expanse ispasti bolje od Firefly.

Jel gledao neko The Bastard Executioner, pojavila se dupla epizoda, vredi li gledati?
Vidim da je radio lik koji je takodje radio Sons of Anarchy pa me zanima valja li stogod...

Poslednja izmena:
Gledao par epizoda wannabe komedije The last man on earth i smorio se. Zaobići.

Ja zaboravih na nju 🙂
Da li je izasla druga sezona ? I da li ce uopste i izaci 🙂

Edit: nije. Osecam nece ni praviti sezonu 2. A gotivio sam da je pogledam..

Poslednja izmena:
Takodje, mada ralno sam se pokidao na foru za ciscenje lopti kao neko iz teme, ali generalno dve epizode i batalio...

Poceo Lillyhammer, super je serija, ima taj norveski smek i odlicnu atmosferu a Steven Van Zandt briljira...

The Exes, jedna od preostalih odlicnih sitcoma, je otkazana 🙁
Nema vise dobrih komedija, pocecu da gledam "Alo, Alo", Frasiera, Cheers i slicne matore komedije sada 🙂 (nisam ih kompletno odgledao, iako sam gledao podosta epizoda svake).

Colbert je, prelaskom u Late Show, postao bas smor. Kao da gledam grumpy Lettermana 🙂
Jos ako Trevor Noah zezne Daily Show, ode sve u PM :d

Mr.Robot:

Jedna od boljih serija koje sam odgledao. Preporuka svima.

Tyrell Wellick i Eliot su ista osoba. Tyrellova zena ga je volela dok je bio u ulozi Tyrella i znala je da je sizofrenicar. Treba pazljivo gledati sve dijaloge u seriji u kojima se Eliot pojavljuje sa drugim likovima, jer ako ne govore istovremeno sa trecom osobom, moguce je da je u pitanju jos jedna izmisljena licnost.

U drugoj sezoni ce ga traziti zbog hakovanja i ubistva one zene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno