Da ne bude baš da sumnjam u Igoritzin ukus, ali nijednu od serija koju je on nahvalio ja nisam izdržao da odgledam više od pola sezone a kamoli sve, tako da je i za mene njegova pohvala neke serije i više nego dobar i sasvim dovoljan znak da istu i ne počinjem da gledam.
A na Prison Break znam da su se uglavnom više palile klinke zbog Ventvort Milera (dok nije izašao iz ormara) nego što je to sveukupno gledano bila neka revolucionarna serija sa wow efektom !
serije koje sam ja hvalio na forumu:
Sherlock - Serija koja je obojicu Kumberbah-a i Freeman-a pretvorila u najtrazenije glumce u holivudu, ujedno i serija koju pise Mofat, covek za kojeg americki producenti kazu da je jedinstven i neobjasnjivo kreativan
Luther - Serija koju je po mojoj preporuci odgledalo nekoliko forumasa i svi do jednog se vratili sa maks pozitivnim komentarima
Stargate SG1/ SG:Atlantis - serija koja je isla 15 sezona, pokupila brdo nagrada, postavila brdo standarda za SF televiziju, inspirisala preko 20 naknadnih TV i film ostvarenja
Farscape - serija koju mogu da skapiram ako se neko nije navukao, trebas da si posebna buudala da bi ti se ono svidelo, a meni je Farscape top 3 serije ikada
to je to, to su serije koje sam ja HVALIO i PREPORUCIO
ostale spomenute, su serije koje GLEDAM i prokomentarisem. dakle Teen Wolf, Dark Matter, Suits, Robot, Supernatural, Arrow, Flash, itd
Glavni problem ovde na forumu, pa i kod citiranja mene kao sto recimo radi Sajber kurajber, je nedostatak shvatanja i nizak nivo inteligencije, odnosno momentalne percepcije opisanog u postu, hvatanje za 4 reci od 188 ukupno u postu, i izvlacenje citata kao da sam ja rekao samo te 4 reci. A ja gluupom coveku moram da napisem puno, jer sa malo reci ne umem da objasnim a da on shvati. Dakle jedine 4 PREPORUCENE serije od strane mene su ove 4 gore pomenute.