Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fringe nije loša. X-files fazon, svaka epizoda po jedan slučaj, i u ove dve kol'ko sam pogledao primeti se veliki uticaj Lavkraftovih priča, ali više vuče na nauku manje na okultno i natprirodno.

Dobar je Fringe, matori Walter B. mi je bio omiljeni lik... mada, jednu sezonu su razvodnili puno, ne secam se da l' je treca ili cetvrta, nije mi se bas svidela, ali dobro su zavrsili u petoj.

Da li se ova pesma na početku svake epizode True Detective menja iz epizode u epizodu? Prvih par nisam ni obraćao pažnju, ali zadnje tri bi rekao (i na osnovu titla i sluha) da to nisu iste reči (početak jeste, ali kasnije kao da se menja). Jel' primetio još kogod ili su kod mene u zgradi pustili neki halucinogeni gas? :trust:

Aha, svaki put je drugačija. Sve mi se više dopada.

Leonard Cohen - Nevermind

Odlična stvar. Praktično jedina špica koju uvek odgledam.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I spica iz prve sezone je bila vrh, po meni bolja od druge.

Ja sam to poceo da gledam, i kada sam video kakv je smor posle par epizoda sam odustao.

Posto je u tvorza mozda bude snimio neke scene, da neizostane gej lobi.

Ja sam to poceo da gledam, i kada sam video kakv je smor posle par epizoda sam odustao.

Da, bas je smor prva sezona..

M9uDu8X.gif

Aha, svaki put je drugačija. Sve mi se više dopada.
Mene je serija razvallila. Cekam drugu da se zavrsi pa da odgledam u cugu. Muzika je isto super, ozbiljna prica, gluma je vrhunska, makar u prvoj sezoni. Posle prve epizode bio sam zainteresovan, posle druge sam vec skontao koliko je dobra. Sto se vise blizilo kraju sve sam se vise odusevljavao i do kraja je vozilo tako.
Totalno drugacija serija od bilo koje druge, najtoplija preporuka za True Detective 😉

Prva sezona Prison Break-a je bukvalno najbolje snimljena suspense-action serija ikada, u istoriji serija i filma, i u 4 galaksije u okolini. To sto je sezona 2 trunku losija, a onda jos 3 sezone koje spustaju overall ocenu na bukvalno 2/10 to je drugi problem. Ko kaze da mu je PB sezona 1 losa onda to vise nije raspravljanje o ukusima, to je za hospitalizaciju u neku ustanovu sa belim kosuljama.

Prison break :
Zar glavni protagonista nije umro na kraju filma?

Prva sezona Prison Break-a je bukvalno najbolje snimljena suspense-action serija ikada, u istoriji serija i filma, i u 4 galaksije u okolini. To sto je sezona 2 trunku losija, a onda jos 3 sezone koje spustaju overall ocenu na bukvalno 2/10 to je drugi problem. Ko kaze da mu je PB sezona 1 losa onda to vise nije raspravljanje o ukusima, to je za hospitalizaciju u neku ustanovu sa belim kosuljama.
Taj - najbolji suspens u univerzumu - pattern koji se ponavlja iz epizode u epizodu mi je dosadio na pola sezone. Napravis neki ultra zaj.ebani zaplet u smislu da protagoniste stavis u jako nezavidan polozaj i ubedis gledaoca da je bas taj trenutak jako bitan. Kad je najzanimljivije zavrsis epozodu. Onda u sledecoj raspletes na najbanalniji nacin koji vredja inteligenciju ali tu je vec sledeca situacija, jos gora, napetija, zaj.ebanija od prethodne. Sad mozes da mi posaljes cike u belom 😀

Isto, Prison Break batalio posle sezonu-dve, neverovatno na sta se ljudi primaju.
Meni je Dzekson inace fantastican filter za serije i filmove, sta god da se njemu svidi unapred znam da je to neki najgori trash i da ne treba ni da se cimam ni na imdb da ga proverim.
Bez uvrede Dzeksone. 😉

Isto, Prison Break batalio posle sezonu-dve, neverovatno na sta se ljudi primaju.
Meni je Dzekson inace fantastican filter za serije i filmove, sta god da se njemu svidi unapred znam da je to neki najgori trash i da ne treba ni da se cimam ni na imdb da ga proverim.
Bez uvrede Dzeksone. 😉

napises uvredu, i zavrsis post sa "bez uvrede" 🙂 izvoli argumentuj tacno na koje serije mislis, ili si obican gov*ar od coveka 😉

Bez uvrede Dzeksone. 😉
Nisko, nisko. Ispod pojasa.

Ljudi olako zaboravljaju. kad je isao Prison Break tada se naveliko koristio DC++ i tada je za Prison break u prvoj sezoni bila navala kao da se gleda kako Srbija pobedjuje Dream Team u basketu, a serija se na 10 puta umanjenom protoku interneta nego danas, diskutovala vise nego bilo koja serija - danas. Svako ko je navucen kasnije na seriju, prvu sezonu je odgledao u 2,3 dana jer nije mogao da veruje koliko je dobra serija. Ostao je uzasno gorak ukus kad je serija pocela da opada kvalitetom u drugoj sezoni, a tek ona splacina sa onim novim zatvorom, pa i kasniji razvoj serije su je pretvorili u nesto mozda najgore na teveu, sto opet ne znaci da prva sezona nije izula iz cipela. A ko odgleda i kaze da je losa prva sezona, evo ja kazem da nije stvar ukusa nego je taj neko re*ardiran.

Ja se te serije uopšte ne sećam. Znam da je bila navala i da su mnogi gledali sve u cugu kao film, ali meni je ostalo u sećanju samo to da su tu kao dva brata i jedan ima tetovažu neke mape na leđima. Verovatno nisam ni odgledao do kraja.
Evo žena mi priča da je bila i neka doktorka...

Poslednja izmena:
Igore lepo sam ti argumentovao gore. Krenuo sam da gledam, nalozio se ko mlad majmun, odgledao pola i batalio. Ako sam zbog toga retardiran, neka sam, hvala ti na komplimentu. Tacnije, na dijagnozi.

Poslednja izmena:
Da ne bude baš da sumnjam u Igoritzin ukus, ali nijednu od serija koju je on nahvalio ja nisam izdržao da odgledam više od pola sezone a kamoli sve, tako da je i za mene njegova pohvala neke serije i više nego dobar i sasvim dovoljan znak da istu i ne počinjem da gledam.

A na Prison Break znam da su se uglavnom više palile klinke zbog Ventvort Milera (dok nije izašao iz ormara) nego što je to sveukupno gledano bila neka revolucionarna serija sa wow efektom !

Meni je serija bila dobra prve dve sezone (bez obzira sto su za mene ova dvojica brace prosecni glumci), posle od trece je poceo da naglo pada kvalitet.

Da ne bude baš da sumnjam u Igoritzin ukus, ali nijednu od serija koju je on nahvalio ja nisam izdržao da odgledam više od pola sezone a kamoli sve, tako da je i za mene njegova pohvala neke serije i više nego dobar i sasvim dovoljan znak da istu i ne počinjem da gledam.

A na Prison Break znam da su se uglavnom više palile klinke zbog Ventvort Milera (dok nije izašao iz ormara) nego što je to sveukupno gledano bila neka revolucionarna serija sa wow efektom !

serije koje sam ja hvalio na forumu:

Sherlock - Serija koja je obojicu Kumberbah-a i Freeman-a pretvorila u najtrazenije glumce u holivudu, ujedno i serija koju pise Mofat, covek za kojeg americki producenti kazu da je jedinstven i neobjasnjivo kreativan
Luther - Serija koju je po mojoj preporuci odgledalo nekoliko forumasa i svi do jednog se vratili sa maks pozitivnim komentarima
Stargate SG1/ SG:Atlantis - serija koja je isla 15 sezona, pokupila brdo nagrada, postavila brdo standarda za SF televiziju, inspirisala preko 20 naknadnih TV i film ostvarenja
Farscape - serija koju mogu da skapiram ako se neko nije navukao, trebas da si posebna buudala da bi ti se ono svidelo, a meni je Farscape top 3 serije ikada

to je to, to su serije koje sam ja HVALIO i PREPORUCIO

ostale spomenute, su serije koje GLEDAM i prokomentarisem. dakle Teen Wolf, Dark Matter, Suits, Robot, Supernatural, Arrow, Flash, itd

Glavni problem ovde na forumu, pa i kod citiranja mene kao sto recimo radi Sajber kurajber, je nedostatak shvatanja i nizak nivo inteligencije, odnosno momentalne percepcije opisanog u postu, hvatanje za 4 reci od 188 ukupno u postu, i izvlacenje citata kao da sam ja rekao samo te 4 reci. A ja gluupom coveku moram da napisem puno, jer sa malo reci ne umem da objasnim a da on shvati. Dakle jedine 4 PREPORUCENE serije od strane mene su ove 4 gore pomenute.

Osim robota nista od ovoga ne gledam. Iskreno ne interesuje me niti imam vremena da pratim 10 serija. Ni wire nisam gledao niti cu, iako je 10/10 ljudi ovde hvali.

Puno negativne energije na forumu ovih dana...

Inace gledam Killjoys - prodja, nista posebno ali moze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno