vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Ja se ponadao da će Eph (The Strain) baciti klinju onom vampiru. Reko sad mu je puko film 😀. Čoveče, kakav iritantan lik, bez ikakve svrhe u seriji.
Kako su samo uspeli da klinca koji nije bio simpatičan ni u prvoj sezoni zamene sa tipičnim američkim balavcem koji ima facu ko stvorenu za šamaranje... mnogo me nervira klinac, skoro ko onaj iz The Walking Dead. The Strain ide na totalno neku drugu stranu, sve manje događaja koji me interesuju. Ovo je sada nivo Čari, neka polu fantazija. Ne kažem da nije od početka fantazija ali se bar držalo te neke zombi/vampir fantazije, ovo sada se širi na klasični fentezi žanr.
Čoveče, kakav iritantan lik, bez ikakve svrhe u seriji.
Kad je poceo da ga vucara po laboratoriji ja pomislih sad je gotovo sa klincem, ionako je potpuno nepotreban i iritantan lik... Ali ne lezi vraze, upade ona ženska i ništa... 😀Ja se ponadao da će Eph (The Strain) baciti klinju onom vampiru. Reko sad mu je puko film 😀. Čoveče, kakav iritantan lik, bez ikakve svrhe u seriji.
Otkazan Banshee,snimice jos 8 epizoda i to je to.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/cinemax-cancels-banshee-811754
Eh koliko dobrih serija je upropasceno besmislenim razvlacenjem, ne zna im se broja... Kapiram da serije tipa Criminal Minds, CSI, NCIS i slične imaju gomilu sezona jer one funkcionišu po principu jedna epizoda - jedan slučaj, gde je svaka epizoda zaokružen sadržaj, uz poneki izuzetak i gde se neka pozadinska radnja nastavlja kroz sezonu ali kada nešto tipa The Walking Dead počne da se razvlaci unedogled onda to može samo da upropasti seriju.Kao fanu izuzetno mi je drago zbog ovoga. Iako obožavam seriju, više volim da mi ostane u lepom sećanju, nego da je unište sa glupavim razvlačenjem.
idealno 🙂Otkazan Banshee,snimice jos 8 epizoda i to je to.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/cinemax-cancels-banshee-811754
Mene je prva sezona oduševila, jedna od retkih serija koje sam gledao zajedno sa ženom pošto nam se ukusi retko poklapaju. Mada, i ona sad gleda nešto što ranije sigurno ne bi gledala, tipa The Last Ship, Wayward Pines, How To Get Away With Murder, The Blacklist samo što sad ne gledamo zajedno jer vremenski ne možemo da se uklopimo. Moram obavezno da pogledam drugu sezonu Banshee što pre, gledao sam prvu epizodu kada je izašla i nešto sam se bio smorio tada, možda zbog gomile novih serija koje su izašle tada (čini mi se Defiance, Falling Skies itd).idealno 🙂
ocekujem ludnicu ..
Gleda li ko House of Cards? Nisam vidio zadnjih par stranica, a kontao sam početi pa da ne gledam sam..
Uglavnom ne bi bilo loše da napišete kako vam leži iz srpskog gledišta jer je uglavnom serija vezana za američko pravo, njihov sistem i to što je nama uglavnom u većoj mjeri nepoznato (ne računajući osnovno znanje o njihovom sistemu).
Ne znam zašto sam ja u tripu da ima veze sa pravom, vjerovatno jer su mi tako rekli, ali uglavnom kako stvari stoje, serija je sledeća na watch listi.Odgledao sam sve tri sezone House of Cards i po meni je serija extra. Kevin Spacey je maestralno odigrao svoju ulogu.
Inace, serija ima najmanje veze sa "američkim pravom".
Uh bre ja se te scene ne sećam uopšte, verovatno sam zaspao pred kraj epizode 😀Mr. Robot ep5
Na kraju sta su ona pisma od E-korpa kad ih plavusa primeti u kuci njenog caleta ?
Mr. Robot ep5
Na kraju sta su ona pisma od E-korpa kad ih plavusa primeti u kuci njenog caleta ?
Mr. Robot ep5
Ja nisam stigao pročitati, samo sam lepu cifru video, ali kontam da je neka hipoteka. da budem iskren ne znam ni šta je hipoteka, pa sam možda pogrešno i napisao. A Evil Corp bukvalno drži sve segmente privrede koliko sam ukapirao. Bankarski, IT sektor, zdravstvo ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari