On priča švedski a njegova žena norveškodanski [emoji6] inače ja ne razumem ni 10% što ona priča iako norveški/danski ima dosta dodirnih tačaka sa švedskim dok Tyrell-a njenog muža razumem 100%.U mom prevodu pise Speaks in Swedish. ( :
Odgledao sam Bron/Broen (dansko-švedsku verziju) i serija je stvarno vrh. Američki verziju, tj. rimejk nemam nameru da gledam.
Sada gledam takođe dansku seriju Forbrydelsen i serija je po meni extra. Jeste da su prvu sezonu razvukli na 20 epizoda, ali drži pažnju samo tako. Amerikanci su napravili rimejk i ove serije, The Killing, ali čitajući komentare ovde, ni nju nemam namere da gledam.
Od mene svaka preporuka za ove dve serije.
A dobri britanski sitkomi mozda Men Behaving Badly ili porodicnog tipa My Family, obe po meni odlicne.
My Family je dobra, ali My Wife and Kids i Friends bi uvek gledao pre nje.
U stvari nista od britanske komedije mi nije toliko extra da bi ga posebno pohvalio, samo je... dobro.
Mucke recimo uopste ne gotivim.. po meni jedna od najdosadnijih komedija 🙁 Ali ukusi se razlikuju.
My Family je dobra, ali My Wife and Kids i Friends bi uvek gledao pre nje.
U stvari nista od britanske komedije mi nije toliko extra da bi ga posebno pohvalio, samo je... dobro.
Mucke recimo uopste ne gotivim.. po meni jedna od najdosadnijih komedija 🙁 Ali ukusi se razlikuju.
Slazem se, kultna je serija, glumci se trude, nije neka SciFi sapunica obicna.@alfanautis
Čisto sam hteo da podsetim ako je neko propustio, ili mladje populacije da se upoznaju sa jednim klasikom.
Definitivno mu treba dati šansu u nekoliko epizoda. Ne prima se odmah serija k' srcu.
So what? Vama odgovara, meni je to slab humor i prenatrpan engleski pesimizam i prevare 🙂Ufff čoveče, Mućke?
Vrhunska 🙂Fawlty Towers ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari