Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se ponadao da će Eph (The Strain) baciti klinju onom vampiru. Reko sad mu je puko film 😀. Čoveče, kakav iritantan lik, bez ikakve svrhe u seriji.

On pokazuje tipicnog zelota kako reaguje - vidi, i opet ne veruje ako mu se ne svidja 😀

Kako su samo uspeli da klinca koji nije bio simpatičan ni u prvoj sezoni zamene sa tipičnim američkim balavcem koji ima facu ko stvorenu za šamaranje... mnogo me nervira klinac, skoro ko onaj iz The Walking Dead. The Strain ide na totalno neku drugu stranu, sve manje događaja koji me interesuju. Ovo je sada nivo Čari, neka polu fantazija. Ne kažem da nije od početka fantazija ali se bar držalo te neke zombi/vampir fantazije, ovo sada se širi na klasični fentezi žanr.

Kada sam video onu slepu decu vampire, došlo mi da prekinem.

True Detective slabija nego prethodna, i dalje nam prodaju "emocije" iako nikoga od nas još uvek nije briga za glavne likove. Ali dobro, zaplet je kao interesantan.

Drago mi je da je Velkoro konačno skontao da buckasti klinac nije njegova briga i da nema ništa zajedničko sa njim. Sad već može da se smuva sa Bezzerides, što je verovatno i cilj scenariste...

Kako su samo uspeli da klinca koji nije bio simpatičan ni u prvoj sezoni zamene sa tipičnim američkim balavcem koji ima facu ko stvorenu za šamaranje... mnogo me nervira klinac, skoro ko onaj iz The Walking Dead. The Strain ide na totalno neku drugu stranu, sve manje događaja koji me interesuju. Ovo je sada nivo Čari, neka polu fantazija. Ne kažem da nije od početka fantazija ali se bar držalo te neke zombi/vampir fantazije, ovo sada se širi na klasični fentezi žanr.

Knjiga i jeste takva, tako se i razvlači. Od nekog horora do fantazije.

Počeo sam da gledam Humans.
Ništa spektakularno ali sasvim korektna serija.
Odlična da se prekrati vreme dok se čeka premijera TheWalkingDead spin off. 🙂

Tyrant mi se poceo svidjati vise od obicne sapunice bez zgodnih glumica.
Po stranu sto ocigledno Siriju i Asada uzimaju kao osnovu za Abbuddin u Jamala, ali postaje interesantnija.

Samo se nadam da nece biti neka "oh come on" akcija gde Bassam izigrava Chuck Norrisa 😀

A Masters of Sex je poceo da smara, treca sezona se prilicno koncentrisala na likove, tj. njihove probleme i razmisljanja u tom dobu i u svetlu publikacije najkontraverznije knjige tog vremena mozda.
(malkice preterano)
Za SHOwtime, serija je stvarno vrh!

Poslednja izmena:
Ja se ponadao da će Eph (The Strain) baciti klinju onom vampiru. Reko sad mu je puko film 😀. Čoveče, kakav iritantan lik, bez ikakve svrhe u seriji.
Kad je poceo da ga vucara po laboratoriji ja pomislih sad je gotovo sa klincem, ionako je potpuno nepotreban i iritantan lik... Ali ne lezi vraze, upade ona ženska i ništa... 😀

Valjda će razbiti u tih 8 epizoda i bolje da ga zavrse nego razvuku na 100 sezona.

Kao fanu izuzetno mi je drago zbog ovoga. Iako obožavam seriju, više volim da mi ostane u lepom sećanju, nego da je unište sa glupavim razvlačenjem.
Eh koliko dobrih serija je upropasceno besmislenim razvlacenjem, ne zna im se broja... Kapiram da serije tipa Criminal Minds, CSI, NCIS i slične imaju gomilu sezona jer one funkcionišu po principu jedna epizoda - jedan slučaj, gde je svaka epizoda zaokružen sadržaj, uz poneki izuzetak i gde se neka pozadinska radnja nastavlja kroz sezonu ali kada nešto tipa The Walking Dead počne da se razvlaci unedogled onda to može samo da upropasti seriju.

idealno 🙂

ocekujem ludnicu ..
Mene je prva sezona oduševila, jedna od retkih serija koje sam gledao zajedno sa ženom pošto nam se ukusi retko poklapaju. Mada, i ona sad gleda nešto što ranije sigurno ne bi gledala, tipa The Last Ship, Wayward Pines, How To Get Away With Murder, The Blacklist samo što sad ne gledamo zajedno jer vremenski ne možemo da se uklopimo. Moram obavezno da pogledam drugu sezonu Banshee što pre, gledao sam prvu epizodu kada je izašla i nešto sam se bio smorio tada, možda zbog gomile novih serija koje su izašle tada (čini mi se Defiance, Falling Skies itd).

Gleda li ko House of Cards? Nisam vidio zadnjih par stranica, a kontao sam početi pa da ne gledam sam..

Uglavnom ne bi bilo loše da napišete kako vam leži iz srpskog gledišta jer je uglavnom serija vezana za američko pravo, njihov sistem i to što je nama uglavnom u većoj mjeri nepoznato (ne računajući osnovno znanje o njihovom sistemu).

Gleda li ko House of Cards? Nisam vidio zadnjih par stranica, a kontao sam početi pa da ne gledam sam..

Uglavnom ne bi bilo loše da napišete kako vam leži iz srpskog gledišta jer je uglavnom serija vezana za američko pravo, njihov sistem i to što je nama uglavnom u većoj mjeri nepoznato (ne računajući osnovno znanje o njihovom sistemu).

Odgledao sam sve tri sezone House of Cards i po meni je serija extra. Kevin Spacey je maestralno odigrao svoju ulogu.
Inace, serija ima najmanje veze sa "američkim pravom".

Poslednja izmena:
Odgledao sam sve tri sezone House of Cards i po meni je serija extra. Kevin Spacey je maestralno odigrao svoju ulogu.
Inace, serija ima najmanje veze sa "američkim pravom".
Ne znam zašto sam ja u tripu da ima veze sa pravom, vjerovatno jer su mi tako rekli, ali uglavnom kako stvari stoje, serija je sledeća na watch listi.

Mr. Robot ep5
Na kraju sta su ona pisma od E-korpa kad ih plavusa primeti u kuci njenog caleta ?

Neko to i dalje gleda? Posle onih nepotrebnih scena i ogromne razuvcenosti ja batalio...

Teen Wolf - mislim da ce nesto da se desi, al u sledecoj sezoni :d

Neam pojma ja samo inglish 😀

Mr. Robot ep5
Na kraju sta su ona pisma od E-korpa kad ih plavusa primeti u kuci njenog caleta ?

Ja nisam stigao pročitati, samo sam lepu cifru video, ali kontam da je neka hipoteka. da budem iskren ne znam ni šta je hipoteka, pa sam možda pogrešno i napisao. A Evil Corp bukvalno drži sve segmente privrede koliko sam ukapirao. Bankarski, IT sektor, zdravstvo ...

Hahh, inace je I logo preuzet od ENRON-a najveceg korporativnog skandala u US.

Ja nisam stigao pročitati, samo sam lepu cifru video, ali kontam da je neka hipoteka. da budem iskren ne znam ni šta je hipoteka, pa sam možda pogrešno i napisao. A Evil Corp bukvalno drži sve segmente privrede koliko sam ukapirao. Bankarski, IT sektor, zdravstvo ...

Račun za medicinske usluge koji je odavno trebao da se plati ECorp-u. Verovatno za njenu kevu, koja je zbog ECorp i preminula.

^
Znaci da je ćale u velikim dugovima. Ja sam bas pauzirao tu scenu da pročitam pazljivo sta pise na tim kovertama...

Odgledao sam Bron/Broen (dansko-švedsku verziju) i serija je stvarno vrh. Američki verziju, tj. rimejk nemam nameru da gledam.
Sada gledam takođe dansku seriju Forbrydelsen i serija je po meni extra. Jeste da su prvu sezonu razvukli na 20 epizoda, ali drži pažnju samo tako. Amerikanci su napravili rimejk i ove serije, The Killing, ali čitajući komentare ovde, ni nju nemam namere da gledam.
Od mene svaka preporuka za ove dve serije.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno